Monday 24 October 2011

Kombi İçin Sıkça Sorulan Sorular

Kombi olarak bilinen kombi, gaz, merkezi ısıtma için Birleşik Krallık'ta en çok satan kazan tipi bugün. Ancak, herkes için bir kombi olmayabilir. Evinizde yüklü bir kombi almak düşünüyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken bir takım şeyler vardır. İşte bu sizin için doğru seçim olup olmadığını karar verdi yardımcı olabilir kombi hakkında sık sorulan bazı sorular vardır.

1. Kombi nedir?

Bu, sıcak su ve merkezi ısıtma sağlar kazanı bir türüdür. Bu talep üzerine en kısa sürede musluk açık olarak, doğrudan su ısıtılır su sağlar.

2. Ben bir kombi yüklediğinizde, ben ayrı bir sıcak su silindir almak gerekir?

Hayır, talep üzerine su ısıtılır, sıcak su depolamak için gerek yoktur, çünkü sıcak su silindir ihtiyacı olmaz.

3. Bu kazanlar su basıncı iyi bir düzeyde sağlamak mı?

Su doğrudan şebekeden beslenen ve bu nedenle basınç genellikle iyidir. Ancak, akış, ısı çıkışı bağlı olarak ve bir seferde çalışan musluklar sayısına bağlı olarak sınırlı olabilir. Evde birden fazla banyo varsa, bunun yerine bir sistem kazanı düşünün.

4. Sıcak su kaynağı dalgalanmalar olacak?

Aynı zamanda iki veya daha fazla muslukları açtığınızda, su akışı azalabilir. Eğer yeteri kadar sıcak su alamıyor iseniz, sıcaklık artışı için musluğu kapatmak zorunda kalabilirsiniz.

5. Duş her türlü kombi çalışır mı?

Duş farklı türde çoğu kombi ile uyumlu. Ancak, su için talep Kazan tarafından sağlanan ne aşabilir çünkü uyumlu olmayabilir bazı modern multi-jet duşlar var.

6. Bu kazan ekonomik musunuz?

Yalnızca gerektiğinde sıcak su üretilmesi, çünkü Evet bunlar. Bu, daha fazla güvenilirlik, daha az marşlarını, düzgün çalışma ve düşük elektrik faturaları var demektir.

7. Farklı boyutlarda gelir bu kazanlar mı?

Bunlar genellikle üç boyutta geliyor. Bu 28kW, 32kW ve 36kW içerir. Bu evlerin bir dizi uygun farklı boyutlarda gelir.

8. Mevcut kazan verimliliği kuralları nelerdir?

Birleşik Krallık'ta, tüm yeni Kazanlara yüzde 88 daha fazla verim gerekir.

9 - Kombi ne kadara mal oluyor?

Onların aralığı 400 £ başlar ve yaklaşık £ 2000 kadar gider.

10. Kombi yüklü nasıl alabilirim?

Herhangi bir kurulum çalışmaları CORGI kayıtlı bir mühendis tarafından yapılmalıdır. Biraz pahalı olsa da, uzun vadede yarar vardır.

Kombi servisi

Klima servisi

No comments:

Post a Comment