Tuesday 6 December 2011

Yeni Bracli İncili Tanga - Gözden Geçirme MÜKEMMEL

Thomas Edison ampulü icat etti. Alexander Graham Bell'in telefon geldi. Einstein, Görelilik Kuramı ile yetenekli. Luis Alvarez, büyük bir olasılıkla kendisi gibi şanlı mucitler ile gruplandırılmış, ama ondan önce olduğu gibi, o kadar özgün ve benzersiz bir şey, hem moda ve işlevi birleştiren ve orada pek çok kişi tarafından kullanılan bir buluş geldi asla bulamayacağım. Peki, tam olarak işlevini ele olmayabilir 'kullanılan' daha iyi bir kelime 'zevk' olacaktır! Evet, biz aslında Bracli Pearl Thong bahsediyoruz. Tabii, bu konuda her şeyi duydum, nasıl 'Sex and City' ve Playboy ve nasıl her kadının iç çamaşırı listesinde istediğiniz yer aldı.

Ama seksi iç çamaşırı dünyasında böyle bir arzu öğe yapar Bracli Pearl Thong hakkında ne? Çünkü bu küçük hazine inci kayış öncü, tüm taklitçiler süpürür bir gerçek orijinal cevap.

Aşağıda belirtilen bölümlerden oranları nasıl bir göz atalım:

Tasarım & Style

Bracli Pearl Thong estetiği birleştiren, başka hiçbir bezeme gereken kadınsı eğrileri ve parlak Mayorka inci yaslanacak kalanı zarif hatları, zamansız bir güzellik dayalı.

Tanga, yukarıdan aşağıya doğru 3 inç ölçer, ön ve arka "V", daldırma, bir "V" şeklinde kalça uygun tasarım ile geliyor. Fransız dantel, yaprakları bir dokuma bir tasarıma sahiptir ve ön iki güzel yay ile bezenmiştir. Inciler ... Bu güzellikleri, kendileri için konuşan ve onların parlaklık ve parlaklık herhangi bir kadın heyecanlandıracak.

Yapışkan ekstralar unutun; bu muhteşem parça iç çamaşırı tasarımı Lingerie bir Müzesi'nde bir parçası olmayı hak ediyor. Oh zaten yapılmış olduğunu, bekleyin! Bracli Pearl Thong şanlı iddiaların Bir Erotica, Kopenhag, Danimarka'da ünlü seks müze Müzesi gösterilir olmasıdır.

Konfor

Bazı kadınlar, dantel, ve iyi bir nedenle dikkatli olabilir. Bazı seksi iç çamaşırı ve kıyafet kullanılan dantel sert ve cızırtılı ve yüksek pamuk içerik varsa, yıllar içinde bir bit sarı eğilimindedir. Dantel iç çamaşırı fantastik ve seksi görünebilir size cızırtılı ve rahatsız edici bir durum varsa, işe yaramaz; herhangi bir kadın yapacak çok şey düpedüz unsexy hissediyorum.

Bracli Pearl Thong, Asturias İspanya elle dikilmiş Fransız dantel yapılır. Dantel,% 85 Polyamid ve% 15 Spandex yapılır. Polyamid korkutucu bir sözcük gibi görünse de, çok yumuşak, giysi ve iç çamaşırı için kullanıldığı zaman, çok ince, çok güçlü ve mikrofiber sadece bir tür. Yüksek dereceli polyamid paraşütler, herkesin umutlarını kırmak olmadığı bir şey için kullanılabilir düşünürsek, bunu herhangi bir parça kalite iç çamaşırı için iyi bir seçimdir neden görebilirsiniz. , Süper yumuşak, hafif ve parlak, çok güçlü, bu yüzden kolaylıkla yıkanmış olabilir. Emin senin elinde parçalanıyor Bracli, hakkında endişe zorunda kalmayacaksınız.

Spandex, başka bir mikrofiber Bracli vücudunuzun eğriler, bir sonraki bölümü bize getiriyor etrafında rahatça uyum sağlar.

Uygun

Iç çamaşırı ile birlikte, uyum konusunda daha yakın, vücudunuz seksi hissedeceksiniz uyar. Seksi iç çamaşırı daha düzgün sığmayan bir kadın için kötü bir şey yoktur.

Bu bir Pearl Thong ile özellikle. Bracli Pearl Thong, ultra yumuşak Fransız dantel streç vücudunuzun rahatça oturup sağlar. Tanga taraf 2 inç genişliğinde ve dikişler çok kolay herhangi bir vücut tipi aşınma sağlamak için, hem ön ve arka kısmında yer alır. Bu özellik ultra-yumuşak Fransız dantel streç ile birleştiğinde, tanga, vücudunuzun rahatça oturup sağlar ve böylece Mayorka inci iplikçik olması gerektiği tam olarak nerede olduğunu bacaklarının arasına yavru. Kötü taklitler aşağı uygun olacak ve bir inci tanga giyen çok amaçlı yenilgiler, bacaklarınızın altına asılı yerine çok kendi inci karşı Nestled, inci iplikçik olacaktır.

İşlevsellik

Yani şimdi asıl meseleye. Ne Bracli ne kadar iyidir? Ve bu, biz onları giyer kadının zevk dünyalar sunan anlamına gelir.

Plastik inci kullandığınız orada taklitçileri vardır. Bu çalıştı kadın genel bir fikir birliği, onlar çok uzak olduklarını hem hissi ve parlaklık açısından çok geridedir.

Bracli Pearl Thongs olanlar düz İspanya'da Baleric Adaları, gerçek Mayorka inci vardır. Mayorka inci doğal inciler çok daha dayanıklı olması için özel kültür; onlar da bozulma olmadan ter dayanabilir.

Dayanıklılık

Daha önce de belirtildiği gibi, Bracli Pearl Thong dantel kısmı polyamid ve spandex yapılır. Polyamide tanga ultra yumuşak hale getirir, ama aynı zamanda son derece güçlü. Hiç (ya da kazanç) birkaç kilo dantel anlamına gelir küçük bir miktar spandex, inci tanga bu barındırmak ve vücudunuza karşı hala rahatça oturup.

Mayorka inci gelince, her biri 12 inç toplam uzunluğu vererek, tek tek düğümlü. Çünkü her inci tek tek düğümlü, ucuz inci kayış var ki bir sorun ile karşı karşıya asla: zincirinde kırılmalara ve tüm inciler düşme gelir. Bracli ile tek tek düğümlü, inci iplikçik, çok güçlü olur, çünkü bu, son derece düşük bir ihtimaldir ne olacak. En kötü ne knot sonları biri olursa, sadece bir iplikçik değil, bunların her biri inci kaybedersiniz.

Boyut ve Renk

Siyah, Fildişi, Periwinkle (Lavanta Mavi), Pembe, Beyaz ve Kırmızı Bracli Pearl Thong geliyor.

Bracli kadınlar, tüm şekil ve boyutlarda geldiğini anlar, bu nedenle 14-22 ölçekli kadınlar için Pearl Thong ölçekli kadınlar 4-12 ve Plus Size Düzenli Size geliyor.

Değer

Bracli Pearl Thong, mağazalar alabilirsiniz, ucuz iç çamaşırı göre birkaç kat daha fazla maliyeti. Ancak, fiyat onun taklitçileri göre 2-3 kat daha yüksek olsa bile, yine de high-end lüks iç çamaşırı olarak kabul edilir şey için çok makul bir fiyat. Bracli sahibi ve Bracli Pearl Thong tasarımcısı Luis Alvarez, her zaman Pearl Thong sadece süper starların ya da ünlüler için, her gün kadınlar için yapıldığını vurguladı. Pearl Thong dünyadaki tüm kadınlar ile bir hit olacağını ikna onları satın alan İspanyol kadınları mutlu yüzler, kendi arka plan ne olursa olsun.

Tek gerçek orijinal inci tanga iç çamaşırı seksi bir parçası için, Bracli Pearl Thong, fiyat etiketi için mükemmel bir değer sunar. Her şeyden önce, nasıl, onu gerçek şehvetli kendini bulma bir kadın üzerine bir fiyat etiketi koyabilirsiniz?

Özet

Bracli Pearl Thong giyerek kesinlikle bir ruhani seksilik bulutu etrafında yüzer olacak. Gün boyu giyin ve eşiniz gece sabah gülümseyerek oldum neden merak bırakılacaktır. Kadınlar bu seksi, şehvetli bir numara giyiyor, sürüş üzerinde yürüme seçmek için bilinmektedir.

Mayorka inci harika bir his sağlar ve çok daha sonsuza kadar Bracli Pearl Thongs bir çift koymak her hissediyorum o seksi, hoş bir tazelik inci bir iplikçik ilişkilendirerek olacak ki onlar gibi olabilir.

Bracli şehvetli çok yüksek kalite, lüks iç çamaşırı yapar. Tüm kadınlar, küçük bir zevk ve şımartacak bir hak, bugün gerçek bir Bracli Pearl Thong kendinizi ödüllendirin ve dünyada pek çok kadının zevk sadece neden bakın.

Kaynak :
online alışveriş giyim
iç giyim modelleri
iç giyim

No comments:

Post a Comment