Sunday 25 September 2011

Oto kiralama renta car

Uygun fiyatlı bir SUV olması ile ön plana çıkan Duster, 29 bin 990 TL'den başlayan fiyatı ile yeni bir araç satın almayı planlayanların listelerinde rahatlıkla ön sıralara tırmanıyor.

Bu SUVun en önemli özelliği uygun fiyatı olduğu için konuya buradan başladık. Duster'ın en çok güvendiği ikinci özelliği ise görünümü. Şişkin detaylarla sahip formu Duster'ın şehrin pahalı caddelerine bile çok kolayca adapte olmasını sağlıyor. Önde ilerleyen bir araç Duster'ı dikiz aynasından gördüğünde heybetli görünen agresif bir tasarımla karşı karşıya kalıyor. Önden bakıldığında beğeni kazanma konusunda hiç zorlanmayan Duster'ın profil detaylan da son derece çekici. Profilin hareketli ve sinirli görünmesinin en önemli nedeni yarış otomobili izlenimi uyandıran yanlara doğnı oldukça şişkin çamurluklan. Şişkin ve ortasında iyi tasarlanmış bir
Orta yol bulundu
ütü izi ile karşımıza çıkan çamurluklara tamponlar çok iyi adapte edilmiş. Görünümü ile 29 bin TL'lik bir araç olmanın ötesine çok rahat geçen Duster'ın arka tasanmında ise, büyük tampon ve stop lambaları ile bir bütün oluşturan şişkin bagaj kapağı, hoş bir görüntü oluşturuyor. Görünüm konusunda bu araca yapacağımız eleştiri yok gibi. Yanlardaki metal barlar ve siyah tavan çı-talan ile Duster çekici ve kışkırtıcı bir SUV olmuş.

İç mekan ise Duster'ın sonın yaşayacağı bölümlerden biri olacak. Diğer Dacia modellerinden de tanıdığımız bu iç mekan, malzeme kalitesi, işçilik ve tasarım gibi konularda beğeni kazanmakla zorlanıyor. Yaşam alanının genişliği, başanlı görüş açılan, kolay ayarlanan ideal sürüş pozisyonu, çok iyi olmasa bile rahat ettiren koltuklar ve kolay kullanılan kumanda elemanları iç mekanın artılarım oluşturuyor. Eşya gözlerinin sayısı çok iyi değil ama yeterli. Kapı içlerinde sunulan metal tutamaklarla sportif bir tat katılan iç me-
105 HP güç üreten benzinli motor 5 ileri manuel şanzıman ile uyumlu. 475 litrelik bagaj hacmi 1635 litreye kadar çıkartılabiliyorken aileler için de uygun bir seçenek olmayı başarıyor.
24 TEST YILLIĞI
kan beş kişilik yolculuklar için yeterli bir alan sunuyor ve bu sırada bagaj hacminden de ödün verilmiyor.

Sürüş konusuna ilk olarak olumsuz bir özellikle başlayalıın.Duster yüksek hızlara çıkıldığında gürültülü bir araç oluyor. Motor gürültüsü ile birlikte, camlardan sızan rüzgar sesi ve bazı mekanik gürültüler de bu araçta standart.

Ülkemizde 1.6 İt 105 HP güç üreten benzinli ve 1.5 dCi dizel motorun 85 ve 110 HP güç üreten seçenekleri üe satışa sunulan Duster, testimize benzinli ünite ile konuk oldu. 105 HP güç üreten motor 148 Nm'lik torkunu kullanıma sunuyor. 5 ileri oranlı manuel şanzunaııla da iyi bir iş birliği yapıyor: Yollan çok net değil ama genel çalışma karakteri beklentileri karşılıyor. 0-100 km/s hızlanma 11.5 sn'de tamamlanırken, maksimum hız ise 165 km/s olarak açıklanıyor.

Duster sert viraj girişlerinde güven vermeyi başardı. Fren performansı ile de güvenlik beklentilerine çok rahat cevap veriyor.
Oto kiralama oto kiralama oto kiralama

No comments:

Post a Comment