Tuesday 18 October 2011

Arabalar akkında ek bilgiler

oto kiralama
rent a car
araç kiralama
lüx araç kiralama
vip araç kiralama

Bugün, daha fazla insan Japonca ikinci el araba satın almak için yola çıkıyoruz. Bu İkinci el araç alıcıların çoğu araba gibi araba satın alma teknikleri hakkında her şeyi biliyorum, ama onlar oldukça emin değilseniz "Japonya ikinci el araba almak nasıl?" Olmasına rağmen, Neden Satın Al Japon İkinci El Otomobil?

Ikinci el Japon otomobilleri artan popülaritesi, en uygun soru. Doğar, göz önüne alındığında, "Neden insanlar ikinci el Japon otomobilleri tercih var mı?" Japon ikinci el araba lehine için en önde gelen nedenlerinden biri, sayısız yıldan beri, Japonya'da otomobil üretiminde bir lider olduğunu. Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Suzuki ve Mazda gibi Japon araba kendi mükemmellik, değer ve azminiz için dünya çapında ünlüdür.

Japon kullanılan araç için tercih için başka bir nedeni, seçim için kullanılabilir araba modelleri geniş bir ürün yelpazesine, ve hemen hemen hepsi hidrolik direksiyon, hava yastığı, klima, elektrikli camlar ve yüksek performanslı motoru gibi ultra-gelişmiş özellikleri ile birlikte gelir.

Ikinci el Japon otomobilleri satın değerli neden bir neden daha, hem kozmetik ve mekanik mükemmel durumda tutulur. Dünya standartlarında toplu taşıma sistemi, ağır trafik koşulları, yüksek ücretli ve park ücretleri, araç güvenlik sistemi açısından uygun bakım sıkı kurallar Japon hükümeti, Japon araba seyrek kullanılan neden bazı temel nedenleri vardır ve bu nedenle, teknik açıdan sağlam.

Japon Kullanılmış Otomobil Satın nerede?

Sonra, Japon ikinci el araba iyi olduğunu ikna konum; zihninizi impinges temel soru, "ikinci el Japon otomobilleri satın nerede?" Birçok bayi ve Japon ikinci el araba tedarik ihracatçılar vardır, kolayca kullanılan Japon otomobil satın alabilirsiniz. Ancak, gerçekte tüm bu insanlar büyük müzayede evleri ikinci el araba olsun.

Bu müzayede evleri, iki ana kaynaktan Japon araba alışmak. Birincisi, ikincisi acil para ihtiyaçlarını karşılamak için, Japon Yeni veya kullanılmış araba satmak bireylerin araba satın konsantre ve Kaitori Dükkanı, otomobil satıcıları, kim yeni bir model için kullanılır Japon otomobil ticareti. Böylece, geniş bir yelpazede kullanılan Japon araba müzayede evleri var, ve hepsi bu bayi ve ihracatçıları olarak profesyonel alıcılar için çok düşük fiyatlarla mevcuttur. Bu nedenle, ara bayi ve ihracatçılar edinebilirsiniz ziyade bu tür müzayede evleri doğrudan kullanılan Japon otomobil satın almak için iyi bir önerme olacaktır.

Ancak, bu müzayede evlerinin bir üyesi olamaz, çünkü doğrudan ihalelerine Japon ikinci el araba satın alınmaz. Sadece ikinci el araba iş yapmak için bir lisansa sahip kullanılan otomobil satıcıları ve ihracatçılar, üyelik için başvuruda bulunabilir. Ayrıca, üyelik başvurusu sırasında takip edilmesi gereken birkaç katı sözleşme şartları vardır. Bununla birlikte, [http://www.auctiondirectjapan.com], "Müzayede Ajan" hizmeti, yani Japon ikinci el araba satın alma ihaleleri veya Bir Fiyat (sabit toptan fiyata satılıktır, kim gibi çeşitli İkinci el araç ihracatçıları vardır sonraki ihaleleri kadar). Japon ikinci el araba nakliye için gerekli tüm prosedürü de anlaştım.

İkinci Japon Otomobil Durumu inceleyin nasıl?

"Açık Artırma" Agent kullanarak, online müzayede evleri Japon araba satın alırken, ne yakın Japon İkinci el araç incelemek için bir şans olacaktı ne de kullanılmış araba satın almadan önce test etme ayrıcalığına sahip olacaktır. Bu nedenle, aracın durumu hakkında daha fazla bilgi için, başka bir şey değildir 'Müzayede-Sheet', ancak müzayede evi tarafından hazırlanan bir araç değerlendirme formunun üzerine sadece bağımlı olurdu.

Tüm müzayede evleri Japon ikinci el araba durumu ölçmek için farklı kriterler var, ama olsa da bazı parametreler aynıdır. Örneğin, araba dış durum için S notları 2 - 5 veya 6 tahsis ve devlet için araba içlerinin C notları bir.

Iç ve dış durum dışında, km İkinci el araç alıcılar hakkında endişelenecek bir sonraki en önemli faktördür. Müzayede evleri Bu yönüyle ilgilenir. Satıcı doğru kilometre açıklamaya zorlanamaz. Sahibi gerçek rakamlar gizlemek için geri kilometre atarsa, o ciddi müzayede evi tarafından cezalandırılır.

Japon ikinci el araba ile ilgili bir başka endişe verici yönü, kaza kaydıdır. Olsa da, bu gerçeği tespit etmek zordur, ancak müzayede evleri gerçeği ayıklamak için yollar ve araçlar ve ayrıntıları ihale sayfasında verilmiştir.

Japon İkinci El Otomobil İthalat nasıl?

En çok kullanılan otomobil alıcıları genellikle kullanılan Japon otomobil ithal etmek zor olduğu görüşü tutun. Bununla birlikte, Japonya'da ikinci el araba ithal doğru süreci biliyorsanız hiç de zor değildir. Japon ikinci el araba alırken, uygulamaya konulan tüm prosedürün bir bakış.

1. Ülkenizde yabancı otomobillerin ithalat ile ilgili her kanun hakkında ayrıntıları öğrenin.

2. Hakkını kullanmıştır Japon otomobil henüz bulamadıysanız, daha sonra, ilk kez sizin için doğru otomobili bulmak için satıcı için bir istek göndermek zorunda.

3. İkinci el araç satın almak için ihracatçı / satıcı (Müzayede Agent) için bir onay vermeden önce, (1), genellikle Japon kullanılan otomobil ihracatçısı veya satıcı (Müzayede Agent) tarafından sağlanan favori araba, son piyasa fiyatı kontrol etmelisiniz ( 2) açık artırma sayfasında çok dikkatli okuyun; ve (3) bütçenizi Bir Fiyat ihaleleri veya satın alma teklif karar.

4. Bir sonraki adım, ödeme yapmak için. Onay vermeden önce, ihracatçı / satıcı orijinalliğini doğrulamanız gerekir. Bu iki şekilde yapılabilir: (1) (2) ihracatçı JUMVEA (Japonya Motorlu Taşıt İhracatçı Birliği) bir üyesi olup olmadığını kontrol ederek, ülkedeki Japon büyükelçiliği doğruladı şirket sicil numarası ve adresi alarak Japon İkinci el araç ihracat sektöründe en saygın organizasyonu ve Bakanlığı Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Japon Hükümeti tarafından resmen akredite edilmiştir.

5. Ülkenizde İkinci el araç vardıklarında, ihracatçı / satıcı size gönderdiği belgeler üretmek zorunda kalacak. Bundan sonra, Japonca İkinci el araç vb test ve sigortalı, ithalat vergisi ödemek gibi bir kaç resmi prosedürleri tamamlamak için olurdu, bunu, kullandığınız Japon otomobil eve.

No comments:

Post a Comment