Monday 12 December 2011

Çamaşır Makinası Alırken Dikkat Edin

Pazar, çeşitli markalar tarafından üretilen çeşitli büyüklükteki çamaşır makineleri yükleri ile doludur. Bu durumda, bir çamaşır makinesi ihtiyaçlarını en uygun seçim yapmak çoğu zaman zordur. Herhangi bir ürün satın almadan önce dikkat edilmesi gereken ilk şey, kişisel gereksinimleri. Gereksinimlerine göre biz o zaman bizim aramayı daraltmak ve nihayet bir makine üzerine ulaşması gerekir. Burada bir tüketici herhangi bir çamaşır makinesi satın almadan önce dikkate almak gerekir birkaç ipucu.

Çamaşır Makineleri Türleri

- Önden yüklemeli ve üstten yüklemeli çamaşır makineleri iki tür vardır. Bir çamaşır makinesi, mutfak tezgahı altına yerleştirilir düşünüyorsanız o zaman önden yüklemeli dar bir makine için arıyoruz, ancak eğer iyi bir seçimdir. Üstten yüklemeli daha fazla enerji ve su tüketen ön yükleyiciler ile karşılaştırıldığında, ancak bunlar daha büyük kapasiteler var.

Yük kapasiteleri yıkayın

Yıkama kapasitesi, makine tek bir yıkama için işleyebilir yük belirler. Optimum enerji tasarrufu için tam yük kapasitesi makineyi kullanmak için tavsiye edilir. Bir çamaşır makinesi yıkama kapasitesi ortalama olarak üç kategori vardır.

Bir veya iki üye ile en az 5 kg ile Makineleri küçük aileler için uygundur

5 ila 7 kg arasında Makineleri yaklaşık 3 ila 5 üye olan aileler için en uygundur.

Fazla 7 kg makinalar, büyük aileler için uygundur.

Spin Hızları

Bir çamaşır makinesi, dönüş hızı, makinede yıkama ve kurutma ise su çıkarmak için kıyafet döneceği hızını belirler. Saniyede bir devir (rpm) olarak ölçülür. Çamaşır makinelerinin çoğu sadece makinenin maksimum dönüş hızı yeteneği belirlemek. Yüksek dönüş hızı, düşük sıkma sentetik ve narin çamaşırları için uygun iken, pamuklu giysiler için gereklidir. Kullanıcılar, makine, her türlü giysi ile kullanılabilir, böylece dönüş hızı değişir seçenek için kontrol etmeniz gerekir.

1000-1800 rpm pamuklu giysiler için gerekli olan yüksek hız
400 - 800 rpm, sentetik ve narin çamaşırları için gerekli düşük bir hız

Programları yıkayın

Kullanıcılar sunulan çeşitli yıkama programları kontrol etmek gerekir. Bunlardan önemli olanları, el yıkama, yün yıkama, hassas yıkama, ipek yıkama, hızlı yıkama ve anti-kırışıklık seçeneği. Ikincil olanları ön yıkama, yoğun yıkama, ekstra durulama, ekonomik yıkama, anti-bakteriyel yıkama vb.

Birçok yeni çamaşır makineleri kullanıcıların sadece çamaşır makinesi çamaşır eklemek gerekir ve daha sonra dahili sensörler giysi ihtiyaçlarına göre doğru ayarları seçer Bulanık Mantık programı içerir.

Verim

A en yüksek olduğu ve G en düşük olduğu Verimlilik genellikle AG'nin bir ölçekte derecelendirilmiştir. Böylece bir anma makine en az sunan G anma biri göre maksimum verimlilik sunacak.

Bu tür değerlendirme, enerji tüketimi, su tüketimi ve kurutma yeteneği temelinde, her çamaşır makinesi için verilmektedir. En iyi olanlar genellikle, yıkama ve kurutma için en yüksek enerji verimliliği sunan AAA olanlar.

Sıcaklıklar yıkayın

Farklı giysi türleri farklı ısılarda yıkanabilir; yüksek sıcaklık ise pamuklu giysiler daha iyi temizlenir, örneğin ipek ve narin çamaşırları yüksek ısıda yıkanmalıdır olamaz. Bu nedenle, çamaşır makinesi, giysi farklı türleri için kullanılabilir bir kaç sıcaklık ayarları ile gelirse daha iyi olurdu. Çamaşır makinelerinin çoğu-en az 3 ila 4 derecelerin örneğin 30 °, 60 °, 90 ° vb.

Su kaynağı

Çoğu makineleri, ince giysiler ve kumaşlar için uygun ve daha iyi leke çıkarma yardımcı soğuk su kabul edecek şekilde tasarlanmıştır. Bu makineler, enerji açısından daha verimli kabul edilir.

Bazı makineler, soğuk ve sıcak su kabul edecek şekilde tasarlanmıştır, böylece iki vana makineye bağlı olması; soğuk su ve sıcak su için. Bu makineler, verimli enerji ise daha az.

Ses düzeyi

Tüm çamaşır makineleri bir miktar gürültü yapmak. Makine ile yapılan gürültü miktarı, desibel (dB) olarak ölçülür. Genellikle sınıflandırılır: 40dB daha, 40-50dB, 50-60dB gürültü 60dB daha fazla. Çoğu, bir kapı ziline tarafından yapılan gürültü eşdeğer 50-60dB kategorisinde pazarında çamaşır makinesi bugün düşüş.

Çamaşır makineleri tarafından sunulan heyecan verici birçok özelliği olmasına rağmen ekstra özellikleri bir fiyat etiketi ile birlikte gelen, sık kullandığınız özellikleri olan bir satın almanız gerekir. Böylece en doğru adım, bireysel gereksinimi kontrol edin ve daha sonra göz atabilir ve çeşitli çamaşır makinelerinin özellikleri sayesinde en faturası sığar daraltmak.

KAYNAK :
kadıköy ariston servisi
yenidoğan ariston servisi
sultanbeyli teba servisi
bostancı teba servisi
libadiye altus servisi

No comments:

Post a Comment