Tuesday 22 November 2011

büyü hileci kâşif - Düşünceleriniz nasıl Projesi

Bu, güçlü psişik yetenekleri kolayca kimseyi ikna etmek için kullanabilirsiniz matematik göre basit bir hile. Bu önce bir miktar gerekir, ancak bir kez bir kaç taklit uygulama çalışır geçmesi, herhangi bir bar ya da parti bu hüner çekmek için hazır olacak ve kimseyi ikna psişik projeksiyon güçlü becerilere sahip. Kadar bu biraz konuşmak gerekir, ama bu yarım eğlenceli.

Bu, bu yanılsama hayrete tabi sizin yakında ne gibi görünüyor. Bir iskambil destesi var ve üst kapalı her kart ve kırmızı ya da siyah renk, konsantre onlara. Sonra onların beyin içine renk proje ve otomatik olarak doğru renk seçecektir. Bu yöntemli kendi beyin içine ya siyah ya da kırmızı projelendirme, tüm güverte üzerinden gidin.

İşiniz bittiğinde, iki kart yığınları var. Kırmızı sanırım zaman, sol kartları koymak ve siyah sanırım zaman, doğru kartları koymak. Bu açık sadece şansa yazılmış olabilir arka arkaya üç veya dört, ancak elde etmek için basit istatistiklere göre, üst üste beş ya da altı özel bir şey yapmak. Sonra sadece siyah ya da kırmızı seçmek için onlara sormak gibi etiketli hangisi kazık almak. Sonra o renk hangisi yığın pick up ve onlardan bir satırda kaç kart güçlerin onları ikna edecek. Çoğu kişi, dört ve dokuz arasında bir şey diyecektir.

Daha sonra, on kart üzerinden çevirmek için onlar tahmin tam renk devam. Güçlü, beyin içine düşüncelerini proje yeteneğini kanıtlamış ve yine aynı şekilde bakmak asla.

Hile nasıl burada. Önceden, tüm siyah ve kırmızı kartlar ayrı güverte içine onları koymak gerekir. Ne gerekir, sonra 26 kırmızı kart üstüne, 26 siyah kartları. Psişik kendi beyin içine doğru renkler implant olarak, sadece siyah kartlar, kırmızı kartlar üzerinden gitmek. Siyah ve kırmızı arasında en sık rastgele seçecektir gibi, her iki tarafta, siyah üstüne kırmızı ile eşit sayıda iki yığınlarının gerekir.

Doğal olarak, bir bütün kırmızı ve siyah bir yığın yığın bekliyoruz. Yani ilk bakmak istediğiniz yığını onlara sorduğunuzda, sadece üstüne hangi renk hatırlıyorum. Siyah seçerseniz eğer kırmızı seçim, sadece üstten bir satır on kart göstermek, alttan bir satır bunları on kartlarını göstermek. Seçtikleri yığını pick up iken, güverte onların dikkatini tutmak için göz onları arayan, konuşmaya devam etmek gerekir, bu yüzden onlar kartları çekin hangi tarafı fark etmez. Bu numara her zaman onları şaşırtıyor ve psişik projeksiyon yetenekleri bir şüphe gölgesinin ötesinde herhangi bir şüpheci ikna edecektir. Eğlenin.

KAYNAK :
Buyu Nedir
Buyu Cesitleri
Ayirma Buyusu

No comments:

Post a Comment