Sunday 18 December 2011

Kara Büyü Yapanlar Neden Çok Güçlü Bir İlme Sahiptir ?

Siyah sihirli cadılar tarafından yapılan çok güçlü ve birçok diğer beyaz büyülerin tam tersidir. Çok doğada yok etmektedir ve bu amacına ulaşmak için yoluna gelen her türlü dikkat dağıtıcı veya engelleri kaldırmak için güce sahiptir.

Kara büyü sanatı gerçekleştiren Cadılar, genellikle bir kez başlatılan zaman etkisi olacağını garanti veriyoruz. Beyaz sihir aksine korku, şüphe ve faithlessness gibi bazı duygular nedeniyle gerçekleştirmek için zorlaşır, black magic, bu tür sorunlar hiç uğrar ve bir kez başladığında, hiçbir şekilde durdurulabilir.

Cadılar ve zanaatkâr performans, en çok uygulanan kara büyü, modern fizik ve kuantum mekaniği açısından açıklayabilir. Kara büyü amacına başarıları için karanlık enerji ve karanlık madde kullanımı nasıl açıklayabilir.

Karanlık madde, maddenin fiziksel ama aslında madde yok yerlerde meydana kavramsallaştırma olarak adlandırılan olabilir. Bu kavram aynı zamanda kozmoloji tarafından desteklenmektedir. Onların varlığı, aslında, onlar tarafından yayılan radyasyon, görünür ve konularda çalışan yerçekimi kuvvetleri ve etkileri esasına göre muhasebeleştirilir.

Bu elektromanyetik radyasyon kavramı içinde, bu gerçekten çok güçlü, çevremizdeki kümelerdeki gökadalar ölçülür. Gördüğünüz olsun nesneleri ile bu yoğunluk sadece% 4.6 fark edilebilir olduğunu bilmek şok olacak Black magic cadılar, kitle enerji yoğunluğu% 23 karanlık madde ile ilgileniyor oyun haline geldiğini biliyoruz. Bu konular aslında keşfedilmemiş ve keşfedilmemiş evrenin% 80'ini oluşturmaktadır.

Potansiyeli dolayısıyla birçok bilinmeyen yatıyor. Karanlık enerjinin boş alanlarda hakim olduğuna inanılan ve sürekli genişleyen evrenin doğası hesaba bu kadar güçlü iken. Evrendeki toplam kütle enerji arasında yaklaşık% 74 oluşturmaktadır.

Black magic cadılar performans, enerji kullanımı ve böyle büyük bir potansiyel var parçacıklar. Onlar evrendeki her şey, evrendeki tüm diğer şeyler bağlı ve böylece karanlık gece saat içinde çalışmaya tercih olduğunu ilke geçerlidir. Bu saatte bu kez de, "peçe incelmesi" olarak bilindiği gibi, karanlık madde ve karanlık enerji işleyişini, daha baskın olduğunu iddia ediyor. Bu istek ve sabit gerçeklik dönüştürülebilir zamanıdır.

KAYNAK :
Buyu Cesitleri
Ayirma Buyusu
şirinlik büyüsü
papaz büyüsü
Rüya tabirleri

No comments:

Post a Comment