Monday 12 December 2011

Bİr Dilinden: İstanbulu Yaşamak

Herkes tatilde biraz dinlenmek için seviyor. Bazı insanlar rahatlatıcı tüm tatil geçirmek gibi bazı okyanus derinliklerine sarp dağlar ya da dalış tırmanma olmayı tercih. Ancak her iki şekilde de, herkes, bir mola, bir nefes almak ve biraz dinlenmek için ihtiyacı. Bu bile en ateşli sevgilisi kentlerin yaşam temposu çok zor olabilir kalabalık şehirler, özellikle doğrudur. - İstanbul - Biz dünyanın en işlek ve en hareketli kentlerinden biri ve İstanbul city break biraz rahatlamak için zaman dışarı alabilir ki ilk beş yolu incelemek.

5. Çamlıca Tepesi

Çamlıca Tepesi, şehir manzaralı ve geniş manzaralar ve nefes almak ve dinlenmek için açık bir alan sunuyor. 360 derece panoramik görünümü, aynı zamanda sakinleştirici ve güzel ve İstanbul herhangi bir şehir break öne çıkan biri. Tepede çok büyük bir cazibe olduğunu, çünkü listemizde beş numara, ve biraz kalabalık alabilirsiniz. Bu çok sakinleştirici ve rahat olmasına rağmen, her zaman ki sakin ve tenha olması anlamına gelir.

4. Fatih İlçe Eski Deniz Surları

Eski deniz surları, İstanbul'un en eski anıtlar, kiliseler ve mezarlar bazı yakın bulunmaktadır. Onlar eski duvarlı şehir şekillenmesine yardımcı ve çevreleyen tarihi binaları ve müzeleri gezerken dinlenmek için harika bir yerdir.. Oturarak ve Haliç giriş üzerinden dışarı bakarak, yatıştırıcı ve neredeyse uyutucu; öğle üzerinde rahatlatıcı veya gemilerin izlemek için büyük bir alacakaranlıkta gitmek. Her iki şekilde de, bir şehir sonu ise İstanbul'un bu bölümünde keşfetmek durdurmak için harika bir yer.

3.Gulet Seyir

Eğer birkaç gün daha uzun bir şehir kurtulmak istiyorsanız, neden geleneksel bir gulet cruise gitmek değil? Gulet, geleneksel Türk yelkenli tekneler genellikle tatil Türkiye'de lüks turlar ve turistler için dönüştürülmüş. İstanbul Boğazı ile kabotaj bir geminin güverte üzerinde rahatlatıcı İstanbul'da bir şehir kaçamağı vites değiştirme, bir süre dinlenmek için iyi bir yoldur. Daha sonra, tekrar şehir çılgın enerji tadını çıkarmak için daha egzotik mekanlara ve deneyimleri için hazır ve tazelenmiş dönebilirsiniz.

2.Your otel

Bu garip ve açık gelebilir, ama doğru otel, şehrin en sessiz yerlerinde seçerseniz dinlenmek için harika bir yer olabilir. Mevcut faaliyetleri ve teklif üzerinde büyük bir mutfağı olan bir otel seçin ve geri sokağa dalan kafası ilk önce otel yuvalanmış bir gün güzel bir harcama olabilir. İstanbul şehir turu, geri gelmek için iyi bir temel olduğunda en uygun şehir dönen kalp uzak, zevk, ve ne tür bir tatil istediğiniz İstanbul'da karar verirken doğru otel seçerken planlarının önemli bir parçası olmalı gibi.

1. Prens Adaları

Görünüşte gevşeme fikri etrafında inşa edilmiş, Adalar, ana şehir uzak dinlendirici bir kaç gün bir parçası olarak keşfetmek için mükemmel bir yerdir. Adalar, Marmara Denizi, İstanbul bir günlük gezi tekne ile ulaşılabilir. Şehir turları, trafik ve adaları ziyaret etmek için başka bir nedenle şehir, etrafında duman miktarı kalabalık nedeniyle ve klostrofobik hissediyorum; hiçbir araba ve ulaşım at ve arabası ile sadece. Tüm adalar, onlar hakkında bir sakin, yumuşak bir his var ve inanılmaz sakinleştirici bir etkisi vardır alarak bunlardan biri hakkında bir yürüyüş. Onlar da daha fazla ana şehrin gürültüsünden ve karmaşasından takdir yardımcı olsa bile, herhangi bir şehir tatilinde İstanbul'a bir ziyaret edilmeye değer.

KAYNAK :
uludag otelleri
ekonomik tatil otelleri
cesme otelleri
antalya otelleri

No comments:

Post a Comment