Wednesday 14 December 2011

Ortak Bağlanan Vakum Pompmaları

En yaygın cihazların Bir vakum pompası denir. Bu uygulamaların bir çok kullanılır.Araba, traktör, su pompası, vakum pompası, bir çok farklı uygulamalar kullanılır. Vakum pompası arkasında genel bir fikir genellikle bir hortum alımı ucunda bir vakum oluşturur. Sonra en sık sıvı, su, pompa getirdi ve pompanın diğer tarafına çıkışı, genellikle güç bazı yollarla gönderdi.

Su bir konumdan diğerine taşınır gerektiğinde çok çiftlikleri kullanılır. Çoğu zaman, bu farklı hayvan ya da su bitkileri toughs doldurmak için kullanılır. Hatta en sık görülen çiftlik su musluğu, vakum pompası şeklidir. Genellikle su ile geliyor ve neden olmuştur vakum kolu hareketi ile kırık oluşana kadar devam edecek sonra vakum oluşturmak ve pompalanan gereken bir tutamak vardır.

Başka bir gerçek yaygın biçimi bir vakum pompası, bir araba bulunur. Aslında, araba, motor serin tutmak için motor ile hareket eden soğutucu tutan basit bir su pompası bulunabilir.Araba kısa sürede fark edilir durdurulduğu takdirde geçmiş molaları, otomobilin motoru için bir sorun olduğunda. Değilse, araba ısınabilir. Vakum pompaları bakmak ve aklınıza gelebilecek hemen hemen her alanında kullanılan her yerde vardır.

KAYNAK :
sirkulasyon pompası Hidrofor nedir hidrofor jet 151 m

No comments:

Post a Comment