Tuesday 1 November 2011

Avantajlı Kombi Fırınlar - kombiservisi.ca

Kendi gözü ile birim alt kısmında yerleşik bir rezervuar su dökün karşı üst vapurları, kazan-daha az. Connection steamers have a water line that comes in to the steamer from the building's water source. Bağlantı vapurları, binanın su kaynağı vapur gelen bir su hattı var. Although this type of steamer needs additional maintenance, and may be trickier to clean, it handles a much greater volume. Buharlayıcıyı, bu tip ek bir bakıma ihtiyacı vardır ve temizlemek için yanıltıcıdır olabilir rağmen, çok daha büyük bir hacmi yönetir.

In order to reduce clean up and additional maintenance, it is recommended that you only use filtered water with a scale inhibitor. Kadar temiz azaltmak ve ek bakım için, sadece bir ölçekte inhibitörü ile filtrelenmiş su kullanmanız önerilir. The use of tap water will probably have an effect on food taste. Musluk suyu kullanımı büyük ihtimalle yemeklerin tadına bir etkisi olacaktır.

Combi Ovens Kombi Fırınlar

A commercial combi oven uses steam, convection, or a combination of both to quickly and efficiently cook food. Ticari kombi fırın, buhar, konveksiyon, veya her ikisinin kombinasyonu hızlı ve verimli bir şekilde yemek pişirmek için kullanır. Despite being relatively more expensive than traditional ovens, combi ovens can replace various restaurant equipment pieces such as warming or holding cabinets, fryers, steamers and traditional convection ovens. Geleneksel fırınlar göre nispeten daha pahalı olmasına rağmen, kombi fırınlar, dolapları, fritözler, buharlı ve geleneksel konveksiyon fırınlar ısınma veya tutma gibi çeşitli restoran ekipman parçaları değiştirebilirsiniz.

To maximize space in your restaurant, combi ovens can replace other cooking equipment. Restoran alanı en üst düzeye çıkarmak için, kombi fırın, diğer pişirme ekipmanları değiştirebilirsiniz.

How Much Can a Combi Oven Support? Kombi Fırın Desteği Ne Kadar miyim?

Most steamers come in sizes from 1-4 compartments. En vapurları 1-4 bölmeleri boyutlarda gelir. A one compartment model has the ability to produce up to 200 meals an hour. Bir kompartmanlı model 200 yemeklerden bir saat kadar üretim yeteneğine sahiptir. Combi ovens are most often used in high volume situations, because they can cook food so quickly and provide multiple cooking options. Kombi fırınlar, onlar çok hızlı bir şekilde yemek pişirmek ve çok sayıda pişirme seçenekleri sunmak için, çoğu kez, yüksek hacimli durumlarda kullanılır.

Ways to Keep your Commercial Steamer Operating at Peak Performance Peak Performance Ticaret Steamer İşletim tutun yolları

Use filtered water with a scale inhibitor. Ölçekli bir inhibitörü ile filtrelenmiş su kullanın. A scale inhibitor removes minerals from tap water. Bir ölçek inhibitörü musluk suyu mineraller kaldırır. When minerals build up in the steamer, performance problems, as well as having to constantly be cleaned, would result. Mineraller vapuru, performans sorunları, yanı sıra sürekli olarak temizlenmelidir zorunda oluştururken, neden olacaktır. Various steamer models come with an alert light that indicates when a buildup needs to be cleaned. Çeşitli vapur modelleri birikmesi temizlenmesi gerektiğinde gösteren bir uyarı ışığı ile geliyor. The taste of steamed food can also be affected by the minerals in unfiltered water. Buharda pişmiş gıda tat filtrelenmemiş suyun içindeki mineralleri de etkilenebilir.

Steamers should be preheated before you cook food. Yemek pişirmek önce Steamers önceden ısıtılmış olmalıdır. Most steamers take about 5 minutes or more to heat up. Çoğu vapurları kadar ısıtmak için yaklaşık 5 dakika veya daha fazla sürebilir. Food should be seasoned after it has been steamed in order to have the best taste. En iyi lezzet için buharda edildikten sonra Gıda terbiyeli olmalıdır. For best results when working with vegetables, separate frozen vegetables and use a perforated pan. En iyi sonuçlar için sebze, ayrı dondurulmuş sebzeler ile çalışan ve delikli bir tava kullanın.

Since steamers are so much more energy efficient compared to other commercial cooking equipment, you will save much more money over time. Vapurları, diğer ticari pişirme ekipmanları ile karşılaştırıldığında çok daha fazla enerji tasarruflu olduğundan, zaman içinde çok daha fazla para kazandıracak.

Güngören kombi servisi

Halkalı kombi servisi

Sefaköy kombi servisi

No comments:

Post a Comment