Wednesday 30 November 2011

Kombi Çift Arabası - en iyileri arasında

Bu ve Kombi strollers, satın alabileceğiniz en iyileri arasında yaparken onları güvende tutmak isteyecektir. Ve eğer bakmakta olduğunuz ya da ikizleri varsa, Kombi çift bebek arabası var güzel olurdu ya kendi, ya da iki küçük olanlar varsa. Onların Twin Sport hafif ve kompakt ve kolayca katlanabilir. Gezginci koltuklar, solunabilir hava örgü kumaş, ayak dayama yerleri, 5-koşum takımları ve Yeni doğmuş bebekler için bebek güvenlik botları ile yaslanma.

Bir depolama sepeti dahil olmak üzere, bir bardak aperatif tutucu, çıkarılabilir, yıkanabilir koltuk minderleri ve taşıma askısı ile çıkarılabilir bir Otokorkulukla - Kombi çift puset tüm özelliklere sahiptir. Indigo, yeşim taşı, kum ve kızılcık noche: Kombi çift bebek arabası, dört farklı renk gelir.

Kombi ABD, 1989 yılında kurulan ve şirket, yaklaşık 50 yıldır iş yapılmış, böylece 1961 yılında kurulmuştur Kombi Corporation'ın bir yan kuruluşu oldu. Kombi kelime kombinasyonu bir kısalma olduğunu ve anne ve çocuk birleşimi ifade eder, bu yüzden kurulduğu günden bile bu şirketin arkasında insanların önemli bir yakın ilişkileri, küçük olanları vardır nasıl açısından içinde ve nasıl önemli bir çocuğun güvenliği düşünme ve edildi konfor bir ebeveyn.

Kombi çift bebek arabası, bu şirketin üreticileri sadece ürün değildir. Strollers için ek olarak, araba koltukları, yüksek sandalye, oyun metre, yürüyüşe, kucaklarını, kazaklar, BPA içermeyen beslenme ürünleri ve birçok aksesuar sunar.

Şirketin ana amacı olan anne ve babaların (ve çocuğun) hafif, kompakt ve taşınabilir ürünler sağlamaktır. Kombi çift bebek arabası dahil olmak üzere strollers, üç saniye içinde katlanmış olabilir garanti eden markalı ikinci üç kat var.

Yan Kombi çift bebek arabası tarafında hala standart bir kapı ile kolayca sığdırmak mümkün olurken, son zamanlarda daha geniş bir oturma alanı içerecek şekilde güncellenmiş ve 45 kilo ağırlığında çocuklar için yapılır. Bu tabii ki, arabası, ikiz ya da bir bebek ve yürümeye başlayan çocuk olanlar için harika bir çözümdür. Çocuğunuzun tutarak, bu puset, tek elle bile açılabilir. Saçaklar ayarlanabilir ve depolama cepleri ve izleme pencereleri.

Kombi, ürünlerin tüm kullanım ve güvenlik, Kombi çift bebek arabası sadece kolaylığı özellikleri. Yüksek geleneksel bir sandalye, bir yükseltici koltuk ve yeni yürümeye başlayan çocuğunuz için bir sandalye - 1, 3 yüksek bir sandalyeye sunuyoruz. Yani artık Kombi ürünü satın olumlu yönlerini listesi "tasarruf para" ekleyebilirsiniz.

Baymak kombi Servisi
ümraniye baymak kombi Servisi
kadıköy baymak kombi Servisi

No comments:

Post a Comment