Friday 6 April 2012

Türkiye Tatili - Marmaris

Marmaris gerçekten Türk Rivierası Jewel olduğunu. Türkiye'nin en sofistike ve çok yönlü bir tatil beldesidir. Ege denizi güzel koyda Akdeniz Yat Turizmi ve kozmopolit atmosferi ile ünlüdür buluştuğu yer.

Marmaris of zamanlar sakin bir balıkçı köyü olan Lord Nelson, 1978 yılında abukir de Fransız üzerine çekmek için onun filosuna düzenlenen muhteşem doğal liman oturur. ayarı yine görkemli olabilir ama liman ve kale etrafında şehrin pitoresk eski kısmı artık batı dışı firar beton yayılma tüm ama kaybıdır. Yaz aylarında şehrin nüfusu 150.000 ila 200.000, çoğunlukla bütçe paketi tatilciler için şişer. Pahalı hediyelik eşya ve ucuz giysilerle dolu çarşı. Restoran sahnesinde galon tarafından bira ile balık ve patates kızartması dayanmaktadır. Bu şehir aynı zamanda zararsız liberal bir tavrı var - bir bikini kaplı, bir bira öğle saatlerinde ana cadde üzerinde bir kaş kalkmaz yapabilirsiniz tahliye turistik dövmeli türkiye'de birçok yerinde yok.

Marmaris ve İçmeler çevresindeki manzara çam kaplı tepeler masmavi deniz ve küçük adacık ve kayalık koylar bezeli bir kıyı şeridine yıkılmaya ile fiyortları andırır. Onun popülaritesi ve boyutlarına rağmen, Marmaris kısmen şehrin odak parçasıdır marina nedeniyle cazibesini ve gelişmişliği, korudu. Geleneksel Türk guleti, çevredeki kıyıları keşfetmek için bir ahşap yelkenli tekne, bir geziye çıkın. Mağazalar, restoranlar, barlar ve diskolar, geniş çeşitliliği ile bu kalabalık tatil alarak, İçmeler doğru sahil boyunca süpürür dar kumlu plajının yanında avuç içi mesire saçaklı boyunca bir yürüyüşe çıkın. Marmaris basitçe, plajda rahatla su sporları çeşitliliği veya çeşitli gece hayatının tadını çıkarmak isteyip, her zevke hitap edebilir.

Sahil boyunca İçmeler, sadece 8 km daha küçük, daha geri koydu ve Marmaris daha yeşildir. Bu su sporları her türlü yavaşça raf plaja mevcuttur geniş bir kumsalda ayarlanır. Tatil iyi restoranlar ve alanda bar çok sayıda aileler ile popüler.
Günler Yunanistan'ın Rodos adası, bir Dalyan'a ziyareti veya daha uzak, Efes ve Pamukkale'ye gezi gezisi dahil. Süresi yaklaşık aktarın. Dalaman Havalimanı'ndan 1.5 saat.

Marmaris ilk ışıltılı ve parlak bir Yunanca kelime anlamı ve bu bir çok apt açıklamasıdır. Bugünlerde küçük pansiyon (misafirhane) ve lüks 5 yıldızlı oteller arasında değişen bol konaklama imkanı sunmaktadır. Yüzlerce restoran, mağazalar, turlar, ve diğer eğlence sıkılmayacaksınız asla emin.

Sam bir gezi yazarı Olu deniz hakkında daha fazla görmek ise:

Tatil
Ucuz Tatil

No comments:

Post a Comment