Saturday 22 October 2011

Siemens Servis hizmetleri

Siemens işitme herhangi bir işitme ihtiyacını karşılamak için tasarlanmış çeşitli stilleri gelir. Seviyesi ve tipi işitme kaybı, size en uygun olanı işitme tarzı belirler. Siemens işitme cihazları dahil ITE (Kulak), BTE (Kulak Arkası) ITE (Kulak) ve CIC için özel stiller (Tamamen Kanal).

Tüm Siemens işitme cihazları, dijital teknoloji kullanan ve temel değer ve nihai kategoriler ayrılır. Fonksiyonları ve her bireyin ihtiyaçlarına göre adapte özellikleri ile donatılmıştır. Her kategori gibi çeşitli modelleri vardır:

Siemens Centra

Siemens Acuris

Siemens Acuris s BTE

Siemens Cielo

Siemens Cielo Yaşam

Siemens Triano

Siemens Centra işitme, en doğal ve rahat bir işitme deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Onlar kulak kulak içi teknolojisini kullanarak ve bir ses geliyor, hangi yönde belirlemenize yardımcı olabilir. Bunlar otomatik olarak tercih ettiğiniz hacmi ayarlamak için tasarlanmıştır.

Birçok kişi her iki kulakta işitme giymek gerekir. Ana sorunlardan biri, her iki işitme cihazı, her iki birimleri aynı ses alan için ayarlanabilir olması. Siemens Acuris işitme kulak kulak içi kablosuz teknolojisi ile bu sorunun üstesinden gelmek. Bu ne demektir, her iki işitme cihazı tek bir sistem olarak birlikte çalışma. Duyduğunuz tüm sesleri senkronize edilir ve bir kontrol, aynı zamanda her iki cihazda ayarlar. Hatta kolay sağduyulu ayarlamalar için bir e-cep uzaktan kumanda ile tasarlanmıştır. Siemens Cielo işitme "adaptif yönlü mikrofon sistemi" ile tasarlanmıştır. Bu özellik, bir kişi size bir sürü arka plan gürültüsü olan yerlerde bile, ne söylediğini anlamak sağlar. Onlar, uyarı sesleri, rüzgar gürültü azaltma ve autophone gibi diğer özellikleri ile geliyor.

Siemens Cielo Yaşam işitme görünür kontrolleri böylece diğerleri kontrolleri çalışırken fark etmez. Bu kamu işitme cihazı kullanırken daha tedbirli olmak takan yardımcı olan bir büyük yarar sağlar. Siemens Cielo Yaşam işitme dijital gürültü azaltma, uyarı sesleri, rahat yumuşak ucu gibi, hiçbir kulak kancası ve doğal renk tasarımları ile gelir.

Siemens Triano farklı ses ortamlarında işitme ayarlar Konuşma Comfort Sistemine sahiptir. Bu sistem, böylece normal bir işitme cihazı ile ilgili çaba ve zorlanmayı azaltır, dinleme konforu sağlar.

Phonak Beltone, WIDEX ve Starkey işitme diğer saygın üreticileri bulunmaktadır. Işitme ihtiyaçlarını, konfor, yaşam tarzı ve bütçeye uygun işitme cihazı bulmak için çevresinde alışveriş için iyi.

Siemens servis bakım ve onarım
siemens mutfak aletleri
siemens servis hizmetleri
siemens servisleri

No comments:

Post a Comment