Sunday 11 December 2011

Termal Genleşme Maliyeti - Sizin Sıhhi Tesisat Sistemi Basınçlı Bina mı?

Isı uygulandığında, su, doğa ve davranışını değiştirmek için eğilimindedir. Su ısıtmalı olduğu gibi hemen genişlemeye başlar. Sokak ana basınç ölçülebilir bir artış ile doğru genişletir gibi uzun sokak, ana ve su ısıtıcı arasında hizmet boru akışı tersine çevirmek için engelsiz kalır, su, hareket edecektir. Ancak ısıtma, gelen kaçmak değil. Ederken onu genişletir olarak,, su hizmet hattı akışını bir kontrol vanası ve basınç regülatörü kullanımı, servis çıkışları doğru sadece akış ile sınırlı olması gerektiğini, ya da bir elle çalıştırılan valf kapalı olması gerektiğini sistemi ve zarar basıncı hızlı bir şekilde takip edebilen. Su (hava aksine) kayda değer sıkıştırılmış olamaz.

Su sonuçlarının ne hapsi "kapalı sistem" denir. Su, yaklaşık 0,00023 yüzde bir oranında genişler. her bir derece sıcaklık artışı. 30 galon su ısıtıcısı su 60 - 140 F, 80 derecelik bir sıcaklık artışı ortaya olsaydı, 30.55 galon orijinal hacmi bir artış of.55 galon artıracaktır. Bir depolama tank veya boru sistemi sığ su, 10 derece (75-85 derece artan) bir sıcaklık artışı maruz kaldığında 50-250psi basıncı artar.

Yukarıdaki olgu düzenli olarak yüksek basınç alanları oluşur. Birçok insan ve hatta bazı tesisatçılar aşırı basınç regülatör ile su şirketi basınç korumalı olsa bile, kendi su boru sistemleri biriken olduğunu farkında değildir. Herzaman su ısıtıcı tutuşturur, basınçlı su genişledikçe sistem inşa etmeye başlar. Sadece bir tuvalet, ateş basması ya da bir musluk açma, su ısıtıcı, su ısıtıcı sıcaklık ayarı tutmak için relights kadar basıncı rahatlatmak ve normalleştirmek olacaktır. Basınç 150psi aştığında, bu oluyor ortalama kişi bilir tek yolu ve su ısıtıcısı T & P emniyet valfi başladı. Ne yazık ki, 80-150psi arasında su basıncı tüm sıhhi tesisat sistemi üzerinde zararlı etkiye sahiptir ve tüm bileşenleri hızlı ve gereksiz aşınmaya neden olur. Genişletilmiş su emme ve normal bir ayarda basınç tutacak su ısıtıcı, ısı genleşme tankı kurmak için gerekli olan bu sorunu çözmek için. Bu durum olup olmadığını belirlemek için basit bir test gereklidir.

Biz bir yüksek basınç alanı yaşayan herkesi testi uygulamak ve gerekli düzeltme yapmak önerilir.

KAYNAK :
grundfos pompa
grundfos hidrofor
wilo
wilo pompa

No comments:

Post a Comment