Friday 23 December 2011

Cpu Hız Yükseltme Rehberi

Şimdi biz ne işlemci almalısınız bahsettik, bir sonraki CPU yükseltme, kaldırma ve yükleme işlemi. Öncelikle, bilgisayarınızı tamamen kapatın, ona bağlı tüm kabloları çıkarın ve tercihen açık bir çalışma alanı, ahşap masa koymak gerekir. Ayrıca Philips ve yassı başlı tornavida ihtiyaç ve bilgisayarınızda ya da bir şey açmadan önce kendinize zemin ve statik elektriği önlemek için metal bir yüzeye dokunmak için emin olun.

Gitmeye hazır her şeyi sökün veya bilgisayar kasayı kapalı slayt bilgisayarınızın içinde bir görünümünü elde etmek ile. Bir kez içinde görebilirsiniz, birlikte her parçası birbirine bağlayan ortasında büyük bir devre kartı, anakart, göreceksiniz. Anakart baktığımızda, bir orta veya sol üst yakınındaki, bir metal soğutucu ve bunun üstüne bir fan ile bir kare göreceksiniz. Bu CPU ve yapmanız gereken ilk şey, soğutucu kaldırmak. Bu ısı emici çok güvenli bir şekilde CPU üstüne sabitlenmiş olduğundan CPU yükseltmek çok zor ve riskli bir parçasıdır. Ilk yapmanız gereken şey, fan güç kancasını. Bunu yapmak için anakarta fan oluyor tel bulmak ve çıkartmanız yeterlidir. Sonra bundan sonra çalışma ve ısı emici kilitlenen mekanizması lütfen süreliğine dedektörleri besleyen. Bazı ısı lavabo mandalları farklı, sana nasıl kancasını ayrıntılı bir açıklama veremez neden olduğunu.

Soğutucu mandalını zaman anakart çizik veya tornavida ile dokunma bile değil emin olmak istiyorum. Bu zor olabilir, ancak bu veya anakartınızın büyük olasılıkla artık işe yaramaz yapamaz. Bu, birçok insan var canlarından bunu yapmak için neden korkuyor, ama yavaş ve sadece para cezası yapacak dikkatli alırsanız, sizi temin ederim.

Eğer soğutucu gitti ve CPU gösteren sonra, onu kaldırmak mümkün olacaktır. Bunu yapmak için, sadece, kilitleme kolunu yukarı (dikey) sonra sadece CPU bir kavrama ve onun soket yukarı kaldırın ve dışarı kaldırmak için var. , CPU, 1990 kullanımı sıfır kuvvet ekleme, yılından bu yana CPU soketi ve yuvaları, sadece orada oturur ve hiçbir kuvvet onu yüklemek veya kaldırmak için gereklidir.

Birincisi sadece yeni CPU için kilitleme mandalını yukarı konumda hazır olduğundan emin olun içeri yeni bir koyabilirsiniz dışarı eski CPU alındığını. Şimdi hazır olduklarını, yeni CPU ekleyebilirsiniz.

İşlemciler kırılgan olduğu, bu yüzden ne zaman bu orada tıka basa kalkmayın. Yerleştirilmesi için bu CPU kullanımı sıfır gücü hatırlıyorum, bu yüzden sadece orada CPU koymak gerekir. Ama yapmadan önce koymak gerekir hangi yolu bulmak gerekir. Her CPU, CPU sahibi bir çentik vardır noktaya kadar maç köşelerinde ve ihtiyaçlarını tek bir çentik vardır. Sonra CPU olduğunda, düzgün, şimdi tekrar aşağı kilitleme mandalını zorlayabilir.

Sonra geri soğutucu bunun üstüne koymak gerekir, ama önce CPU kalıp bulmak ve CPU ile gelen termal macun koymak gerekir. CPU kalıp CPU üstüne ölü grimsi görünümlü bir kare. Termal macun düzgün bir şekilde uygulandıktan sonra, soğutucu koymak için hazır. Soğutucu doğru yönde olduğundan emin olun ve sonra yavaşça CPU üstünde oturmak. Tırmalama hakkında endişelenmenize gerek, böylece termal macun CPU soğutucu arasındaki tampon.

Şimdi, ısı geri lavaboya kilitlenen tekrar zor bir parçasıdır. CPU çıkarmak için unlatched Tıpkı, geri mandalı tam tersini yapmak gerekir. Daha önce söylediğim gibi sizin Anakartta çizmez, böylece bunu yaparken, zaman ve dikkatli.

Şimdi önce anakart üzerinde doğru noktaya geri güç kablosu takarak geri CPU fanları, güç kanca. Genellikle Anakartta bağlanmasından nokta "CPU FAN" etiketli ve CPU yerini hemen yanında yer alır, çünkü bu çok kolaydır.

Sonunda işinizi üzerinden kontrol ve güvenli, soğutucu bağlanır tüm teller güvenli ve her şey iyi görünüyor emin olmak gerekir. Tüm iyi ise, o durumda geri kapağını takın ve sıkın Daha sonra bilgisayarınızı yeniden ve güç yedekleme tüm bilgisayar kabloları kanca koyun. Ellerinizi tozunu ve sadece ilk CPU yükseltme tamamlandıktan çünkü geri kendinizi pat.

libadiye altus servisi acıbadem ariston servisi

No comments:

Post a Comment