Wednesday 21 September 2011

Maltepe aeg servisi

sökülebilir Touchpad: Özellikle de model adı nın sonunda C olan modellerini güçlü bir ekran kartı 4e bırliKte sunan Acer m oj gelereeı Aspire 5951G Ethos ile de değişmiyor Sandy
Maltepe aeg servisi
Sultanbeyli aeg servisi
Fındıklı aeg servisi
Bridge mimarisine ait Core i7 ailesinden 2630QM işlemci >le güçlendirilmiş olan Ethos. 8 CB sistem belleği vc yine GT5SSM ekran kartı İle performans konusunda yüksek bek lentiieri olan kullanıcılara hitao eden bir di-zustu bilgisayar. İster Full HD video izleyin, isterseniz de DirectX ıı destekli oyunlan en son ayarlarda oynayın, 59S1G Ethos tüm by işlemleri kolayca yenne getirebiliyor, Yüksek ayarlarda yaptığımız bazı oyun testlerinde DIRT 3TÜ 50 FPS. Crysls 2'yl 35 FPS. Black Opsu 43 FPS ve Mafia iryl de 45 FPS'ce gayet akıcı bir biçimde oynamayı basardık Tabi bundan çözünürlüğün duşuk olmasının da büyük etkisi var Ole yardan Ethos sadece per formans sunmuyor. Ethos'u rakıptenrıden ayıran en büyük özelliği. Touchpad'inin sûkülebi lir olnası. Ufak bir tuşu kenara cokcrck söke bileceğin z Touchead lledizûstü bilgisayarınızı art k uzaktan yönetebiliyorsunuz. Ethos bu bağlamda çoklu ortam ıcerığı izlerken PC başında monitöre yapışık durmak istemeyenlere mükemmel b«r çozum sunuyor.

Sonuç use 3.0 d esteki, parmak izi okuyucusu ve sökülebilir Touchead'inln yanında performansıyla dikkat çeken başarılı bir urtın.

No comments:

Post a Comment