Wednesday 2 November 2011

Sahte medyum tespit etme - medyumburak.com

Bir medyum için arıyorsunuz? Eğer öyleyse, onları kendi sabit Kazanılan para güvenmeden önce olası bir sahte Medyum 7 belirtileri için bakmak için emin olun!

7 Signs, Medyum, sahte olduğunu:

Ne yazık ki, orada hiçbir şey daha fazla para çalmak isteyen insanların bu dünyada ve Evet, sahte medyumlar bu listeye dahil edilir. Eğer sen are seyir için a psychic Kime güvenecek şekilde belirlemek zor olabilir. Sonuçta, orada hiçbir kurulu bir medyum haline birine gerekli Sertifikasyon. Orada hiç doktora ya da diğer üniversite sponsorluğunda derece paranormal. Orada bile bir ilişki ya da diğer eyalet veya Federal kuruluşu sınayan ve iş kendi girecek kala her psişik onaylar.

Peki, ne eğer sen-si olmak gerçek bir medyum söyle? Bu kadar kolay değil, ama sahte bir medyum olup olmadığını anlamanın daha kolaydır. Çünkü sahte medyumlar yaygın olarak bulunan olacak ve kendilerine ne bir ya da birkaç 7 ortak yolu olduğunu ortaya koyuyor.

O zaman sen-meli almak senin ruhsal bir 7 bu işaretleri varsa not alın ve, medyum sadece sahte olabilir dikkatli olun!

1. Ruhsal sorunlarıyla Better Business Bureau ile listelenir

Kullanmakta olduğunuz ruhsal ya da Medyum "d" derecesiyle ya da daha kötüsü ile Better Business Bureau varsa, dikkat et! Bu psişik ya da Medyum şirket sadece sahte olabilir.

Açık olmak gerekirse, kelimenin tam anlamıyla binlerce medyumlar ve psişik dünya şirketlerinde binlerce üzerine olan ve Better Business Bureau sadece bu şirketlerin bir avuç listeler. Çünkü, medyum sadece Better Business Bureau ile listede yoksa, Medyum potansiyel sahte olduğunu gelmez.

Ayrıca, bir medyum gerçek olup olmadığını Better Business Bureau belirlemez. Şirketten aldıkları, Better Business Bureau yalnızca hizmet ya da müşteri hizmetleri hakkında ne diğer müşteriler raporu hakkında bilgi sağlar.

Ancak, bir "d" derecesiyle ya da daha kötüsü ile Better Business Bureau, psişik olduğu listede yoksa dikkatli devam! Senin medyum sadece sahte olabilir.

2. Ruhsal bir lanet size temizlemek için ekstra para istiyor

Bazen, bu nedenle okuma sırasında size sahte medyumlardan çok yaygın bir oyun olan sizin (ya da ailenizin) talihsizlik olduğunu çünkü sen-si olmak bir lanet (ya da olumsuz ruhsal enerji ya da diğer şartları) üzerinde ve bunun daha fazla okuma ya da pahalı mumlar, kristaller veya diğer öğeleri laneti kaldırmak için para alacak.

Ancak, bu size tek gerçek lanet yolunuzu sahte bir medyum debriyajlar içine bulunamadı sahip lanet çok daha muhtemeldir. Eğer bu lanet gerçek olduğuna inanan bir lanet aslında hiç için en yakın şey ağıdır.

Çoğumuz talihsizlik hayatımızda küfürler nedeniyle değil ama olaylar ya da çoğu kez bizim denetiminde olmayan koşullar nedeniyle var. Görürseniz, Medyum hakkında yerleştirilir küfürler söyler, sorunların ana nedeni vardır ve onlar size daha fazla para ile sağlayarak, lanet düzeltebilirsiniz dikkat! Senin medyum sadece sahte olabilir.

3., Medyum, sonuçları garanti eder

Annen doğru garanti hayat vardır. Tahmin etmek ne? Medyumlar ve sonuçları garanti ya da vardır. Medyum, onlar bir şey yapacak garanti sizin için ne sunuyor, birisi size aşık yapmak ya da bir lanet sizden (bkz: Madde 2 yukarıdaki) kaldırma ya da garanti hayatınızı daha iyi hale getirmek gibi Eğer dikkatli olun, istediğiniz her ne ise almak olacak.

Ortamlar ve medyumlar aslında hiç olur bir şey yapmazlar. Aslında, onlar sadece "etrafımızda mevcut veya mevcut gelen alkollü olanlar üzerinde geçti psişik enerji okuyun" ve kendi yorumu bu enerji size geri iletişim kurmak. Sonra Medyum garanti size yapma hakkında bir şey sizin için ne yapıyor, bu psişik kullanılarak dikkatle gözden geçirmeye sizin için iyi bir fikir olabilir. Senin medyum sadece sahte olabilir.

4. Kişisel Medyum sosyal güvenlik numaranız veya diğer önemli finansal bilgileri için sorar

Hayır Hayır Hayır! Amerika Birleşik Devletleri'nde hepiniz için: yapmak değil çok önemli bir neden için gerekmeyen Sosyal Güvenlik bilgilerinizi kimseye ortaya koyuyor. Hükümet bir passport almak için Sosyal Güvenlik numaranızı girmeniz gerekebilir. Banka ya da ipotek şirketiniz başka bir hesap ya da borç kadar ayarlamak için Sosyal Güvenlik numaranızı gerektirebilir, ancak, Medyum asla Sosyal Güvenlik numaranızı, dönem gerekir.

Sizin ruhsal, sosyal güvenlik numarası mavi dışarı isterse bu psişik başa hemen durur. Senin medyum sadece olabilir (daha büyük olasılıkla) sahte.

5. Sizin psişik sürekli telefon numaralarına ve diğer iletişim bilgilerini değiştirir

Medyumlar ortak iyi sicilini onlar halk-ebilmek bulmak onlarý emin olmak için her şeyi yapmak. İnsan için çok çeşitli yollar oluşturabilir, kendi iş için iyi öyle

[url=http://www.medyumburak.com/medyum.html]medyum[/url]
[url=http://www.medyumburak.com/medyum-hoca.html]medyum hoca[/url]
[url=http://www.medyumburak.com/sogutma-buyusu.html]sogutma buyusu[/url]

No comments:

Post a Comment