Friday 21 October 2011

Siemens servis islemlerinde lideriz

Siemens Healthcare Diagnostics Hizmetleri Müdürü, Dr. Daniel Spindler, Siemens Finans ve Muhasebe Paylaşılan Servis Merkezi 1 Mayıs ayından bu yana Brüksel, 2009 için sorumlu olmuştur. O, ilk kez 1994 yılında Siemens katıldı. Kendi sorumluluk alanlarında Münih Küresel Tedarik ve Lojistik sıra Regensburg Sanayi gibi çeşitli kontrol fonksiyonları kaplı. Çin ve Kanada etkin kültürlerarası deneyim yurt dışında kalması. 2004 yılında, UFRS'ye göre Gerçeğe Uygun Değer Muhasebe alanında yaptığı araştırma Regensburg Üniversitesi tarafından doktora verildi. 2005 - 2007 yılları arasında Siemens, Erlangen yanı sıra Frankfurt Otomotiv Grubu SiemensVDO Enerji Grubu Enerji İletim ve Dağıtım UFRS uygulanması için sorumlu oldu. Ayrıca o, SiemensVDO halka arz hazırlanmasında yer aldı.

Siemens Healthcare atanmadan önce, o harici Grubu Raporlama sorumlulukları devraldı Ingolstadt Audi, iki yıldan fazla çalıştı. Ayrıca o grup geniş bir SAP BCS konsolidasyon sistemi uygulanması sorumlu oldu.

SSON: Siemens Sağlık Teşhis Hizmetleri (SHDS) özellikle birleşme sonrası entegrasyon ile, bir çok değişim geçirdi. Değişim programı açar mısınız?

Dr Daniel Spindler: Siemens, genel olarak, çok yüksek standartlar ve Uyum ve Kurumsal raporlama hakkında kapsamlı bilgiler var. Münih bizim HQ aylık Kurumsal raporlama açısından takip edilmesi gereken çok yoğun gereksinimleri vardır. Siemens ayrıca Siemens manzara ile yeni kişiler tanımak için izin birleşme sonrası detaylı kurallar var; her varlık, uygulamak ve yerine getirmek için hangi ana hatlarını yaklaşık 16 sayfalık bir liste vardır. Tüm talimatları sonra uygulanmalı ve takip edildiğinde bir varlık Siemens dünyanın parçası olmaya uygundur.

Birleşmeden sonra, insanlar da yolda getirilmesi gerekmektedir. Bunu sağlamak için tüm ekip için bir ya da Town Hall toplantılar için yeni gelenler hoş gün gibi birçok toplantı gerçekleştirilmiştir. Buna ek olarak, Siemens kültür ve değerlerini anlamak için Brüksel'de Siemens Bölgesel firma tesisi geçmek için önemliydi. Hareket ettirmeden önce, Siemens ve hala hissetti ve farklı şirketler gibi davrandım. Şimdi kolayca tüm meslektaşlarımızın, örneğin temas halinde alabilirsiniz Siemens Belçika Hukuk, Vergi ve Emlak gibi kurumsal departmanları.

SSON: Daniel, ne değişim programı kilit sürücüleri ve Capgemini Danışmanlık destek vermedi?

DS: değişim programı anahtarı sürücü zihniyet değişikliği oldu. Capgemini Danışmanlık tarafından destek büyük ölçüde yararlandılar Siemens dünyası ve BT sistemleri, doğru bir değişiklik oldu. Bir büyük proje örneğin Siemens Hesap tablosu (CoA) uygulamasıdır. Önce Dade Behring CoA vardı, ama orta Ekim 2009 Siemens KoA için go-canlı. Şimdi de yerel SAP sistemi Siemens CoA var ve biz artık eski Dade Behring hesaplarından Siemens hesaplarına dönüştürmek zorunda değilsiniz. Bu Siemens aynı Kurumsal CoA kullanmak için dünya çapında tüm varlıklar sorduğu gibi, merkezi gereklerini yerine getiren bir çok önemli bir adım oldu.

Ayrıca 3D programı ile çalışan, Siemens Tanılama iş kurmak amacıyla, son üç yılda yaptığı tüm şirket satın almalar, tek kişiler göç anlamına gelir. Etkilenen her ülkede üç eski varlıklar - DPC, Bayer Diagnostics ve Dade Behring - birleştirilecek. Bu bağlamda sadece işletmeler değil, birleştirilmek üzere ihtiyaç vardır ama aynı zamanda Maliye tarafında yapılması gereken birkaç yasal birleşme,. Ayrıca bu proje üzerinde Capgemini Danışmanlık çok destek aldık.

SSON süreçleri Siemens Bayer'in tanı bölümü, Dade Behring ve DPC satın Capgemini Danışmanlık ile standardize edilmiştir?

DS: standardizasyon yüksek derecede, Siemens CoA uygulanması gibi ve Capgemini Danışmanlık, bu bir başarı yapmak için bizimle birlikte çalıştı 3D programı aracılığıyla, Finans ve Muhasebe tarafında gerçekleştirildi.

SSON: eski ülkedeki faaliyetlerine entegre etmek, mevcut iki ortak hizmet merkezleri ve standardize etmek için ne kadar sürdü?

DS: vardiya Siemens Küresel Paylaşılan Servisi (GSS) Merkezi faaliyetleri halen devam etmektedir. Şu anda GSS tarafından hizmet verilen eski Bayer Diagnostics parçası, 2010 ortalarında oyulmuş olacaktır.

SSON: o orada idi kadar set açıklayabilir ve entegre etmek için ne kadar zaman alır ve standardize yaptı?

DS: Yukarıda belirtildiği gibi, Siemens, 2007 yılı sonuna kadar kadar üç varlıkları Behring DPC, Bayer Diagnostics ve Dade satın aldı. Eski Dade Behring kuruluşların Brüksel'de Paylaşılan Hizmet Merkezi aittir kazanılmasından sonra, Bayer Diagnostics parçası GSS tarafından hizmet. Şimdi neredeyse iki yıl sonra, göç ve entegrasyon süreci halen. Ancak, genel olarak başlangıçta en önemli şey yapmak için entegre etmek, ama bu da standardize etmek için bir fırsat sunuyor ve biz şimdi bunu yapmak için şans alıyor.

SSON: paylaşılan bir servis merkezi ve eski sözleşme faaliyetleri işlemleri entegre etmek ne kadar sürdü?

DS: biz yaklaşık iki yıldır bu konuda çalışmış ve 2010 yılında tamamlanmış olacaktır bugüne kadar. 3D programı tamamlandığında tüm varlıkların tek SAP platformu üzerinde çalışacak. Ayrıca, tüm Siemens uyum gereksinimleri ve SOA gereksinimleri zaten yerdesiniz.

SSON: Bunu tam olarak 2010 yılının ortalarında tamamlanması muhtemel olduğuna inanıyorum - Bu doğru mu?

DS: Evet, 3D programı hala devam etmektedir, ancak hala göç gereken sadece bir kaç ülke vardır. Biz 2010 yılının Haziran ayında göçler sonuçlandırmak için planlıyoruz. Biz ülkeden ülkeye göç eden ve her göç hazırlanan ve hassas bir şekilde yapılmalıdır, çünkü bu zaman alır. Toplam olarak yaklaşık iki buçuk yıl sürer.

SSON: bunu yaparken başlıca zorluklar neler ve nasıl Capgemini Danışmanlık yardımcı oldu?

DS: başlıca zorluklar ve Finans uyarlamalar ve Çalışan Sayısı ikincisi ilişkili rampa yukarı. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Siemens taleplerini tüm gereklerini yerine getirmek için çok önemli, ancak elde edilen varlıklar, geçmişte tüm bu gereklilikleri yerine getirmek (örneğin, çok kapsamlı ve sıkı Uyum kuralları) vermedi. Siemens Uyum yanı sıra SOX404 ve yaygın bilinen adıyla ilgili özel gereksinimleri bir yeri vardır, Siemens, rüşvet ve yolsuzluk çok kaba bir zaman geçiyor. Bu bağlamda Siemens, rüşvet ve gelecekte yolsuzluk önlemek için çok yüksek bariyerler yüklü. Bu süreçlerin bir sürü çok sıkı ve bir sürü bir sürü evrak ve imza yetkileri gerektirdiği anlamına gelir. Tüm uygulamak için bu zaman alır ve Capgemini Danışmanlık, böylece, örneğin yaparken bize destek oldu 3D program dahilinde.

SSON: ("insanlar ile ilgili," değişim yönetimi demek ki) zorlukları ağırlıklı olarak teknik veya insan ile ilgili olduğunu söyleyebilir misiniz?

DS: Ben çok teknik ile ilgili tüm zorlukları ilk olduğunu söyleyebilirim, ancak değişikliklerin halk tarafından tahrik olması gerekiyordu, bu yüzden zorluklarla da ilgili çok insanlardı. İnsanlar, özellikle SAP sistemlerinin çok komplike ve karmaşık olabilir tüm yeni teknolojik gereksinimleri, anlamamız gerekir. Ilk yıllarında yerel SAP sistemi ve Siemens SAP Business Konsolidasyon Sistemi (Siemens BCS yani Esprit) arasında manuel arayüzü olarak adlandırılan eConverter aracı kullanıyor. Bu teknik değişikliklerin bir sonucu olarak, insanlar elbette eğitimli ve hazırlıklı olmak vardı, yani gerekli bilgi ve arka plan sağlamak için gereklidir. Bu, birçok farklı ülkeden gelen bir sürü yeni insanla eğitmek için büyük bir görev oldu. Sonuç olarak büyük bir teknik değişiklikler de katılan insanlar üzerinde büyük etkisi vardı. Bir diğer bağlıdır.

SSON: servis seviyesi anlaşmaları müzakere ve herhangi bir büyük sorunlar tabi?

DS: yerinde neredeyse on yıl sonra modası geçmişti, çünkü son zamanlarda, bizim SLA güncelleme süreci geçti. Bu SLA artık yasal, vergi veya Siemens transfer fiyatlandırması gereksinimleri yerine getirmeyen. Bu nedenle şu anda bizim SLA Siemens ile uyumlaştırması ve Capgemini Danışmanlık yardımı ile SLA güncellemek için bir girişim başlattı. Biz müşterileri ile kabul edilmiştir ücretleri için yeni bir şarj modeli çalıştım. Şimdi bir birim veya işlem temelli bir model geçmek Geçmişte biz, tamamen Satış tabanlı şarj modeli vardı. Bu model, büyük bir değişim ve bunun büyük verimlilik artışları bekliyoruz.

SSON: Daniel, SLA müzakere ne kadar olumsuz bir tepki ne yapmalıyım?

DS: İlk biz çok şeffaf, özellikle şarj modeli tüm değişiklikleri ve yapılan tüm rakiplerin piyasa fiyatları analiz nerede, biz de pazar karşılaştırmalar yaptık. Biz buna ek olarak Siemens GSS ile işlem şarj fiyatları hizalanır. Bu nedenle, şu anda konut fiyatlarının yanı sıra, piyasa fiyatları ile uyumlu. Bizim genel şarj ücreti bizim gerçek maliyetleri ve makul bir mark-up içerir.

Genel olarak tamamen bir iç şarj oluyor, çünkü ücretlerin miktarı, Siemens Grubu seviyesinde herhangi bir etkisi değildir. Toplam şarj miktarı hala değişmeden kalırken, yeni SLA ile biz sadece müşterilerimiz arasında tahsisi değiştirmek. Bir işlem tabanlı bir modele dayalı bir satış uzak taşırken, kesinlikle bazı kişiler gelecekte daha düşük ücrete sahip olacak diğerleri artış ücrete tabi değildir. Ancak toplam Bölümü açısından hiçbir şey değişmez, sadece değişiklikleri verdiği müşterileri arasında tahsis edilir. Bu gelecekte daha yüksek ücretler elde edilecektir, özellikle, müşterileri ile bireysel tartışmalara yol açar. Fiyatlar GSS ve dış piyasa değerlendirmeleri dayalı olarak rekabetçi fiyatlar ve sunulan hizmetlerin yansıtmaktadır.

SSON muhafaza organizasyon, şimdi nasıl görünüyor? Önerileri yumuşak bir geçiş için ne yapmak demek?

DS: Enerji, Sanayi ve Sağlık: Siemens üç farklı sektörler var. Ayrıca Örneğin GSS ait çapraz sektörü hizmetleri vardır. Siemens, küresel bazda faaliyet GSS içinde birçok ortak hizmet merkezleri vardır. GSS, tüm sektörlere hizmet vermektedir çapraz sektörü hizmetleri denir.

SSON: üyeleri için, diğer kuruluşlar ile birleştirilmesi düşünce kuruluşları, bu okuma yumuşak bir geçiş için ne tavsiye verecek mi?

DS: İletişim, benim görüşüme göre bir iletişim eksikliği ile insanlar gerçekten ne yapılması gerektiğini ve bu şekilde farkında olmayabilir çünkü başarının anahtarı. Birleşme ile zorluk hiçbir eski Diagnostics iş olduğunu ve bu bağlamda entegre edilmesi gereken bir şey var, farklı kıtaları ve kültürleri üç edinilen varlıklar gelen üç farklı BT sistemlerinin yanı sıra, yeni inşa edilmiş kadar Bölümü . Bu yeni Diagnostics Bölümü 3.5 milyar Euro gelir ve artık birlikte çalışmak için on binden fazla kişi etrafında bulunmaktadır.

Bu Bölümü tamamen yeni olduğu için, aynı zamanda çok heyecan verici. Diagnostik, Siemens, tüm diğer bölümler çok farklı. Diğer tüm Tümen Karargahı Almanya 'da bulunan tüm İlk olarak, merkezi Finans, ABD. Teşhis çok farklı bir kültür ve felsefe anlamına gelmektedir. Ve her zaman olduğu gibi, tüm insanların, özellikle de bu yazı birleşme durumu birbirine yakın olması önemlidir. Tüm insanlara gerekli bilgi vermek için çok önemlidir ve sadece bazı e-posta veya talimat göndermek için yeterli değildir. Gerçekten Siemens deneyimi olan kişiler yerel sitelerine gitmek ve bütün standartlarını uygulamak için yardım etmesi çok önemli.

Bir buçuk yıl sonra bile, bazı insanlar hala tam olarak iş süreçlerine nasıl sonuna sonuna kadar anlamıyorum olduğunu anlamışlardır. Hiç kimse sizin için tüm süreci açıklar varsa, ne kadar daha sonra süreç zincirinin parçası eksik ya da yanlış, hatta ne olabileceğini bilecek? Biz gereksiz manuel çabalarının büyük miktarlarda standart süreçlerin parçaları henüz uygulanmadı deneyimli durumlarda, var. Bu nedenle, tüm araçları ve süreçleri tamamen uygulanan ve eğitimli insanlar kadar biri mevcut olmalıdır. Yine, iletişim küçük bir varlık, Siemens gibi bir çok büyük ve karmaşık bir varlık olduğunu hayal edin, özellikle de en önemli şeydir. Emin ile iletişim kurmak için doğru kişileri bulmak kolay değildir. Orada çok farklı Kurumsal departmanları ve çoğu Almanya'da dayanır. Insanlar için soru halinde doğru bir kişi bulmak için çoğu zaman zordur.

SSON: Neden Siemens teşhis içine gitmek için karar ve üç farklı alanlarda çok kurulan şirketlerin devralmaya?

DS: Bu çok güzel bir soru; Siemens megatrend yaşlanan nüfus ve Sağlık için artan bir ihtiyaç türetilen bu vaat eden bir iş girmek için strateji vardı. Siemens tarihsel klasik Görüntüleme iş çok güçlü olduğunu, yani in-vivo Diagnostics, İş Akışı ve BT çözümleri alanında olduğu gibi. In-vivo, Ultrason ya da Bilgisayar tomografi gibi kullanarak, insan vücudunun fotoğraf çekmek anlamına gelir. Ancak entegre bir Sağlık tedarikçisi olmayı, in-vitro Diagnostik alanında faaliyet göstermek üzere de gerekli olduğunu, yani vücut dışına çıkan maddeler, sıvılar ve kan gibi, analiz nerede. Şimdi Görüntüleme Teşhis ve İş Akışı ve IT Çözümleri ile, Siemens, tanı dizi sunabilir. Bu nedenle in vitro ve in vivo tanısında bir araya geldiği ve bu avantajı vardır ki örneğin in-vitro Satış kişi de in-vivo ve tersi sunabilir. Bu yaklaşım sayesinde her Bölümünden Satış departmanları bir ilişki Öte yandan tam bir ürün yelpazesi çıkmak pek çok müşteri ve müşterilere erişim.

SSON: Ne fonksiyonları SAP platformunda birleştirilir?

DS: Genel Muhasebe Muhasebe, Borçlar, Alacak Hesapları, Kasa ve Banka içi Takas ve Duran Varlıklar, kesinlikle ana fonksiyonları Hesaplar. SAP sistemlerinin dahası Finans & Muhasebe, Satınalma, Satış kadar Lojistik dizi sağlamak. Muhasebe içinde bir istisna dışında hala SAP dışında çeşitli diğer sistemlere gelen iç yönetim raporlama, bazı kaynak veri ise, büyük parçalar SAP üzerinde çalışan Maliye. Ancak, tüm SAP raporlama gereksinimlerini ele alınması gerektiğini, bizim hedefimizdir. Örneğin biz, sonra Esprit içine yüklenen bir yerel SAP sistemi, aylık kapanış. Esprit Grup rakamlar sonuçta konsolide edilir.

SSON: o uygulamak için ne kadar kolay oldu?

DS: Bu muhtemelen ne kadar zor olduğunu sormak daha mantıklı. Örneğin her üç eski şirketler farklı CoAlar vardı, çünkü gerçekten oldukça zordu. Ayrıca Siemens zaten esas Tanı iş özel ihtiyaçlarını kapsayan bir elektronik şirketi ihtiyaçlarına adapte kendi SAP sistemleri vardı. SAP manzara parçalar Dade Behring benzer olmasına rağmen, sistemler arasında büyük bir uçurum vardır. Örneğin, yerel SAP sistemi henüz kalkınma kodları ya da işlevsel alanlarda değildir. Bu örnekler dışında, gerekli, hatta daha üstün bir konu vardır: son aşamasında hedefimiz yerel SAP sistemi ve SAP BCS arasında otomatik bir arayüze sahip. Bu arayüz olmadan verileri dönüştürmek ve E-dönüştürücüsü olarak adlandırılan bir el arayüzü içinde birçok ayarlamalar yapmak zorunda. Bu sadece bir ön çözüm olabilir ve değiştirilmesi gerekir. CoA uygulamasının ikinci aşaması ile de bu otomatik arabirim uygulamak istiyorum.

SSON: önümüzdeki beş yıl içinde paylaşılan hizmetler için öncelikler nelerdir? Capgemini Danışmanlık değişim programı eşiniz olduğunu anlamak - gelecek planları ulaşmada destek görüyor musunuz?

DS: Evet, biz Capgemini Danışmanlık işbirliği ile çok mutluyuz. Dönüp baktığımızda örneğin, ben hakkında çok dinamik şirketler tartışma, özellikle, danışmanlık hizmetleri için ihtiyaç bir sürü her zaman olduğunu söyleyebilirim Siemens, bu nedenle bir çok M & A faaliyetleri ve bir çok değişiklik ile bir firmadır. Ben kolayca mevcut Diagnostics SAP platformunda bazen Sağlık sektörü için çalışan mevcut Siemens sistemlerine entegre olacağını tahmin edebilirsiniz. Şu anda hep birlikte büyümek için ihtiyaç duydukları Sağlık sektörü içinde farklı SAP sistemleri ve farklı iş modelleri vardır.

SSON: Ve gitmek için alacağını ne kadar sizce?

DS: Bu esas Diagnostics için uygun SAP sistemleri, muhtemelen yer, önümüzdeki iki üç yıl ne kadar bağlıdır.

SSON: o zaman aynı platformda çalışan SAP geliştikçe Yani bir zamanlar, bu nedenle getirilen ve entegre edilebilir?

DS: Kesinlikle, klasik Sağlık iş ortak bir platform haline Diagnostik Bölümü entegre etmek için önemli bir başarı faktörüdür.

SSON: yine de son iki yıl içinde bu kadar çok şey var gibi önünüzde uzun bir yolculuk, ama bu sesler.

DS: Biz bir şey yaptık, ama bu sadece, henüz yapılması gereken yeni görevler için temelidir. Şimdi bir sonraki adımları almak zorunda, ve bir sonraki büyük adımı mevcut Siemens, SAP sistemlerine adapte etmektir. Maliyet açısından bakıldığında, bir Siemens, SAP platformunda faaliyet sonunda mantıklı.

ORİJİNAL POST OKUYUN: Paylaşımlı Hizmetler Dış Kaynak Ağı (SSON) paylaşılan hizmetleri ve dış kaynak profesyonellerin en büyük ve en köklü topluluk. Biz önemli endüstri uzmanları ve kuruluşlar kendi deneyim, bilgi ve araçları payı çatı altında sunmak ve uygulayıcısı akranları yüz ve online, diğer tüm dünyada yüz bağlayın. SSON ile üyelerinin eğitim, araçları, ve ağ fırsatları geliştirmek üzerine odaklanır. Personelimiz paylaşılan hizmetler güncel trendleri ve gelişmeleri araştırma, New York, Londra, Singapur, Sidney, Johannesburg, Berlin ve Dubai uluslararası ofisleri çalışır.
blogmafia.forumup.it/viewtopic.php?p=190&mforum=blogmafia#190
blogmafia.forumup.nl/login.php?redirect=posting.php&mode=newtopic&f=1&mforum=blogmafia
blogmafia.forumup.co.za/login.php?redirect=posting.php&mode=newtopic&f=1&mforum=blogmafia
blogmafia.createforum.net/viewtopic.php?f=2&t=656
blogmafia.forumbuild.com/viewtopic.php?f=2&t=207
blogmafia.myfreeforum.org/login.php?redirect=posting.php&mode=newtopic&f=1
blogmafia.forumup.se/viewtopic.php?p=196&mforum=blogmafia#196
blogmafia.forums-free.com/siemens-beyaz-esyalariniz-bizden-sorulur-t230.html
blogmafia.proforums.org/viewtopic.php?p=186#186
blogmafia.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=2&t=182
blogmafia.getforum.org/siemens-beyaz-esyalariniz-bizden-sorulur-t205.html
www.hotfilms.org/showthread.php?t=181522&p=184088#post184088
blogmafia.freeforhosting.com/siemens-beyaz-esyalariniz-bizden-sorulur-t244.html
blogmafia.44.forumer.com/viewtopic.php?f=2&t=205
blogmafia.freeforums.org/siemens-beyaz-esyalariniz-bizden-sorulur-t233.html
waz-warez.org/http://trafficforyou.org/track/display.php
www.blogmafia.mybbnew.com/showthread.php?tid=16505
www.blogmafia.litemybb.com/thread-175.html
blogmafia.hqforums.com/viewtopic.php?p=186#186
www.blogmafia.smfnew.com/index.php?topic=210.new#new
blogmafia.smf4u.com/index.php?topic=178.new#new

No comments:

Post a Comment