Monday 28 November 2011

Halı Tamirinde Bilmeniz Gerekenler

Halı Onarımı: An Introduction

Temelleri ile başlayalım: Kendi onarım yapmak mümkün. Belki yüzlerce veya binlerce yerine dolar daha harcamak yerine tamir Eğer bir halı tamir sizin için uygun olabilir.

Ortalama ev sahibi, kendi halı kendilerini onarmak için mümkün olsa da, mutlaka en iyi seçim değil.

Bir profesyonel, zor bir iş kolay göz yaparken, eğitimsiz bir kişi, tüm alacaktı zaman küçük bir bölümünü size yardımcı olabilir.

Bir ev sahibi ve kendinizi düzeltmek için denemek istiyorum, ben kalitesi gerçekten önemli ise, o bir profesyonel işe alınması konusunda dikkatli olun.

Şu an için sadece yüzeyi yağsız ve onarım en yaygın türlerini tanımlamak. Daha sonra, derinlemesine ve her türü hakkında daha ayrıntılı açıklamak.

Burada halı tamir bazı farklı türleri şunlardır:

• Esneme

• yamanması

• Geçişler

• Berber

• Dikiş Onarım

• Evcil Hayvan (Pet İdrar çıkarma dahil) Hasarlı

• Sel Hasar Onarım

• Tadilat sonra Yeniden Yükleme

• Çıkarma

• Tamir Merdiven

• Leke Çıkarma

Düzgün bir özgün yükleme yapıldığında, gevşek halı yeniden germek için ihtiyaç asla. Uygun bir araç, bir sedye ya da bir güç sedye olarak adlandırılan kurulum gerektirir. (Kicker değil, likid yaklaşık yeterli değildir.) Dalgaların, kırışıklık, ya da demetler halinde kadar halı, bu gergin olması gerekir biliyorum gördüğünüzde.

Çoğu zaman, gevşek bir halı dikişler ayrı almaya gerek kalmadan yeniden gergin olabilir. Dikişler dışında alınması gerekmiyorsa, bir bütün diğer solucanlar yapabilirsiniz açılır.

Mobilya bazı oda varsa, sık sık halı sedye oda tamamen temizlemek zorunda kalmadan kullanabilirsiniz. Genelde oda bir taraftan diğer mobilya taşımak ve bir anda oda bir tarafı streç.

Çıkmak veya yanık nedeniyle halı (iyi tür) hasar görmüş, ya da kötü bir köpek ya da kedi bu halı bir besin grubu olduğunu düşünüyor bir leke varsa, o bir yama tek çözüm olabilir .

Patching göründüğü kadar kolay değildir. Tam olarak mükemmel bir yama gerekiyor. Dikiş (tüm) herhangi bir çakışma veya boşluk varsa, üzgün olacağım.

Özgün yükleme kalan parça halı kullanın veya halı yama yapmak için bir dolap halı bir parça çalabilecek. Muhtemelen yapamayacağı bir şey halı mağazası gidin ve maç bir parça satın almak.

Halı zemin geçiş için bir zemin halı biter ve nerede başladığını her yerde. Bir seramik zemin karo halı geçiş diyoruz.

Birçok kişi kendi kiremit yüklemek ama kiremit geçiş halı işi bitirmek için nasıl bilmiyorum. Genellikle profesyonel fayans ustası, fayans geçiş için uygun bir halı ile iş bitirmek için nasıl bilmiyorum. Halı karo geçiş makale halı açıklayacağız zemin geçiş yapmak için birkaç yol vardır.

Berber halı bakın, onlar sıralı bir ilmekledi halı başvuruyorsunuz. Bu gerçekten bir Berberi halı değil ama bizim açımızdan burada, onu Berberi aramak için tamam. Berber halı tarihçesi üzerine ilginç bir okuma için buraya tıklayın.

Berber halı onarımı genellikle Berber Berber halı halı veya bir çekme bir gerginliği nedeniyle ihtiyaç vardır. Berber halı çekme, vakum ya da başka bir yolla, ya bir ya da daha fazla iş parçacığı yakalanmak olur. Çoğu zaman ailenin evcil veya Berber halı çeker ve bir çocuk dolanabilir veya çalıştırmak oluşturur.

Çekilmiş, sadece tek bir Berberi halı satır varsa, (yerine geri yapıştırılmış) yeniden burled olabilir. Berber halı vadede daha ciddi ise, örneğin söyleyecek bir köpek bir odada hapsolmuş ve onun çıkış yolu kazmak için çalıştı, sonra bir yama sırada bulunuyor.
Berber halı gevşek ise o zaman gergin gerekecektir. Berber halı Esneme gerçekten herhangi bir diğer tip halı uzanan dışında herhangi bir farklı değildir.

Bir halı dikiş dışında gelirse birkaç farklı şekilde tamir edilebilir. Bir şekilde tekrar bir araya tutkal bu, başka bir şekilde eski dikiş bandı çıkarın ve tüm dikiş üzerinden yapmak olacaktır. Arayla geldi dikiş bir Berberi halı üzerinde ise, o zaman biraz daha zor hale gelir.

Bir dikiş kullanımı çok dayanacak şekilde ihtiyacı var ve yıllarca bunu. Bu gerçekten mümkün olan en iyi ürünleri kullanmak daha mantıklı bir yerdir. Bir şey kesinlikle kullanmaması gerekir, bazı web sitelerine satmak ucuz iki taraflı halı bandı. Bu son olmayacak.

Tamir halı bir köpek veya bir kedi tarafından hasar görmüş, leke ve koku kaldırmak için bir çözüm kullanarak gibi basit olabilir. Veya bu halı kaldırma ve bir yama ile değiştirilmesi ya da kaldırılması ve yerine halı dolgu ve temizlik, halı, yapışma şerit, ve hatta süpürgelik altında zemin deodorizing derin gidiyor, çok daha fazla gerekebilir.

Bir odada sular altında olduğunda, çoğu kez, dolgu kaldırmak halı kurumasına ve ardından yeni halı pad ile dolgu yerine. Çoğu durumda tack şerit değiştirilmesi gerekmez. Hızlı aksiyon alacak şekilde önemli bir sel hasarlı halı oldukça hızlı bir şekilde küf.

Halı yükleyici yüklemek odasına doğru halı ihtiyaç duyacağı sadece birkaç nedeni vardır, çıkarma, değiştirme veya yeni yerleşik mobilya, duvar, zemin ısıtıcılar, tuvaletler, dolaplar, ve diğer eşyalar yüklemek. Bu muhtemelen bazı yeni geçici şerit ve bölgeye eklemek için bazı yeni halı ve yastık gerekecektir. Çoğu zaman müşteri, kurulum arta kalan bazı halı olacaktır. Değilse, biz sık sık dolaba halı alabilir.

Halı ve yastık çıkarma basit ama bazen yorucu. Biz farklı bir odada ya da yeniden halı koridor veya merdiven kullanmak üzere halı kaydetmek için çalışıyorsanız, biz tek parça halinde tutmak için denemek istiyorum. Amacı, eski halı ve eski halı yastık kaldırmak için ise, biz kendimizi halı yaklaşık iki metre genişliğinde şeritler halinde keserek kolay hale getirecek.

Bazen halı ve ped çekmek için şarj ancak çoğu kez bir kaç hafta (ücretsiz) bir süre içinde müşteri için çöp torbaları, çöp beslemek için bırakın.

İlk yürüyen merdiven, her zaman ilk bitmesine neden olur. LOT para kaydetmek için bir yolu, sadece bir merdiven ya da yükleme veya bir dolaba yerine artık halı hurda kullanmaktır.

Daha fazla merdiven yeniden halı gerekir ve salonda merdiven halı halı ve evin geri kalanı eşleşirse, farklı bir odaya çıkarıldı halı merdiven halı yerine para LOT kaydedebilirsiniz. Tüm ev halı daha halı sadece bir oda yerine, çok daha az pahalı ve merdiven halı salonunda halı ve evin geri kalanı maç devam ediyor.

Kelimenin tam anlamıyla binlerce değilse yüzlerce halı lekeleri temizlemek için kullanabileceğiniz ürünler vardır. İsterseniz halı lekeleri çıkarmak için nasıl biraz büyük ipuçları buraya tıklayın.

Sonuç olarak

Yukarıdaki bilgiler sadece halı onarımı ile mümkün ne yüzeyinde çizik. İleride daha detaylı olarak yer aldı, her kategori ek makaleler yazma ile ilgili plan yapmak.

Biz burada Yaratıcı Halı Tamir olabilecek herhangi bir soruya cevap için bu halı tamir hakkında bilgi mücadelenizde size yardımcı olur ve normal iş saatleri içinde mevcuttur. İyi şanslar!

KAYNAK :
Ankara hali yikama koltuk yikama ankara

No comments:

Post a Comment