Wednesday 28 December 2011

Liderlik Eğitimleri Merak Edilen Sorular

Eğitimlerinizin farkı ne?
Eğitimlerimizin süresi az, içeriği çoktur. Bu sayede az zamanda kişileri daha etkin hale getirebilirsiniz. Pratik, interaktif ve uygulamalara dayanır. Teknik ve kitabi bilgilerle kişileri sıkmaz. Kişiler konsatrasyon kaybı yaşamadan eğitimi tamamlarlar. Bu sebeplerden eğitimden alacağız verim maksimum olur. Ayrıca eğitime katılan her kişi için Thomas Envanteri tarafımızdan alınır.
Eğitimleriniz için 4 saat kısa değil mi?
Bir eğitimin 4 saat sürmesi, o eğitimin kısa ve az bilgi içerdiğini göstermez. Çevrenizde mutlaka 1 gün, 2 gün ya da günler süren eğitimler ve bunları veren firmalar vardır. Bu, o eğitimlerin çok başarılı ve uzun olduğundan dolayı faydalı olduğunu da göstermez. Thomas 20 senedir, 500 den fazla kuruma bu eğitimleri yine aynı zaman diliminde vermiştir. Sonuç olarak biz Thomas Türkiye olarak insanların minimum zamanını alarak, maksimumu vermeyi hedefledik. Bu hedef doğrultusunda verdiğimiz 4 saatlik eğitimler sonucunda %95 in üzerinde bir müşteri memnuniyeti oranına sahibiz. Bu zamanda yönetici - çalışan ayırt etmeksizin, kişilerin bilgiye ulaşmak için vaktinin çoğunu harcamaktansa, az zamanda işin özünü almak istediklerini gözlemledik.
Eğitimlerinizi hangi firmalar aldı?
İstanbul Buyuksehir Belediyesi, Turkcell Teknoloji , Tubitak, Nestle Erikli, Moevenpick Otel, Tuborg, HP, Media Markt, Merck İlac, Mango bizden eğitim almış firmalardan sadece birkaçıdır.

Liderlik eğitimi
Liderlik eğitimleri

No comments:

Post a Comment