Friday 23 December 2011

Greçek Kara Büyü Nedir

Gerçek kara büyü istediğinizi elde yardımcı olabilir inanıyor musunuz? Aşık biri çekmek için kendi üzerinde bir büyü yapmak için ilgileniyor musunuz? Ya da belki hayalleri ulaşmak için basit bir hile yapmak istiyorsunuz? Beceri geliştirmek için bu yöntemleri izleyin.

1. Dalmak

Gerçek bir cadı olmak için, meditasyon yapmak için öğrenirler. Neden? Herhangi bir dikkat dağıtıcı zihniniz berrak olmalıdır çünkü. Aynı zamanda, tek bir fikir ya da görsel bir imge odaklanmak kalmak yardımcı olur. Gerçek büyü zihin ile yapılır. Odak noktası olması için günlük en az 20 dakika harcayın.

2. Elde İstiyor ne karar verin

Bir seferde bir şey alın. Bir gol daha seçmeyin. Bu odak berbat. Bir hedef istekli ulaşmak için ne odaklanmak kalmak. Cadı olarak, döküm, ateş püskürtme, uçan, ya da görünmez dönüm. Anında ne istediğinizi elde etmek için kolaylaştırır.

3. O Basit oluşturun

Eğer amacınız karar sonra, hedef basit bir ifade içine yerleştirin. "Ben" ile cümle başlar unutmayın. Kendi gerçek siyah sihirli sözcükleri hemen ne istediğinizi kapmak için garanti edilir.

4. Oyuncular için Başlat

Gözlerinizi kapatın ve derin bir nefes alın. Parlak beyaz veya altın ışık yukarıdaki vücudunuzun girmeye başlamak kafanızda gözünüzde canlandırın. Bu cazibe söylemek sürecin başlangıcıdır.

5. Işıklar bak

Işık, tepeden tırnağa kadar vücudun yoluyla Görüldüğü gibi, derin bir nefes alıp muaftır. Sonra, dilek yüksek sesle konuşun. Amacınız oluşur emin olun. Sonraki hedef ışığında, odağı değiştirmek.

6. Duygusal Dokunmatik

Başarılı bir gerçek kara büyü elde etmek için, sizin duygu dökün. Sadece size hayatınızın içine arzu getirmek hayal edin. Eğer gerçekten istediğiniz olduğunu gösterir. Duygu dolu Oyuncular.

7. Işık sayesinde

Eğer skill sonra, "hafif" teşekkür etmeyi unutmayın. Bu hedefe ulaşmak için yardımcı olur. Daha sonra, gözünüzü dört açın. Ne istediğinizi elde edene kadar her gün tekrarlayın.

Ne kadar kolay, doğru, gerçek bir kara büyü büyü? Sadece, doğru teknikleri bilmek ve bunu günlük olarak yapmak gerekir. Eğer mastering hileler kez, hayat ne arzu kapma için sorun yok.

Medyum

No comments:

Post a Comment