Saturday 26 November 2011

Daha fazla Halı Yıkama İpuçları, Küçük Sağlık Sorunları

Halı, toz ve ev tozu akarları, küf ve mantarlar gibi ev içi allerjenlerin sayısız engeller şüphe yoktur. Ebeveynlerin çocuklarını kirli hava parçacıkları nefes ve astım gibi solunum yolu hastalığı neden korkuyorlar olarak halı çocuk evlerine arasında popüler olmasının nedeni budur.

Halı bir potansiyel sağlık tehlikesi olmasına rağmen, tüm ofis veya ev olamaz anlamına gelmez. Tüm sonra, renkli tasarımı ve yapısı ile iç mekan tasarımı güzelleştirmek.

Temizlik halı alerji azaltmak

Bir düzenli olarak temizlenmesi ve bakımı bir halı veya kilim, sadece daha prezentabl görünüyor daha iyi kokuyor en önemlisi, temiz bir halı kötü bakılan halı daha sağlıklı kabul edilir. Bu bakımlı bir halı daha az toz, daha az havadaki kir parçacıkları ve alerji rahatsızlıkları tetiklemek için korkulan kesinlikle daha az mikro organizma içerir çünkü.

Peki kim evinizin veya ofisinizin bir olmamalıdır diyor?

Günümüzde, piyasada DIY servis sağlayıcıları temizlik kitleri ve halı temizleme halı yüzlerce vardır. Biz seçimi için şımarık olmasına rağmen, halı temizlendikten sonra zarar görmesini önlemek için temizlemek için uygun temizlik yöntemi / ürün seçmek için çok önemlidir.

Halı temizliği ile karşılaştığı yaygın sorunlardan bazıları:

Bu temizlik tamamlandıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar kirli olsun görünüyor.
Bu tedavi temizlik halı kuruduktan sonra misk gibi kokuyor.
Halı renk temizlik süreci sırasında çalışır.
Sürece aşağı halı temizlendikten sonra kuru bir saat veya gün almak gerekiyor.

Neden kuru halı ıslak temizlik üzerinde temizlik?

Kuru halı Geliştirme teknoloji temizlik ya da "çok düşük nem" halı temizliği olarak bilinen daha uygun olmalıdır - daha etkin temizlik performansı vermek için vaat, eksi uzun rahatsızlık ıslak halı temizleme yöntemleri mevcut başka bir temizleme solüsyonu sağlamak için başlatılan olmuştur kurutma süresi ve halı zarar potansiyel risk.

2 kuru halı temizleme süreçleri vardır:

Kuru temizleme bileşik halı

Biyobozunur temizlik bileşik, ya da nemli mikro süngerler, halı üzerinde yayılır ve ters yönde dönen fırçalar dahili makineleri kullanarak halı yığınları içine fırça olacak. Bu süngerler, halı kir absorbe edecek ve kirli bileşikler makine tarafından kaldırıldı veya sürecin sonunda vakumlu olacaktır.

Kapsülleme

Bu süreçte kullanılan temizlik ürünleri Polimerler saklanması veya sürecin sonunda silinecektir sonra "Kristalleşme" kir parçacıkları, kuru kalıntı.

Tüm teknik jargons bir kenara koyarak, halı temizleme servis sağlayıcınız iyi yürütülen bir kuru halı ile temizlenmelidir layman beklentisi içinde, size aşağıdaki avantajları beklemeliyim:

Iyice derin bir temizlenmeli halı, normal kullanımı kontra dönen fırça gömülü kir parçacıkları halı kazık yukarı doğru kaldırın ve kaldırmak için makine tarafından gerçekleştirilir halı resoiling, daha az oluşumu ile sonuçlanabilir.

Olarak minimal sıvı sürecinde kullanılan Halı bütün tedavi sırasında kuru veya hafif nemli kalır. Kuruma süresi yok, herhangi bir arıza süresi neden olur ve rahatsızlık süreci temizlik nedeniyle neden en aza indirmek.

Herhangi bir arıza süresi daha fazla verimlilik eşittir, hangi zaman ve para tasarrufu.

Daraltmak veya halı halı rengi decolourise neden söz veriyorum.

Minimal sıvı ve kimyasal uygulama halı ıslak temizleme tedavi sonrası yetersiz kurutma nedeniyle kötü koku temizlik ve sonra kimyasal kalıntı aşırı maruz kalmanın neden olmaz.

Çevre dostu ürünleri tercih edenler için, en kuru halı temizleme teknolojileri ana temizlik ürünü olarak biyolojik olarak parçalanabilen bileşik kullanmasını bilmek mutluluk duyarız.

Ancak, kuru halı temizleme veya kuru temizleme sistemi sadece halı yüzey ve derin halı temizliği temiz olarak bilinen periyodik bakım amaçlı sadece hafif kirlenme halı durum uygun bir temizleme yöntemi olarak sıklıkla yanlış olmuştur.

Son yıllarda, gelişmelerin ve araştırma ile, kuru halı temizleme sistemleri artık çok kirli halı temizleme öncesi tedavi sırasında ya da inatçı lekeleri uygulanacak leke çıkarma ürünleri bir dizi geldi. Bu leke çıkarma ürünleri etkili bir şekilde halı kuru bileşik veya encapsulating kristallerin uygulama öncesi, yiyecek, içecek, yağ, tutkal, vb gibi lekeleri farklı türleri yıkmak.

Kuru halı temizleme teknolojik avantajları ve faydaları nedeniyle daha fazla popülerlik kazanıyor olsa da, sadece güvenli tarafta olmak için, kendilerine önerilen temizleme yöntemi veya ürün için halı üretici ya da perakendeci ile kontrol etmek her zaman daha iyidir.

KAYNAK :
Ankara hali yikama koltuk yikama ankara batikent koltuk yikama etimesgut hali yikama

No comments:

Post a Comment