Friday 30 September 2011

Emektar motor ona çok iyi geliyor

Kalitesi, sürüş özellikleri ve motor seçenekleri önemli bir değişim geçiren Pımto Evo ülkemizde, 1.4 İt 105 HP ve 1.411 77 HP benzinli ve 1.3 Multijet 75 HP dizel motor seçenekleriyle satılıyor. Pıuıto Evo'da, Active ve Dynamic olmak üzere iki donanım paketim kullanılıyor.


Oto kiralama, rent a car

Plastik kalitesi belirgin bir şekilde iyileşen Pımto Evo, Bravo'ya benzeyen tasanmı ile elit beklentilere de karşılık verebiliyor. Kumanda elemanlarının kullanımı açısından bir sıkıntı yaşanmaması da olumlu bir özellik. Yaşam alanı ile beklentilere rahat cevap veren Pıuıto Evo'nun küçük eşya gözlerinin sayısı ne az ne de çok. Yeni olmalarına koltuklar hala çok iyi değil: Yan destekler yetersiz, minderler kısa, sert sırtlıklar uzun yolculuklarda rahatsız edici olabiliyor. Direksiyon simidinin kalın ve parmak yuvalarına sahip yapısını da beğendik. Kapı içlerindeki kıunaş malzeme ise sert plastik kul-1 anın aldan çok daha iyi bir çözüm olmuş. Ferahlık hissi de çift renkli kokpit tasarımı sayesinde çok iyi. Görüş
Fiat Punto Evo'nun kaputunun altında görev yapan 75 HP'lik emektar 1.3 Multijet dizel motor, ekonomi öncelikli çalışma karakterini 2000 d/d'nin üzerinde verdiği performansla süslüyor.

açılan konusunda arka tarafta yaşadığımız küçük sıkıntı dışında bir problem gönnedik.

Boyu 4 metrenin üzerinde olmasına rağmen her yere rahat girip çıkabilen Punto, direksiyonun "City" modu ileyumuşayarak kullanımı ko-laylaşünyor. Otomobili, hem 25 derecede hem de 0 derecede kullanma şansı yakaladık ve klima performansının her iki şart altında da başanlı olduğunu gördük. Dönüşlerde yanan sis lambalannın yarattığı ekstra aydınlık da hoşumuza gitti.

Fiat'm iddialı 1.3 Multijet dizel mo-toııı tutumluluğuyla Punto Evo'nun albenisini artınyor. Ancak alt devirlerdeki cansızlık, devirsiz kulla-
nımda ısrarcı olursanız canınızı sıkacaktır. 75 HP güç üreten motor 190 Nm'lik torkuyla rahat bir çekiş sunuyor. 5 ileri şanzımanla kombine edilen motor ilk çalıştırmalarda gürültülü ama biraz ilerledikten sonra ses azalıp geri planda kalıyor, maya başlıyor. Şanzımanın çalışma karakteri açısından önemli bir olumsuzluk yok: Yollan net, \itcs geçişleri rahat. Keşke geri vites de altıncı vitesin olması gerektiği yerde değil de başka bir yerde olsaymış.

Evo'ya dönüşüm, konfora da olumlu yansımış: Sert darbeler bile eskisine göre daha iyi emiliyor. Bunun dışında yol tutuş konusunda da eskisine göre daha keskin ve daha iyi. Otoyol kullanımları sırasında esen sert rüzgarlara başarıyla direnen otomobil, sık aralıklı viraj testlerinde de izine sadık kalıyor. Sert kullanımlarda arka tarafı kopacak-mış gibi bir izlenim ııyandırsa bile limitlerini çok fazla zorlamadıkça bir sonın olmuyor. Fren performansının güvenlik sınırının altına başanlı bir şekilde inmesini de sevdik.

Thursday 29 September 2011

Bebek Fotoğrafçılığı

bebek, bir insanın en küçük hali olan doğum anından itibaren yürüme dönemine kadar olan zaman diliminde aldığı isimdir. Yeni doğmuş olan bir bebek her açıdan anne ve babasına muhtaçtır. sağlıklı bir bebeğin ağrlığı ortalama 3.2 kg boyu ise 35-50 cm arası olabilir. erkek bebeklerin ağırlığı kız bebeklere oranla biraz daha fazla olabilir. Yeni doğmuş bebeğin, kafa yapısı vücuduna göre daha büyük görünür. Yeni doğmuş bebeklerde kemiklerin tamamı sertleşmemiş olabilir o yüzden yumuşak kemik kırılmalarına karşı çok hassas ve dikkatli olmak gerekir.
Bebek Fotoğrafçılığı
Doğum fotoğrafçılığı

Büyü nedir ne değildir

Büyü birçok din alimi tarafından kabul edilmiş, var olduğu bilinen ancak yapması günah sayılan bir olgudur. İslam dininde de bir çok büyü vakaları vuku bulmuş hatta Hz. Muhammed’in de büyü yaptığı iddia edilmiştir. Ancak büyü çeşitleri kötü amaçlar içinde kullanıldığı için bir çok dinde yasaklanmış ve günah sayılmıştır. Büyüler genelde iyi ve kötü büyü olarak ayrılır. Ak büyü denilen sağlık şifa büyüleri herhangi bir sağlık sorunu olan kişiye uygulanarak şifa bulmasını sağlamak amacı ile yapılır. Kara büyü ve Kırmızı büyü denilen kötü büyüler ise sevilmeyen ve zarar görmesi istenilen kişiler için yapılır. Genelde ak büyüler için bitkiler kullanılır. Bunlar su, süt, sirke, fasulye, tuz zeytin yağı yada doğuda bulunan şifalı bitkiler olabilir. Kara büyü ise kullanılan malzemelerle kendini belli ediyor. Bunlar ceset parçaları, kan, idrar, kurbağa, timsah kanı, domuz yağı, mezarlık toprağı, tüy, yarasa kanadı gibi malzemeler. Kırmızı büyü ise genel olarak bir ayin çeşididir. Kötülük için kurban kesme ve birilerine zarar verme amacı ile yapılır. Kara büyünün bir kolu olarak görülür. Vudu (voodoo), ruh çağırma, cinsel gücü arttırma, azaltma genelde bu büyü türü içerisinde gösterilir. Kırmızı büyü ak büyü ve kara büyüye göre daha fantastik ve abartılı olarak anlatılan bir büyü türüdür. Ak büyü genelde inancı olan temiz kalpli kişiler tarafından mecbur kalındığı taktirde yapılır. Kara büyü ve Kırmızı büyü yapanlar ise tarihin her döneminde bu işi ticarete dökmüş, çıkar amaçlı başkaları adına büyü yapan kişilerdir.
Büyü
Medyum
Muhabbet büyüsü
büyü

Marka tescil

Marka; "Bir işletmenin mal veya hizmetlerini bir başka işletmenin mal veya hizmetlerinden ayırt etmeyi sağlaması koşuluyla kişi adları dahil, özellikle sözcükler, şekiller, harfler, sayılar, malların biçimi veya ambalajlan gibi çizimle görüntülenebilen veya benzer biçimde ifade edilebilen,
baskı yoluyla yayınlanabilen ve çoğaltılabilen her türlü işaretleri içerir.

Marka tescil
İso belgesi
İso 9001

"Marka, mal veya ambalajı ile birlikte tescil ettirilebilir. Bu durumda mal veya ambalajın tescili marka sahibine mal veya ambalaj için inhisarı bir hak sağlamaz. Tescilli bir markanın ayırt edici karakterini değiştirmeden, farklı unsurlarla kullanılması, markayı kullanma kabul edilir. Tescilli bir marka, başkasına devredilebilir, miras yoluyla intikal edebilir, kullanma hakkı lisans konusu olabilir, rehin edilebilir ve teminat olarak gösterebilir.

General Electric Servisi

General Electric Servisi Sizin En Güvenilir Servisiniz.Geniş general electric servisi ağına sahibiz ve en hızlı servis hizmetini müşterilerimize gururla sunuyoruz.Uygun maliyetli ve güvenilir bir servis olanın keyfiyeti içerisindeyiz. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunmayı borç biliyoruz..

Bizlere her zaman ulaşabileceğiniz telefon numaralarımız : 0216 471 59 56 - 0535 359 44 43 - 0541 359 44 43 Her zaman anında servis çağırabilirsiniz.

General Electric Servisi


General Electric Servisi

Pendik General Electric Servisi
Erenköy General Electric Servisi
İçerenköy General Electric Servisi
Göztepe General Electric Servisi
Bulgurlu General Electric Servisi
Ümraniye General Electric Servisi
Sarıgazi General Electric Servisi
Zümrütevler General Electric Servisi
Acıbadem General Electric Servisi
Kayışdağı General Electric Servisi
Üsküdar General Electric Servisi
Suadiye General Electric Servisi
Sancaktepe General Electric Servisi
İstanbul General Electric Servisi

Wednesday 28 September 2011

Güzel otomobil; Grande punto

Grande Punto ismini bırakarak Punto Evo ismini almasının ardından, görünüm konusunda da iddiasını artırdı. Yeni tip farlan, tampon çizimleri gibi detaylan ile sportif görünen taşanının artık eskisine göre biraz daha kaliteli algılanması sağlanmış. LED'li stop lambalan ile çağı yakalayan Punto Evo'nun, arka taşanını da bu sayede biraz daha hareketli olmuş durumda.

Özellikle kokpitin üzerinde eskisine göre daha yumuşak bir plastik kullanılması tam yerinde bir karar olmuş. Yaşam alanının en önemli özelliklerinden birisi, rakiplerinin çoğunluğundan daha geniş olması. Sessizlik beklentilerine cevap veren, başanlı bir müzik sistemine sahip olan Punto Evo bu özelliği ile ailelerin yüzünü rahatlıkla güldürüyor.Oto kiralama, rent a car, lüx araç kiralama

Punto Evo'nun baştan yaratılan koltuklan ise maalesef bizden bu övgüyü alamıyor. Minder uzunluklan, yan destelderi ve sırtlık yapısının daha iyi olması gerekiyor. Çift renkli tasanın anlayışının yaşam alanını karanlık etkisinden kurtardığını da
Küçük sınıfta yer alan Punto Evo, otomatikleştirilmiş manuel şanzımanı ve 1.4 It'lik, 77 HP güç üreten motorun kombinasyonu ile evrime devam ediyor.

belirtelim. Görüş konusunun da Punto Evo'nun geliştirilmesi gereken yanlan olduğunu düşünüyoruz.

Start-stop teknolojisinin sunulduğu araçta bu sistem görevini ba-şanyla yerine getiriyor. Motor tam zamanında ve hızlı bir şekilde stop ediyor ve gerektiğinde yine aynı hızda çalışıyor.

Test otomobilinin sayfalanmıza yeniden konuk olmasının en önemli nedeni ise Dualogic adı verilen otomatikleştirilmiş manuel şanzımana sahip olması. Bu şanzımanın \ites yollan gibi, kullanım karakteri de kesinlikle alışkanlık gerektiriyor. Yani geri vitesi seçebilmek için manuel şanzımanlann bir çoğunda olduğu gibi \ites kolunu sağa doğnı iterek geriye doğnı çekmek gerekiyor. Ayııı
şekilde \itesi boşa alabilmek için de vites kolu ile benzer bir hareket yapılması gerekiyor. Manuel kullanım tercih edildiğinde de vitesi yükseltmek için kolun aşağıya, düşürmek içinse yukarıya doğnı itilmesi gerekiyor.

Şanzımanın çalışma karakteri ise başta da söylediğimiz gibi çok iyi değil. Vites değişimleri sarsıntılı oluyor ve performans istekleri sırasında yavaş kalıyor. Sonuçta manuel ile otomatik arasında önemli bir fiyat farkı getirmeyen bu tip ekonomik şanzımanlara bizler alıştık ve onları otomatik seçeneğini arayanlar için tavsiye edebileceklerimiz listesine aldık.

1.4 İt 77 HP güç üreten benzinli motorun performans seviyesi beklendiği gibi çok iyi değil. Üstelik kararlan yavaş alan bir şanzımanla performans biraz daha törpülenmiş oluyor. Fakat bu ikiliye 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla salıip olmak çok avantajlı görünüyor. Üstelik bu fiyat etiketi ile önemli donanım beklentileri de karşılanıyor.

Monday 26 September 2011

Oto kiralama - otoarackiralama.net

Yenileme operasyonu ile tazelenen ve artık daha kaliteli görünen Teri-os'un albenisi böylelikle daha da artıran Terios, küçük boyutları ile de beğeni topluyor.
Oto kiralama, rent a car

Iç mekanda ise bu aracın fiyatının ucuz olduğu anlaşılıyor: Malzeme kalitesi fiyata oranla ayarlanmış. İç mekan ucuz görünüyor olabilir ama kullanım açısından çok pratik ve kumanda elemanlarının sayısı az, eşya gözlerinin sayısı ise fazla. Yaşam alanı beş kişiyi rahat ettirecek seviyede. Koltuklan beklediğinizden daha konforlu ve ideal sürüş pozisyonu kolay bulunuyor. Büyük göstergeler de kullanımı kolaylaştırıyor. Müzik sistemi açısından ise beklediğimizi hiç bulamadık. Aynca bildik \ites kolu tasarımının da artık değişmesi gerekiyor: Uzıuı bir sopayı andı-
İki çeker alınır mı?
ran kol, ucuz görünüyor. Urla konsol metal görünümlü bir renkle kaplanarak aydınlık ve ferahlık hissinin artırılması planlanmış. Sert plastik malzeme ve bazı yerlerde karşımıza çıkan montaj hatalan ise "bu kadar olur" dedirten türden.

Bu araçta en çok merak ettiğimiz konu dört değil iki tekerlekten çekiş olmasıydı. Üstelik iki tekerlekten çekiş beklediğimiz gibi önden değil arkadan itiş olarak karşımıza çıktı. Yaptığımız sürüşler sırasında iki tekerlekten çekişin asfalt ve çok hafif arazi sürüşleri için yeterli olduğunu gördük. Fakat arazi şartlan biraz ağırlaştığında aracın kabiliyeti de bir o kadar azalıyor: Tekerlekler yerinde saymaya başlıyor. Peki bu araç neden iki tekerlekten çekişli oldu?

Bunun ilk nedeni fiyat. İkinci neden ise yakıt tüketimi. Fabrika verilerine baktığımız zaman dört tekerlekten çekişli versiyonun ortalama 0.3 İt daha fazla tükettiğini gö-
ruyonız. 1.5 It'lik benzinli motor 6000 d/d'de 105 HP güç üretiyor. 140 Nm'lik tork ise 4400 d/d'de kullanıma sunuluyor. Motora dört ileri oranlı bir otomatik şanzıman eşlik ediyor ve 1255 kg'lık gövdeyi harekete geçirirken sportif tatlar bırakıyor. Kötü bir simitle kontrol edilen direksiyon sistemi hiç fena değil ve 9.8 m'lik dönüş çapı ile şelıir içi kullanımlar çok rahat ve keyifli.

Yüksek hızlara çıkıldığında Terios biraz can sıkıcı bir hal alıyor. Ayrıca araç 130 km/s'nin üzerine çıkmaya çok istekli değil. Zaten aracın maksimum hızı da 160 km/s olarak açıklanıyor. 100 km/s'ye kadar ses değerleri ile beğenimizi kazanan Terios, daha yüksek hızlarda ise son derece gürültülü bir hal alıyor. Fabrika verilerine göre biraz daha fazla bir tüketimle karşılaşsak da elde etliğimiz değer hiç fena değil. Fren perfonnaıısınınsa artık daha iyi olması gerek diye düşünüyoruz.

Oto kiralamak için araç seçimi

Ülkemize ilk etapta, iki tekerlek ten çekişli versiyonu ile satışa sunulan Duster şimdi ise 1.6 İt 105 HP güç üreten benzinli motoru ve en iddialı seçenek olacağını düşündüğümüz 1.5 İt 110 HP güç üreten dizel motorlu versiyonu ile dört tekerlekten çekiş sistemi avantajına salıip oldu. Benzinli motor seçeneğinin yanı sıra dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip olan bu SUV'u satın almak için 36 bin 300 TL gibi bir fiyat yeterli olurken, dizel motor ile bu çekiş sistemini satın almak için 44 bin 400 Tl, ödemek gerekiyor.Oto kiralama, rent a car, lüx araç kiralama

Bu aracın önemli özelliklerinden biri dış görünümü olacak. Kaslı ve şişkin detayları ile ön plana çıkan Duster, keyif veren ve göze hoş görünen bir tasarıma sahip. Fakat tasarımın köşeli ve sert geçişleri ile bir-likte onun agresif görünmesi de sağlanmış durumda. İlk bakışta bu aracın 29 bin TL'den başlayan bir fiyat etiketine sahip olduğunu anlamak çor zor. Renault motorlarını ve alt yapısının büyük bir bölümünü kullanan Duster, bu sayede de bir di-
Dacia Duster, 4x4 versiyonu ile yollara çıktı ve her türlü yol şartına meydan okuyabileceğini ilk testinde ispat etti.

ğer önemli avantaja da salıip oluyor.

Heybetli ızgarası ile asfalta meydan okuyan bir görsellik sunan Duster, yüksek omuz çizgisi ile beğeni toplayan bir taşanını olduğunu gözler önüne seriyor.

Dacia Duster'ın yaşam alanı ise ilk bakışta biraz çekimser kalman bir tasarıma sahip. Birkaç kullanımın ardından yaşam alanının artılarını keşfediyorsunuz ve ondaıı keyif almanız için birkaç kullanımın yeterli olduğunu anlıyorsunuz.

Görüş açılan konusunda bir sıkıntı yaşamadığımız Duster, eşya gözlerinin sayısı ile de beklentileri çok rahat karşılıyor. Bagaj hacmi ile de aile ihtiyaçlarım rahatça karşılayan Duster'ın en önemli sıkınülanndan birisi ise gürültü olacak gibi görünüyor. Camlardan sızan rüzgar sesi ve motor sesinin iç mekana fazlasıyla
yansıyor olması olumsuz bir özellik olarak notlanınız arasında yer alıyor. Elektrikli ayna kumandasının el fren kolunun altında, cam açma ku-maııdalannınsa orta konsol üzerinde olması alışkanlık isteyen bir dunun.

Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan Duster, her türlü zemin şartında güven veren bu sistem, aracın en önemli artılarından biri olmuş durumda. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve önemli bir ağırlığa rağmen 7.1 İt olarak tespit ettiğimiz 100 km'deki yakıt tüketimi oldukça başanlı bir değer.

Yönlendirme sistemi açısından daha iyisini hak eden Duster m direksiyon sistemi boşluklara sahip ve simidin cılız yapısı da hissiz kalıyor. Altı ileri oranlı manuel şamamanın vites yolları çok net belli olmasa bile sürüşe olumsuz bir etki yapmaması beğenimizi kazandı. Üst vites seçeneklerinde perfonnaııs ve ekonomiye aynı anda ulaşılabiliyor. Duster sunmuş olduğu fiyat etiketi ile SUV isteyenlere uygun bir seçenek.

Kolon kanseri nasıl bir rahatsızlıktır

Bu kanser türü nasıl bir hastalıktır .Kurtulmanın yolları nelerdir .hastalığa yakalanan kişiler ne yapmalıdır .Bu hastalığa yakalanan kişilerde ne gibi durumlar göze çarpar.
http://www.youtube.com/watch?v=ByI50DPmqfE&feature

Merhaba

Merhaba deneme

Sunday 25 September 2011

Karakterli, ekonomik ve ucuz oto kiralama

Dacia Duster ile ilgili açıkçası tereddütlerimiz vardı: Fiyatı ile iddialı olduğunu, sunacaklarmınsa fiyatına paralel olacağını düşünüyorduk. Fakat 1.5 İt dCi seçeneği ile konuğumuz olduktan sonra tereddütlerimiz tamamen yok oldu. Küçük sınıf otomobil fiyatına iddialı bir SUV saün almak isteyenler için Duster'ı rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz.

Duster'ın eli tasanın konusunda da çok güçlü. Dikiz aynasından bakarken ya da bir yerde çayınızı yudumlarken Duster'ı hareket lıalinde gördüğünüzde park halindekinden çok daha fazla etkileniyor ve cazibesine daha fazla kapılıyorsunuz. Yani taşanını asla ucuz değil.

Orta konsol ve diğer bazı yerlere serpiştirilen ahşap görünümlü parlak detaylar (Lauerate paketinde standart) kalite çıtasını bir hayli yükseğe çıkanyor. Genişlik açısuıdan bir sonuıu bulunmayan iç mekanda ön ve arkadaki diz, baş ve omuz mesafeleri son derece iyi. Duster'ın bagaj hacmi de beklentileri çok rahat karşılıyor. Malzeme kalitesi ve iş-
Fiyatı, Renault güvencesi ve geniş iç mekanıyla zaten çekici bir alternatif olan Dacia Duster, ekonomiyi iyi bir performansla harmanlayan 1.5 It'lik dCi dizel motoruyla albenisini daha da artırdı.

çilik konusunda elbette bazı yerlerde sonullar var ama bu donamın paketi ile bunlar daha rahat göz ardı ediliyor. Diğer Dacia modellerinde de kullanılan iç mekan konseptinin alışkanlıkla çözülen bazı kullanım zorlukları var. Örneğin cam açma düğmeleri önde orta konsolun üzerinde, arkada ise iki koltuğun ortasında konumlandırılmış. Su fıskiyesini kullandığınızda, silecekleri manuel olarak çalıştırmanız gerekiyor. Görüş açılan konusunda sıkıntı yaşamadığımız Duster'ın bu motor-donanım kombinasyonuma sessizliği de daha iyi. Benzinli seçeneğe göre hızlanma isteğinin daha yüksek olması ve yüksek hızlara daha kolay ulaşılması da aracın başarılı özel-
likleri arasında. Gmılardan sızan rüzgar sesi sürüş sırasında bizi çok fazla rahatsız etmedi. Koltuklanıl kalitesi çok iyi olmasa bile bu durum sürüşe olumsuz etki yapmıyor.

Süspansiyonun yumuşak ayarı yüksek konfor sağlıyor. 5 ileri oranlı manuel şanzımanın sürüşe yansıttığı net bir olumsuzluk yok. İlk hızlanmalar sırasında şanzıman üzerine düşeni rahatlıkla yerine getirirken, üst \itesler ekonomi odaklı seçilmiş. Rcnault'nun 85 HP güç üreten 1.5 It'lik dizel motoru bu araçta da iyi bir sonuç venniş. Yakıt tüketiminde şov yapan ünite, performans konusunda eksiklik hissettirmiyor.

Yönlendirme kabiliyeti sınırlı bir perfonnans sunan Duster, kısa aralıklı virajlarda biraz tedirginlik ya-şatsa da genel anlamda güven vermeyi başarıyor. Otoyol kullanımlarında da dengesini konımayı başaran Duster, birçok rakibinden daha iyi bir yol tutuş karakteri sunuyor. Fren performansı ise güvenlik beklentilerini karşılıyor.Oto kiralama oto kiralama oto kiralama

Karakterli, ekonomik ve ucuz oto kiralama

Dacia Duster ile ilgili açıkçası tereddütlerimiz vardı: Fiyatı ile iddialı olduğunu, sunacaklarmınsa fiyatına paralel olacağını düşünüyorduk. Fakat 1.5 İt dCi seçeneği ile konuğumuz olduktan sonra tereddütlerimiz tamamen yok oldu. Küçük sınıf otomobil fiyatına iddialı bir SUV saün almak isteyenler için Duster'ı rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz.

Duster'ın eli tasanın konusunda da çok güçlü. Dikiz aynasından bakarken ya da bir yerde çayınızı yudumlarken Duster'ı hareket lıalinde gördüğünüzde park halindekinden çok daha fazla etkileniyor ve cazibesine daha fazla kapılıyorsunuz. Yani taşanını asla ucuz değil.

Orta konsol ve diğer bazı yerlere serpiştirilen ahşap görünümlü parlak detaylar (Lauerate paketinde standart) kalite çıtasını bir hayli yükseğe çıkanyor. Genişlik açısuıdan bir sonuıu bulunmayan iç mekanda ön ve arkadaki diz, baş ve omuz mesafeleri son derece iyi. Duster'ın bagaj hacmi de beklentileri çok rahat karşılıyor. Malzeme kalitesi ve iş-
Fiyatı, Renault güvencesi ve geniş iç mekanıyla zaten çekici bir alternatif olan Dacia Duster, ekonomiyi iyi bir performansla harmanlayan 1.5 It'lik dCi dizel motoruyla albenisini daha da artırdı.

çilik konusunda elbette bazı yerlerde sonullar var ama bu donamın paketi ile bunlar daha rahat göz ardı ediliyor. Diğer Dacia modellerinde de kullanılan iç mekan konseptinin alışkanlıkla çözülen bazı kullanım zorlukları var. Örneğin cam açma düğmeleri önde orta konsolun üzerinde, arkada ise iki koltuğun ortasında konumlandırılmış. Su fıskiyesini kullandığınızda, silecekleri manuel olarak çalıştırmanız gerekiyor. Görüş açılan konusunda sıkıntı yaşamadığımız Duster'ın bu motor-donanım kombinasyonuma sessizliği de daha iyi. Benzinli seçeneğe göre hızlanma isteğinin daha yüksek olması ve yüksek hızlara daha kolay ulaşılması da aracın başarılı özel-
likleri arasında. Gmılardan sızan rüzgar sesi sürüş sırasında bizi çok fazla rahatsız etmedi. Koltuklanıl kalitesi çok iyi olmasa bile bu durum sürüşe olumsuz etki yapmıyor.

Süspansiyonun yumuşak ayarı yüksek konfor sağlıyor. 5 ileri oranlı manuel şanzımanın sürüşe yansıttığı net bir olumsuzluk yok. İlk hızlanmalar sırasında şanzıman üzerine düşeni rahatlıkla yerine getirirken, üst \itesler ekonomi odaklı seçilmiş. Rcnault'nun 85 HP güç üreten 1.5 It'lik dizel motoru bu araçta da iyi bir sonuç venniş. Yakıt tüketiminde şov yapan ünite, performans konusunda eksiklik hissettirmiyor.

Yönlendirme kabiliyeti sınırlı bir perfonnans sunan Duster, kısa aralıklı virajlarda biraz tedirginlik ya-şatsa da genel anlamda güven vermeyi başarıyor. Otoyol kullanımlarında da dengesini konımayı başaran Duster, birçok rakibinden daha iyi bir yol tutuş karakteri sunuyor. Fren performansı ise güvenlik beklentilerini karşılıyor.Oto kiralama oto kiralama oto kiralama

Karakterli, ekonomik ve ucuz oto kiralama

Dacia Duster ile ilgili açıkçası tereddütlerimiz vardı: Fiyatı ile iddialı olduğunu, sunacaklarmınsa fiyatına paralel olacağını düşünüyorduk. Fakat 1.5 İt dCi seçeneği ile konuğumuz olduktan sonra tereddütlerimiz tamamen yok oldu. Küçük sınıf otomobil fiyatına iddialı bir SUV saün almak isteyenler için Duster'ı rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz.

Duster'ın eli tasanın konusunda da çok güçlü. Dikiz aynasından bakarken ya da bir yerde çayınızı yudumlarken Duster'ı hareket lıalinde gördüğünüzde park halindekinden çok daha fazla etkileniyor ve cazibesine daha fazla kapılıyorsunuz. Yani taşanını asla ucuz değil.

Orta konsol ve diğer bazı yerlere serpiştirilen ahşap görünümlü parlak detaylar (Lauerate paketinde standart) kalite çıtasını bir hayli yükseğe çıkanyor. Genişlik açısuıdan bir sonuıu bulunmayan iç mekanda ön ve arkadaki diz, baş ve omuz mesafeleri son derece iyi. Duster'ın bagaj hacmi de beklentileri çok rahat karşılıyor. Malzeme kalitesi ve iş-
Fiyatı, Renault güvencesi ve geniş iç mekanıyla zaten çekici bir alternatif olan Dacia Duster, ekonomiyi iyi bir performansla harmanlayan 1.5 It'lik dCi dizel motoruyla albenisini daha da artırdı.

çilik konusunda elbette bazı yerlerde sonullar var ama bu donamın paketi ile bunlar daha rahat göz ardı ediliyor. Diğer Dacia modellerinde de kullanılan iç mekan konseptinin alışkanlıkla çözülen bazı kullanım zorlukları var. Örneğin cam açma düğmeleri önde orta konsolun üzerinde, arkada ise iki koltuğun ortasında konumlandırılmış. Su fıskiyesini kullandığınızda, silecekleri manuel olarak çalıştırmanız gerekiyor. Görüş açılan konusunda sıkıntı yaşamadığımız Duster'ın bu motor-donanım kombinasyonuma sessizliği de daha iyi. Benzinli seçeneğe göre hızlanma isteğinin daha yüksek olması ve yüksek hızlara daha kolay ulaşılması da aracın başarılı özel-
likleri arasında. Gmılardan sızan rüzgar sesi sürüş sırasında bizi çok fazla rahatsız etmedi. Koltuklanıl kalitesi çok iyi olmasa bile bu durum sürüşe olumsuz etki yapmıyor.

Süspansiyonun yumuşak ayarı yüksek konfor sağlıyor. 5 ileri oranlı manuel şanzımanın sürüşe yansıttığı net bir olumsuzluk yok. İlk hızlanmalar sırasında şanzıman üzerine düşeni rahatlıkla yerine getirirken, üst \itesler ekonomi odaklı seçilmiş. Rcnault'nun 85 HP güç üreten 1.5 It'lik dizel motoru bu araçta da iyi bir sonuç venniş. Yakıt tüketiminde şov yapan ünite, performans konusunda eksiklik hissettirmiyor.

Yönlendirme kabiliyeti sınırlı bir perfonnans sunan Duster, kısa aralıklı virajlarda biraz tedirginlik ya-şatsa da genel anlamda güven vermeyi başarıyor. Otoyol kullanımlarında da dengesini konımayı başaran Duster, birçok rakibinden daha iyi bir yol tutuş karakteri sunuyor. Fren performansı ise güvenlik beklentilerini karşılıyor.Oto kiralama oto kiralama oto kiralama

Oto kiralama renta car

Uygun fiyatlı bir SUV olması ile ön plana çıkan Duster, 29 bin 990 TL'den başlayan fiyatı ile yeni bir araç satın almayı planlayanların listelerinde rahatlıkla ön sıralara tırmanıyor.

Bu SUVun en önemli özelliği uygun fiyatı olduğu için konuya buradan başladık. Duster'ın en çok güvendiği ikinci özelliği ise görünümü. Şişkin detaylarla sahip formu Duster'ın şehrin pahalı caddelerine bile çok kolayca adapte olmasını sağlıyor. Önde ilerleyen bir araç Duster'ı dikiz aynasından gördüğünde heybetli görünen agresif bir tasarımla karşı karşıya kalıyor. Önden bakıldığında beğeni kazanma konusunda hiç zorlanmayan Duster'ın profil detaylan da son derece çekici. Profilin hareketli ve sinirli görünmesinin en önemli nedeni yarış otomobili izlenimi uyandıran yanlara doğnı oldukça şişkin çamurluklan. Şişkin ve ortasında iyi tasarlanmış bir
Orta yol bulundu
ütü izi ile karşımıza çıkan çamurluklara tamponlar çok iyi adapte edilmiş. Görünümü ile 29 bin TL'lik bir araç olmanın ötesine çok rahat geçen Duster'ın arka tasanmında ise, büyük tampon ve stop lambaları ile bir bütün oluşturan şişkin bagaj kapağı, hoş bir görüntü oluşturuyor. Görünüm konusunda bu araca yapacağımız eleştiri yok gibi. Yanlardaki metal barlar ve siyah tavan çı-talan ile Duster çekici ve kışkırtıcı bir SUV olmuş.

İç mekan ise Duster'ın sonın yaşayacağı bölümlerden biri olacak. Diğer Dacia modellerinden de tanıdığımız bu iç mekan, malzeme kalitesi, işçilik ve tasarım gibi konularda beğeni kazanmakla zorlanıyor. Yaşam alanının genişliği, başanlı görüş açılan, kolay ayarlanan ideal sürüş pozisyonu, çok iyi olmasa bile rahat ettiren koltuklar ve kolay kullanılan kumanda elemanları iç mekanın artılarım oluşturuyor. Eşya gözlerinin sayısı çok iyi değil ama yeterli. Kapı içlerinde sunulan metal tutamaklarla sportif bir tat katılan iç me-
105 HP güç üreten benzinli motor 5 ileri manuel şanzıman ile uyumlu. 475 litrelik bagaj hacmi 1635 litreye kadar çıkartılabiliyorken aileler için de uygun bir seçenek olmayı başarıyor.
24 TEST YILLIĞI
kan beş kişilik yolculuklar için yeterli bir alan sunuyor ve bu sırada bagaj hacminden de ödün verilmiyor.

Sürüş konusuna ilk olarak olumsuz bir özellikle başlayalıın.Duster yüksek hızlara çıkıldığında gürültülü bir araç oluyor. Motor gürültüsü ile birlikte, camlardan sızan rüzgar sesi ve bazı mekanik gürültüler de bu araçta standart.

Ülkemizde 1.6 İt 105 HP güç üreten benzinli ve 1.5 dCi dizel motorun 85 ve 110 HP güç üreten seçenekleri üe satışa sunulan Duster, testimize benzinli ünite ile konuk oldu. 105 HP güç üreten motor 148 Nm'lik torkunu kullanıma sunuyor. 5 ileri oranlı manuel şanzunaııla da iyi bir iş birliği yapıyor: Yollan çok net değil ama genel çalışma karakteri beklentileri karşılıyor. 0-100 km/s hızlanma 11.5 sn'de tamamlanırken, maksimum hız ise 165 km/s olarak açıklanıyor.

Duster sert viraj girişlerinde güven vermeyi başardı. Fren performansı ile de güvenlik beklentilerine çok rahat cevap veriyor.
Oto kiralama oto kiralama oto kiralama

Thursday 22 September 2011

BUraya başlık

Buraya yaznın tam metnini gireceksiniz . Linklerinizi buraya gireceksiniz

Wednesday 21 September 2011

Kolon kanseri nasıl bir rahatsızlıktır

Bu kanser türü nasıl bir hastalıktır .Kurtulmanın yolları nelerdir .hastalığa yakalanan kişiler ne yapmalıdır .Bu hastalığa yakalanan kişilerde ne gibi durumlar göze çarpar.
http://www.youtube.com/watch?v=ByI50DPmqfE&feature

Maltepe aeg servisi

sökülebilir Touchpad: Özellikle de model adı nın sonunda C olan modellerini güçlü bir ekran kartı 4e bırliKte sunan Acer m oj gelereeı Aspire 5951G Ethos ile de değişmiyor Sandy
Maltepe aeg servisi
Sultanbeyli aeg servisi
Fındıklı aeg servisi
Bridge mimarisine ait Core i7 ailesinden 2630QM işlemci >le güçlendirilmiş olan Ethos. 8 CB sistem belleği vc yine GT5SSM ekran kartı İle performans konusunda yüksek bek lentiieri olan kullanıcılara hitao eden bir di-zustu bilgisayar. İster Full HD video izleyin, isterseniz de DirectX ıı destekli oyunlan en son ayarlarda oynayın, 59S1G Ethos tüm by işlemleri kolayca yenne getirebiliyor, Yüksek ayarlarda yaptığımız bazı oyun testlerinde DIRT 3TÜ 50 FPS. Crysls 2'yl 35 FPS. Black Opsu 43 FPS ve Mafia iryl de 45 FPS'ce gayet akıcı bir biçimde oynamayı basardık Tabi bundan çözünürlüğün duşuk olmasının da büyük etkisi var Ole yardan Ethos sadece per formans sunmuyor. Ethos'u rakıptenrıden ayıran en büyük özelliği. Touchpad'inin sûkülebi lir olnası. Ufak bir tuşu kenara cokcrck söke bileceğin z Touchead lledizûstü bilgisayarınızı art k uzaktan yönetebiliyorsunuz. Ethos bu bağlamda çoklu ortam ıcerığı izlerken PC başında monitöre yapışık durmak istemeyenlere mükemmel b«r çozum sunuyor.

Sonuç use 3.0 d esteki, parmak izi okuyucusu ve sökülebilir Touchead'inln yanında performansıyla dikkat çeken başarılı bir urtın.

Maltepe aeg servisi

sökülebilir Touchpad: Özellikle de model adı nın sonunda C olan modellerini güçlü bir ekran kartı 4e bırliKte sunan Acer m oj gelereeı Aspire 5951G Ethos ile de değişmiyor Sandy
Maltepe aeg servisi
Sultanbeyli aeg servisi
Fındıklı aeg servisi
Bridge mimarisine ait Core i7 ailesinden 2630QM işlemci >le güçlendirilmiş olan Ethos. 8 CB sistem belleği vc yine GT5SSM ekran kartı İle performans konusunda yüksek bek lentiieri olan kullanıcılara hitao eden bir di-zustu bilgisayar. İster Full HD video izleyin, isterseniz de DirectX ıı destekli oyunlan en son ayarlarda oynayın, 59S1G Ethos tüm by işlemleri kolayca yenne getirebiliyor, Yüksek ayarlarda yaptığımız bazı oyun testlerinde DIRT 3TÜ 50 FPS. Crysls 2'yl 35 FPS. Black Opsu 43 FPS ve Mafia iryl de 45 FPS'ce gayet akıcı bir biçimde oynamayı basardık Tabi bundan çözünürlüğün duşuk olmasının da büyük etkisi var Ole yardan Ethos sadece per formans sunmuyor. Ethos'u rakıptenrıden ayıran en büyük özelliği. Touchpad'inin sûkülebi lir olnası. Ufak bir tuşu kenara cokcrck söke bileceğin z Touchead lledizûstü bilgisayarınızı art k uzaktan yönetebiliyorsunuz. Ethos bu bağlamda çoklu ortam ıcerığı izlerken PC başında monitöre yapışık durmak istemeyenlere mükemmel b«r çozum sunuyor.

Sonuç use 3.0 d esteki, parmak izi okuyucusu ve sökülebilir Touchead'inln yanında performansıyla dikkat çeken başarılı bir urtın.

Monday 19 September 2011

Kolon kanseri nasıl bir rahatsızlıktır

Bu kanser türü nasıl bir hastalıktır .Kurtulmanın yolları nelerdir .hastalığa yakalanan kişiler ne yapmalıdır .Bu hastalığa yakalanan kişilerde ne gibi durumlar göze çarpar.
http://www.youtube.com/watch?v=ByI50DPmqfE&feature