Friday 9 December 2011

Klozet Askılar doğru seçim

Klozet askıları, temel ve faydacı oldukları gibi, giysi ve temizlik kalitesini koruyarak tüm fark yaratabilir. En inandığımız aksine, kullandığınız türlü askı üzerine asmak için planladığınız giyim bağlıdır. Giysi kontur ve bütünlüğünü berbat yanlış askı kullanarak, kırışıklıklar, kırışıklık ve iz bırakmaz ya da en kötüsü, kalıcı giysinize zarar.

İnce tel askı dolaba alanı çok göze ve temelde asılı giysiler amaca hizmet için pratik ve ucuz. Ancak, pas ucuz teller zamanla birikir ve giysiler üzerinde leke bırakabilir. Plastik askı, tel askı yerine. Askıları Bu tür hafif giysiler için pratik.

Bu aynı askı, takım elbise ve özel ceketler gibi ağır giyim için kullanmayın. Ceket ve mont hatlarını korumak için ağır giyim için zor ama pürüzsüz bir ahşap çerçeve ile askı kullanın. : Tüm iş giyim seti, ahşap çerçeve, pantolon, etek, kemer, bar veya küçük kravat ceket asmak böylece her iki ucunda da lastik bir bar veya klipleri ile birlikte gelir.

Yastıklı askıları, dantel ve iç çamaşırı gibi hassas giyim için çok önemlidir. Bu askılar genellikle bu aksi takdirde kolayca zarar giyim korumak için saten ya da kadife kaplıdır.

Farklı giyim türleri için özel dolap askıları birçok türü vardır. Giysinize bütünlüğünü korumak isterseniz, çeşitli türleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve parçaları için en uygun olanları seçmek için en iyisidir.

KAYNAK :
pijama
gecelik
pijama takımları

No comments:

Post a Comment