Sunday 18 December 2011

Astroloji - Burçlar ve Astroloji

Burçlar nedir?
Burç, astroloji ilahi bilimin en kilit parça biridir. Önemi, burçlar, dünya çapında yaygın olarak tüm kültürlerin ve ulusların tümünü okuyun olduğu gerçeği ile değerlendirilecektir. Gazeteler, dergiler, webzines ve portallar vb çoğu şaşırtıcı talebi nedeniyle burçlar yer vermek. "Burç" kelimesi, sunumlar, birden çok yolu nedeniyle çeşitli anlamları vardır. Vedik astroloji başı olarak, bir yerli doğum zamanda güneş sistemindeki gezegenlerin konumlandırma temsil eden sema, bir burç olarak kabul edilir. Ancak, sıradan insanlar bu anlayışı zodyak dayalı tahminlerde burç olarak adlandırılır, çünkü bazı insanlar, doğum grafik aramak için tercih ediyorum.

Burçlar gerçek midir?
Birçok insan, dünya üzerinde yaşayan nüfusun büyük bir sayıyı temsil ve neredeyse astrolojik sadece on iki işaretler aracılığıyla Bunların hepsi hakkında doğru bir şekilde tahmin etmek mümkün değildir, sadece on iki zodyak işaretleri vardır çünkü burçlar, astrolojik doğru olmadığını düşünüyorum. Mantıken doğru sesler ve zodyak burçlar yoluyla bireysel düzeyde doğru bir şekilde tahmin etmenin bir yolu şüphesiz yoktur. Deneyimli bir astrolog astroloji Burç ilgili yaşam olası seyri ile ilgili ilkeler bazında tahmin Ancak genel olarak, kabaca insanların çoğu için geçerlidir. Olsa da, hiçbir şekilde, kelimenin tam anlamıyla gerçek söyledi olabilir. Bununla birlikte, oldukça doğru bir genelleme ve daha geniş bir perspektif de geçerlidir.

Love Horoscope ve doğruluğunu
Aşk burç çok popüler hale geldi ve insanlar da oldukça ciddiye alır. Astroloji bilimi her Burç ilgili bazı işaretler verir ve yerlileri 'aşk hayatı olacak anlatıyor. Bu göstergeler, doğru anlaşıldığı takdirde, aşk hayatı dönüştürmek ve mutluluğu ve memnuniyeti yolunda onu ayarlamak. Aşk burç, şu anda onların aşk ve cinsel yaşam kaba yama geçmekte olan bireyler için son derece önemli olabilir. Ben aşk burç aracılığıyla aşk hayatı dönüştürme başaran birçok insan gördük.

Günlük Burçlar
Günlük burç radikal bir gününü değiştirmek son derece etkili bir astrolojik bir araçtır. Bir gününü, o başarılı olabilir, olacak nasıl biliyorsa, ne gün boyunca önlemek için ve o gün kim yararlı, o büyük yararları biçmek ve harika bir deneyim, sevinç ve mutluluk dolu bir gününü açmak. Ancak, internet üzerinde mevcut olan günlük burçlar en astrolojik bu doğru değildir ve bu nedenle çok etkili değildir. Bu tür günlük burçlar insanları saptırmak değil, aynı zamanda onlar öneririz değersiz şeyler, değerli zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamayın. Yani, astrolojinin bilimsel ilkeleri üzerine yazılmış bir günlük burç yorumları bulmak için gerekli.

Vedik astroloji burç ve diğer burçlar
Burçlar Çeşitli türlü, bu gün mevcut olan bazı Vedik astroloji ya da Çinli astroloji dayanmaktadır ve diğerleri Tarot, astroloji Ramal ve pek çok diğer yöntemlerle bağlıdır. Her şubede, astroloji, bazı benzersiz özelliklere ve dolayısıyla, size hayatınızın belli bir alanda bir avantajı kazanmak yardımcı olabilir sahiptir. Tek sorun kalır gibi burçlar orijinalliğini. Bu burçlar bu özel dal uzman astrologlar tarafından hazırsanız, onu dışarı işe yarar bir şey olacağını hiç şüphe yoktur.

Kariyer burçlar
Günümüzün modern dünyasında insanların çoğu için, kariyer merkezinde sahne almıştır. Ancak, çoğumuz büyüme hızını ya da biz yapıyoruz ve bu bizim verimliliği engellemektedir sadece işin tür ya da kariyer mutlu ve memnun olmadığı açıktır, ama aynı zamanda tüm yaşam mars. Astroloji yerel kariyeri 180 derece çark dönmeye ve onu zenginlik ve tanıma ile birlikte / kazanç iş tatmini yardımcı teknikler verir. Kariyer burç mesleği aralıksız ilerleme kraliyet yolunu açıyor günlük kararlar almak için bir fikir verir.

Ücretsiz Çevrimiçi burçlar
Çevrimiçi burçlar, ikincisi bulunmayan birçok yeni özelliği desteklerken, hatta bazen iyi el yapımı burçlar olarak sadece eşit derecede geçerli değildir, ama. Bu online burçlar matematiksel olarak doğru değil, sadece yaygın bir yanılgıdır. Çevrimiçi burç sağlayan geniş bir web sitesi vardır. Ancak, bu web sitelerinin çoğu kendi tahmini parçası kalite ve astrolojik hassas sağlamak. Ayrıca, neredeyse tüm bu online burçlar ödenen ve eksiksiz burç sağlamak için para isteyecek. Ancak, sizin doğum grafik alabilirsiniz, herhangi bir para örneğin ödemeden bazı web sitesi var "Ücretsiz Online Horoskop".

Burçlar 2010
Yaşam mağazada her zaman gizemli bir şey vardır. Beklenmedik şeyler yer aldığı şekilde, beklenmedik katlanmış ve döner olsun, biri her şeye hazır almalısınız. Yıllık burçlar, bu özel yıl içinde yolunuzu geliyor olanakları için zihin en iyi çerçeve içine almak için harika bir yoldur. 2010 yılında, yıldızlar ile ilgili konularda-aşk, evlilik, sağlık, aile, kişisel ve cinsiyet vb aşk, sağlık sorunları, ekşi ya da evlilik çanları veren giden sinirlilik veya oynamak için nasıl bir rol gidiyoruz biliyorum sadece, 2010 yılında kapsamlı bir burç bütün bunlar bir bakış olacak sosyal işlevleri doktor buluşacak.

KAYNAK :
günlük burç Medyum medyum

No comments:

Post a Comment