Friday 25 November 2011

AC Vakum Pompasının vazgeçilmez Parça ve Aksesuarları

Profesyonel bir klima hizmeti kariyerine başlamadan veya bir ev, DIY-tipi klima tamircisi olmak istiyorum olsun, iyi bir AC vakum pompası, işletmenin başarısı için ne kadar önemli olabilir sadece bulacaksınız.

Vakum pompası, bir klima sistemi iç, elektrikli süpürge gibi. AC vakum pompası, yüksek bir vakum içinde oluşturarak kirlilikler ve soğutucu iç duvarlarına yapışmış artıkları "kaynar". Yüksek vakum ve böylece nem yoğunlaşması önlenmesi, su molekülleri dışarı pompalamak, donma sıcaklığı, suyun donma sıcaklığının çok altında olduğu genişletici / evaporatör, ve önlenmesi, yağ-su birikmesi, ya da "çamur" etkileri.

AC pompa bir başka fonksiyonu, zaman içinde vakum düzeyi yavaş yavaş azalma ölçerek sızıntıları tespit etmektir.

Klima vakum pompaları, bu nedenle bunların kullanımı en üst düzeye çıkarmak için oldukça pahalı olup, AC pompa çalışması, pürüzsüz ve etkili yapacak aksesuarları ve yedek parçaları ile kendinizi donatmak gerekir. , Pompa hortumlar, Pompa adaptörü, Giriş bağlantı parçaları, vana vida dokunun Can Soğutucu tanımlayıcı ve Vakum göstergeleri: Bu kısa yazıda biz altı vazgeçilmez AC vakum pompası parçaları ve AC vakum pompası aksesuarları içine bakacağız.

Vakum pompası hortumları

Siz en iyi güvenlik için UL (Underwriters Lab) sertifikalı pompa hortumlar ve hızlı mühür parçaları var. 1 / 2 inch ve 1 / 4 inç gibi orta boy 3 / 8 inç standart.

Vakum pompası adaptörü

1 / 2 inç hortum adaptörü pompa üzerinde 1 / 4 inç hortum veya servis bölümü ile örneğin, eşitsiz boyutu pompa hortumları birbirine bağlayacak.

Giriş parçaları

AC pompa genellikle T-biçimli giriş parçaları, kurulum tek faz, iki faz yerine, aynı anda AC pompa bağlı iki hortum tutmak için izin verecektir. Gerektiğinde bir giriş diğerine geçin.

Soğutucu tanımlayıcı

Soğutucu tanımlayıcı bilmediğiniz bir sistem bildireceğiz önemli bir cihaz, önce servis veya onarım atılmak ile ilgileniyor soğutucu madde ne tür. Bu gün, ozon dostu, yanıcı, zehirli olmayan ve gerçekten yararlı bir soğutucu arama, birçok farklı madde çok farklı kullanım ve hatta çok farklı ekipman gerektiren kullanılır. Bu yüzden karanlıkta çalışmak yerine bir soğutucu tanımlayıcı almak için emin olun.

Valf-vida-dokunabilirsiniz

Bunlar her zaman gerektiğinde vakum pompası hortum bağlantısını kesmek için yararlıdır.

Vakum göstergeleri

Hiçbir şey işinizi başarıyla tamamlandığında bilmek için iyi bir vakum göstergeleri çok daha önemli. Vakum nihai kalitesini ölçmek için ya da sistemdeki kaçakları bulmak için olması, vakum göstergeleri vazgeçilmezdir.

hidraforhidrofor Standart Pompa Mas-Daf Pompa dab sirkulasyon pompası

No comments:

Post a Comment