Saturday 17 December 2011

Kot Pantolon Nası Yıkanır

Kot yıkama, doğru bir şekilde yaşam ve kaliteli denim uzatabilir yollarından sadece biridir. Tasarımcı ürünleri, özellikle yatırım uygunsuz yıkanmış iseniz Jeans size çok para mal olabilir, onların uyum, solmaya ve shrink kaybedebilir.

Çamaşır makinesinde herhangi bir çift kot koymadan önce, cepleri boş sağlamalıdır. Sadece davul ciddi hasara neden olma potansiyeli yapışkan bir eski Worthers Orijinal bulmak için elinizi cebinize koyarak, ancak makine sokak öğeleri bırakarak daha kötü bir şey yoktur. Söylemeye gerek yok, böyle superglue gibi öğeleri özellikle zararlı olabilir.

Bu çekinti önlemek ve renk çalışmasını durdurmak gibi bir soğutucu sıcaklık kullanın. Bazı çamaşır makineleri uzman kot veya kot döngüleri var. Indesit çamaşır makineleri, hafif bir yıkama sağlar ve kumaş zengin renkleri korumak için ekstra özen bu kot programı sunar. Bu döngü, tüm makinelerde mevcuttur ve 40 derece ve spin 800rpm az dört çift yıkayın. Bu program, bir saat ve on dakika içinde tamamlar.

Bu özellik övünme Indesit çamaşır makineleri, Indesit Başlat IWC6145 ve 6kg yıkama yük ve 1400 devir IWC6145 modelleri. Bu Indesit çamaşır makinesi, küçük bir ev için mükemmel.

Kot yıkama bir şey var ama onları kurutma oldukça başka. Çamaşır makinesi kot çekerken onları gün içinde kurumasını beklemek gerekir. Denim çok kalın bir malzeme ve özellikle de manşet ve kemer çok su tutabilen.

Kuru kot kurutma ısı, kumaşın sert ve demir zor olabilir yapar bulabilirsiniz. Kalınlığı nedeniyle onlar da kuruması için bir süre alacaktır. Kuru kot satır varsa hepsi çok ütü gerekmez bulacaksınız, daha düşük olacaktır, daha az enerji ve elektrik faturaları kullanırsınız. Ancak, bu hattı kuruma mümkün ve bu nedenle çamaşır kurutma olmayabilir anlaşılabilir muhteşem İngiliz hava nedeniyle tek seçenek.

Çamaşır kurutma makinesi belirleyen özel bir "kot pantolon" varsa, bu zamanı kullanmak. Değilse, sadece tek başına ya kot koymak, ya da çok küçük bir yük parçası olarak, daha düşük bir ısıda kuru çamaşır.

KAYNAK
kadıköy teba servisi kartal altus servisi yenidoğan ariston servisi

No comments:

Post a Comment