Friday 9 December 2011

Bir Yabancının Gözünden İstanbul Anlatısı

İstanbul, Türkiye'nin en büyük şehri ve eski başkenti. İstanbul Boğazı üzerinde bulunan ve doğal bir liman, Haliç ev sahipliği yapar. Bu büyüleyici bir şehir, hem Avrupa ve Asya straddling, iki kıta üzerinde yer dünyada sadece metropol. Kültürel olarak, bu kentin zengin ve çeşitli, Avrupa 2010 Kültür Başkenti olarak seçildi. Bu karmaşık şehir en iyi yürüyerek gezilebilir bir Türkiye yürüme tatil sadece bu izin vermeyeceğimizi.

Warm Summer in the City Yürüyüş

İstanbul'un iklimi, Karadeniz, Balkan Yarımadası'nın nemli karasal iklim ve güney batı Akdeniz iklimi ve okyanus iklimi bir arada. Türkiye'deki yürüme tatil, yaz aylarında ortalama sıcaklık 28Ës ve nem seviyesi yüksek olan hakkında, İstanbul'da çok sıcak günlerde içerecektir.

Golden Horn Nehri boyunca nehrin her iki tarafında oturan İstanbul Avrupa bölgesi ve Beyoğlu eski şehir, bölge tarihinin üzerinden harikası olarak yürüyüş, sıcak bir günde güzel olabilir.

İstanbul'da İlginç Mimari

İstanbul'un kültürlerin birleşmesi, farklı mimari tasarımlar açıkça görülebilir. Cami, sinagog ve kiliseler, saraylar, kaleler ve kuleler arasında değişen yapılar ile, tatil yürüme Türkiye hakkında ise, görüntülüyebilmek için güzel yapıları arasında dinamik bir dizi var.

İstanbul karşısında Bizans mimarisinin göreceksiniz. Sultanahmet Meydanı'nda bulunan Ayasofya Kilisesi (genellikle Aya Sofya olarak anılacaktır), ve 532AD Isidour ve Anthemius tarafından dizayn edilmiştir. Bizans mimarisinin en iyi örneklerinden biri olan ve Türkiye'de bir yürüyüş tatil ziyaret kesinlikle değer.

İstanbul çok güzel bir şekilde tasarlanmış cami ev sahipliği yapar ve bazı durdururken Türkiye'de yürüyüşler, İstanbul İslam dünyasının içine kültürel ve tarihsel bir fikir verecektir. Sultanahmet Camii durdurmak için biraz zaman ayırın ve Süleymaniye, Rüstem Paşa ve Sokullu Mehmet Paşa cami İznik çinileri hayran.

Konstantinopolis kalıcı kanıt hayran olarak, Türkiye'de bir yürüyüş tatil, Doğu Roma İmparatorluğu'nun eski başkenti durdurun. Görmek için, Valens Su Kemeri, Constantine Hipodrom ve Yerebatan Sarnıcı gibi ilginç birkaç Roma yapıları vardır.

İstanbul görünür mimarisinin pek çok farklı stilleri bir Türkiye yürüme tatil mükemmel gezi fırsatları olun.

Sizin Yürüyüş Tatil Yerel Marketler Ziyaret

Bir Türkiye yürüme tatil yapmak için en ilginç etkinliklerden biri de İstanbul'un canlı yerel marketler ziyaret etmek. Mısır Çarşısı kokular nefes ve çiçek ve balık pazarlarında dolaşırken vakit geçirmek. Kapalı Çarşı, Türkiye'de yürüyüş tatil bazı Türk öğeleri almak istiyorsanız, ziyaret etmek için harika bir yerdir. Türk halıları, pamuk ve yün giysi çanak çömlek, malların ilginç bir çeşitlilik sunan birçok dükkan üzerinden tarama saat geçirebilirsiniz.

, İstanbul, manzara ve eklektik pazarlarda mimari bir Türkiye yürüme tatil için mükemmel bir şehir.

KAYNAK :
uludag otelleri
ekonomik tatil otelleri
cesme otelleri
antalya otelleri

No comments:

Post a Comment