Wednesday 5 October 2011

Zümrütevler siemens servisi

Zümrütevler Siemens Servisi
Zümrütevler Siemens Servisi; profesyonel servis ekibimiz ve tam donanımlı servis araçlarımız sizlerin memnuniyetini üst seviyede tutmak için her an hazır durumda beklemektedirler.Zümrütevler'un her bölgesine Siemens Servis hizmeti vermekteyiz. Ayrıca Şahin Teknik servis olarak tüm marka ve model beyaz eşyalarınızın bakım tamir ve onarımını yapmaktayız.

Acıbadem Siemens servisi
Zümrütevler Siemens servisi
Sarıgazi Siemens servisi
Ümraniye Siemens servisi

Değiştirilen her yedek parça için 1 yıl boyunca garanti vermekteyiz. 20 yıllık tecrübemiz ile 1982 den bu yana servis hizmeti vermekteyiz. Profesyonel servis ekibimiz sizlere en iyi ve uygun maliyetli hizmet sağlamaktadır. Şahin Teknik Servis Zümrütevler'da her bölgeye hizmet sağlayacak geniş servis ağına sahiptir. Bu nedenle en hızlı servis hizmetini vermekten mutluluk duyarız..Ayrıca Siemens dışında tüm marka ve model beyaz eşyalarınızın da servis hizmetini sağlamaktayız. Sizlere bir telefon kadar yakın olduğumuzu tekrar hatırlatır Siemens Servisi olarak değiştirdiğimiz her yeni yedek parça için 1 yıl boyunca garanti veririz.

Her zaman müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli noktadır ve iddia ediyoruz ki bizden daha uygun maliyetli olarak, bizim kadar iyi ve dayanıklı, güvenilir bir servis yoktur..

No comments:

Post a Comment