Tuesday 6 December 2011

Hint Mutfak Eşyaları Sanayi

Son birkaç yıl içinde, organize perakende veya büyük ölçekli perakende Hindistan'da aralıksız büyüme tanıklık etti. Mutfak sektöründe büyük bir patlama senaryosunda aldı. Diğer bölümler ile perakende pazarında önemli bir yığın paylaşıyor. Segmentinde diğer oyuncuların, gıda ve perakende segmenti bakkal, giyim perakende, mücevherat perakende, kitap perakende, ilaç perakende, eğlence, perakende, aksesuar perakende ve böylece içerir.

Mutfak perakende sektörü, son zamanlarda ilgi odağı hogged biridir. , Mutfak, kamu alanı içinde büyük bir perakende sektörü olarak bağımsız edemedi önce sadece bir kaç yıl oldu. Ancak, sektörün Hint hanehalklarının artan harcanabilir gelir ile büyük bir ivme kazanmıştır. Diğer taraftan, artan talebi mutfak segmentinde yatırım yapmak için büyük oyuncular çekmiştir.

Geleneksel Hint ev, mutfak, daha amaçlı güdümlü idi. Estetik, mutfak satın alırken dikkate listede asla. Ortalama bir ev öncelikle alüminyum, çelik ve bakır mutfak eşyaları oluşturdu; cutleries, çay-bardak, Saucers ve kaşık şeklinde var; plastik şişe ve kavanozlar, sadece amacı saklamak baharat, şeker, tuz ve yemeklik yağ hizmet için bariz bir formu var .

Ancak, Hint mutfak sektöründe yeni bir arenaya girmek için kendini yeniledi. Segment daha fonksiyonel ihtiyaçlarını karşılamak, ama bu konuda müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına catering - stil, rahatlık veya bütçe kısıtlamaları.

Kademeli geçiş insanların yaşam tarzı, yemek pişirme ve yeme alışkanlıkları önemli değişikliklere yol açmıştır. Açık mutfaklar moda bugün ve paslanmaz çelik mutfak ve sofra tahrik moda için talep her zamankinden daha yüksektir. Ayrıca, mutfak üreticileri hedef müşterilerinin ilgi alevlendirmek için sürekli çaba olmuştur. Çekici tasarım ve yenilikleri sürekli alıcıları çekmek için ürün yelpazesi tanıtıldı. Mutfak gadgets, daha sofistike ve şık bir hale gelmiştir. Stil ve rahatlık mantra çalıştı ve mutfak sektöründe küresel durgunluğun hıçkırık aracılığıyla başarılı bir şekilde yaptı.

Uzmanlar, mutfak market Hindistan'da halen gelişme aşamasındadır olduğunu tahmin, pazar genişlemesi için büyük bir kapsamı var. Kent sakinlerinin konut ihtiyaçları, böylece sanayiye büyük uyaran sağlayan, büyük ölçüde değişti. Bu arada, geniş kırsal pazar kadar tarihin kendisi henüz. Bu da talebin istikrarlı bir büyüme sürdürülmesinde yardımcı olur.

Kaynak :
altus servisi yenidoğan altus servisi kartal altus servisi küçükyalı altus servisi

No comments:

Post a Comment