Tuesday 29 November 2011

Indesit Çamaşır Makinesi - IWD 7145 İnceleme

Bu çamaşır makinesi, ön yükleyici ve nereye yerleştirmek için karar geldiğinde daha geniş bir seçenek yelpazesi var bu nedenle ücretsiz duruyor. Yıkayıcı beyaz beyaz olarak kullanılabilir ve genel olarak çekici ve şık bir tasarıma sahiptir. Kontrol paneli, makinenin ön tarafında kolayca erişilebilecek şekilde başlar ve kolaylıkla döngüsü seçimler yapabilirsiniz.

Indesit IWD dar alanlarda uyması için daha kolaydır, böylece 7145 çamaşır makinesi Indesit gelen büyük yıkayıcı değildir. 59,5 cm 53,5 cm derinliğinde geniş boyutları 85 cm yüksek. Yıkamak gerekir konfeksiyon tipi döngü böylece terzi olabilir seçmek için 16 yıkama programları sunuyor.

Indesit IWD 7145 yıkama da popüler bir gecikme seçeneği vardır. Bu giysi yıkama içine koymak ve döngü seçin, ama hemen başlangıç ​​yerine, daha düşük elektrik fiyatları yararlanmak böylece gecenin ortasında açmak için pul zamanlayabilirsiniz sağlar.

Bu yıkayıcı için "A" enerji verimliliği anlam piyasadaki en verimli pullar arasında puan olmuştur. Indesit IWD 7145 çamaşır makinesi yıkama verimliliği ve spin verimliliği için "B" "A" olarak değerlendirilmiştir. Davul, dakikada 1400 devrimleri varan hızlarda iplik kapasitesine sahiptir ve 7 kg kapasiteli tutabilir.

Indesit IWD 7145 yıkama makineleri sahipleri yoruma göre 10 üzerinden 9.0 not aldı. Kullanıcılar onları çamurlu elbise veya hassas yıkama için izin seçim döngüleri övüyor. Bu başlangıç ​​gecikme özelliği takdir ve kompakt boyutu gibi. Bu yıkayıcı, gürültü olan bir karşı çok şikayet bulunmamaktadır.

Indesit IWD su sıcaklığı dönüş hızı gibi özelleştirmek için 7145 makine sağlar. Örneğin, pamuklular yıkama, 1400 rpm'de maksimum spin ayarlayabilirsiniz. Tahliye seçeneği sadece yerine dönmeye seçebilirsiniz çok hassas ipek giysiler sert tedavi edilmemelidir. Spin sembolü basarak elle dönüş hızı daha düşük ya da sadece sizin için en uygun hız yıkama döngüsü seçmesini.

Bu Indesit modeli yıkama döngüsü bebek oturmak zorunda kalmadan, deterjan ve katkı yükü böylece bir pull-out deterjan Çekmecede vardır. Yıkayıcı da aşırı titreşimi azaltmak için eşit yükleri dağıtmak ve eskimeye, yıpranmaya gerektiği halde kendini dengesiz yükler için doğru yapabiliyor.

Indesit 7145 çamaşır makinesi, uygun fiyatlı, kompakt yıkayıcı çok yönlülük sunuyor IWD ve aileleri veya bu bulaşıklar büyük yükler ve küçük olanları hem de işleyebilir single için iyi bir seçimdir.

KAYNAK :

İndesit Servisi
Arçelik Servisi
Electrolux Servisi

No comments:

Post a Comment