Tuesday 22 November 2011

Indesit Çamaşır Makinesi - Model PWE 8168 S İnceleme

Davul, 1600 RPM'ler at 8 kg ve spin bir kapasiteye sahiptir. Bu spin ve yıkama verimliliği için "A" olarak değerlendirilmiştir. Bu, çok su giysilerinizi çıkarılan olacağı anlamına gelir ve daha az kurutma zaman gerektirecektir. Indesit PWE 8168 S çamaşır makinesi, aynı zamanda enerji verimliliği için bir "A +" derece vardır. Bu yıkama kilo başına enerji maliyeti £ 0,19 ve 39,04 £ £ yılda bir tahmini maliyet olan tahmin edilmektedir.

Indesit PWE 8168 S çamaşır makinesi, büyük bir 8 kg davul gibi çamaşır büyük yükler eğer iyi bir seçimdir. Buna rağmen, enerji tasarruflu ve ekonomik faaliyet. Evinizde harika görünüyor ve bu nedenle işlem sırasında sessiz çalışır şık bir tasarıma sahiptir.

59,5 cm genişliğinde 85 cm yüksekliğinde ve 60 cm derin: Indesit PWE 8168 S çamaşır makinesi, aşağıdaki boyutlara sahiptir. Bağımsız olmak, odada herhangi bir yerde konumlandırılmış olabilir ve bir kabin içine yerleştirilmiş olması gerekmez.

Yıkama üst bir LED ekran ile birlikte bir kontrol paneli vardır. Bu başlat / duraklat düğmesi, Deterjan ve döngüsü seçici yıkama nerede. Bir gösterge ışığı yıkama ve sıkma devri yoluyla elbiselerini izlemenize olanak sağlar. Makine operasyonda, kapıyı açmak için bildirerek zaman kilitli bir sembol görünecektir. Kapıyı açmak gerekiyorsa, kilitli simge kapanır, böylece, ilk duraklat düğmesi tuşuna basmalısınız.

Indesit PWE 8168 S yıkama üst gösterge paneli, yıkama döngüsü sırasında bir çok bilgiyi size verecektir. Döngü tamamlanana kadar dakika geri sayım. Aynı zamanda seçtiğiniz ayarı için elde edilebilecek maksimum sıcaklık ve tambur hızı gösterir. Farklı simgeler yıkayın, yıkama döngüsü, ana yıkama gibi farklı bölümlerine karşılık, spin ve tahliye olduğu gösterilecektir.

Comments sahiplerinin büyük davul boyutu ve ne kadar sessiz çalışırken Indesit PWE 8168 S çamaşır makinesi mutluyuz göstermektedir. Ayrıca görünüşü gibi. Onlar sadece şikayet makine yarım yükleri çalıştırmak için programlanmış olamaz.

Indesit PWE 8168 S çamaşır makinesi, enerji tasarruflu ve çamaşır büyük yükler aileler için iyi bir seçim yapar büyük bir davul vardır. £ 400 altında satın ama Indesit çamaşır makineleri daha pahalı modeller biri olabilir.

KAYNAK:
Suadiye indesit servisi caddebostan indesit servisi samandıra indesit servisi

No comments:

Post a Comment