Wednesday 7 December 2011

Hotpoint Ariston - İngiltere'nin en çok satan Mutfak Aletleri

Hotpoint Elektrik Isıtma Şirketi 1911 yılında kuruldu ve şimdi Hotpoint bulaşık makinesi, buzdolabı derin dondurucular ve çamaşır makineleri gibi mutfak aletleri için bir ev adıdır.

1920 yılında Hotpoint ve GElectric Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık markalı malları pazarlamak için Limited Hotpoint Elektrikli Aletler Şirketi kurdu. 1929 yılında, Hotpoint GEC grubunun bir parçası haline geldi. Hotpoint GEC bir marka oldu ve 1989 yılında Genel Ev Aletleri adlı yeni bir bölünme birleştirilir. GE sonra% 50 hisse satın aldı ve 1998 yılında GDA Uygulamalı Enerji oldu.

Hotpoint artık Merloni, Industrie Merloni gibi Aristide Merloni tarafından 1930 yılında kurulan ait bir parçasıdır. Şirket başlangıçta aletleri üretmek ama yakında Ariston markalı cihazların bir dizi değildi.

1985 yılında, Merloni, Indesit satın aldı, İtalya rakiplerin zamanda, ancak Merloni, Indesit kazanmış olduğu Avrupa varlığı yoktu. Indesit en çok tanınan marka, kendi kontrolü altında olduğu gibi 2005 yılında Geri Merloni, Indesit Company olarak değiştirildi.

Indesit Company, 2007 yılında beyaz eşya pazarında% 14'lük bir dilim vardı. Bu pullar, kurutma makinesi, soğutucu, bulaşık makinesi ve ürünleri de inşa gibi aletleri kapsamaktadır. Fırın, ocak ve ocak davlumbaz, şimdi her zamankinden daha popüler hale dahili mutfak özellikle Avrupa trendi ile bu pazarın büyük bir kısmı.

Satışlar geçen yıl EUR3.4 milyar uçlu ve grubun dünya çapında 30'dan fazla pazarlarda 16 milyon mutfak aletleri üretti. Grup Avrupa'da cihazların üretimi için Electrolux, ikinci sırada yer almaktadır. Onlar şu anda on yedi binden fazla kişi istihdam etmektedir.

Hotpoint satış tablonun en üstünde tutmak gibi bir şey, müşterilerin satın alma sonrası bakmak zorunda yeteneğidir. Birçok markası yetersiz tepki süreleri, kötü servis ve onarım için zaman çizelgesi, ve yüksek ürün başarısızlık oranları nedeniyle düştü. Onlar yarar ölçek ekonomileri için oyun alanı, Hotpoint, güvenilir bir back-up ağ yüklü yıl boyunca sahip. Daha fazla evleri, başka bir marka daha Hotpoint cihaz var, ve geri onlar Avrupa'da satış sonrası servis operasyonunun en büyük bu kadar. Aletleri ortalama 4 yaş civarında bir ömrü olan, bu, bugünün tüketicileri olarak satın alma için önemli bir faktördür.

Hotpoint mevcut felsefe akıllı fikirleri hakkında, 'sağduyu ile gelişmiş teknolojileri birleştiren marka önerisi iter.

Hotpoint konsantre olduğu bir diğer alan da, çevre. Her yıl enerji performansı açısından yenilik önüne doğru bir marka olarak ün inşa ediyoruz. Tüketici, enerji verimliliği ve Eko Çevrimleri artı ve ayarları gibi özellikler, onların evine bir Hotpoint model almaya karar vermenize yardımcı. Aqualtis çamaşır makineleri Eco LED göstergesi, seçtiğiniz yıkama döngüsü sıcaklık ya da sıkma devri değiştirme yoluyla Maksimum 10% enerji tasarrufu varsa bildirin.

Hotpoint aletleri, modern özelliklerinden bazıları, diğer üreticilerin ve sessiz çalışma daha hızlı programlar gibi fikirler içerir. Yeni 'Bebek Döngüsü' bebekler ile ilişkili lekeleri için özel olarak dizayn edilmiştir.

KAYNAK :
yenidoğan ariston servisi
acıbadem ariston servisi
ümraniye ariston servisi

No comments:

Post a Comment