Monday 24 October 2011

Çevrimiçi Buzdolabı Satın Alma Rehberi

İstanbul Profilo Servisi
Kadıköy Profilo Servisi
Küçükyalı Profilo Servisi
Sarıgazi Profilo Servisi

Dizayn

Tasarım sadece dahili sağlar buzdolabı görünüyor ama aynı zamanda depolama bölümleri anlamına gelmez. Bunu sağlayan depolama rafları ve bölmeleri için kontrol ve ihtiyaçları ile bunları karşılaştırmak. Bir çok buzdolabı, bugün daha rahat depolama için mevcut olanları ayrı çok yarar dolaplar ve alt bölümleri ile sağlar. Ayrıca, en dondurucu veya alt dondurucu bölmesi seçmek ve alt kapı sebze tepsisini dışarı ayrı bir çekme için bile tercih edebilirsiniz.

Görünüşe

Dışarıdan da formu seçmek için geniş bir yelpazede bulunmaktadır. Temel ihtiyaçları için tek kapılı buzdolabı sopa. Ancak yendi kapalı bir şey keşfetmek ve almak istiyorsanız eğer, zor bir zamanı seçerek olabilir. Mütevazı, tek kapılı buzdolabı, sadece, ama aynı zamanda harici bir su sebili gibi seçenekleri ve hatta bir LCD ekran televizyon ile büyük Fransız kapılar ile olanları içine bir çift kapılı tek dönüştü değil. Bunun dışında, onlar çekici pastel hatta metalik renkler ve harika bir baskı motifler gibi geliyor. Al ve hatta yaşam alanı iç ile koordine işbirliği!

Derin dondurucu

Karar vermek için bir diğer önemli şey, dondurucu bölmesi. İnsanlar büyük, ayrı bir derin dondurucu tarafından sokulmuş almak ve çoğu zaman sonuna kadar, buz yapmak için dışında kullanarak değil. Yani, size, dondurulmuş gıdalar bir şey saklamak için ihtiyacı olan kişi tür değilse büyük bir dondurucu tarafından denenmek önlemek ve iyi bir buzdolabı derin dondurucu oranı ile bir buzdolabı seçin.

Uzay

Ayrıca size buzdolabı kuracak alanı dikkate almak gerekir. İdeal bir buzdolabı, mutfak veya yemek alanı yer almaktadır. Bulmak için ne kadar alan mevcut düzeni sizin buzdolabı ayırmanız gerekir. Küçük bir mutfakta büyük bir buzdolabı, sadece işler biraz daha zor hale getirecektir. Peki ya eve getirmek ya da sadece bir boyut alana orantılı sopa gidiyoruz büyük buzdolabı için yeterli boşluk oluşturun.

Sizin açınızdan bir buzdolabı satın almadan önce yapmanız gerekir bu değerlendirmeler yaptıktan sonra, seçim için piyasada ne gidebilirsiniz. Buzdolabı ve özellikleri verilmektedir türlü kontrol ve buzdolabı ne istediğiniz karar verebilirsiniz. Temelleri dışında, daha büyük bir pay cebinizde harcamaya istekli iseniz ilgilendireceğini düşündüğümüz bir kaç 'extra' de vardır. İşte bir

seçmek için geçerli buzdolabı pazarında kapmak için ne kadar hızlı yıkık.

Buzdolapları Türleri

Teknolojik buzdolabı, iki türü vardır. - Doğrudan Serin ve No-Frost. Frost olanlar birden fazla kapı gelirken Doğrudan Cool tek kapılı buzdolapları. Bunun dışında, tüketici ihtiyaçlarına bağlı olarak, farklı boyut ve tasarım tipi buzdolabı pazara gelmiş. Kullanım şekline karar vermek için ilk adım olabilir ve istediğiniz tipi buzdolabı bulmalısınız.

Tek Buzdolabı Kapı

Açıklama: Bu, tek bir kapı ile temel üstüne inşa dondurucu bölmesinde, küçük boy buzdolabı vardır. - Onlar ve mini buzdolapları gibi, aynı zamanda küçük bir aile boyutu (- 200 litre 170liters) hareket eden bir kompakt boyutu (100 litre 50liters) gelir. Bu buzdolabı, çift kapılı buzdolapları genellikle 'No-Frost' olanlar aksine 'cool' doğrudan olanlardır.

İdeal: Lisans ve küçük aileler buzdolabı sınırlı depolama ihtiyaçları var ve aynı zamanda büyük bir dondurucu gerekmez.

En Derin dondurucu, Çift Kapı Buzdolabı

Açıklama: Bu Buzdolabı , derin dondurucu ve buzdolabı bölmeleri için ayrı kapılar var . Onlar üst dondurucu bölme ve son birkaç yıl içinde büyük popülerlik kazanmıştır.

İdeal: dondurulmuş gıdaların saklanması için derin dondurucu kullanan Orta Boy aileler ve insanlar. Kısa boy ve çocukları olan insanlar için gıda, kolay ve doğrudan erişim sağlayın.

Alt Derin dondurucu, Çift Kapı Buzdolabı

Açıklama: Bu istisna altındaki dondurucu bölmesine sahip çift kapılı buzdolapları yine. Her türlü üst veya alt dondurucu çift kapılı buzdolapları, orta boy bir buzdolabı ve 200 litre 450 litre boyutu gelir.

Için ideal: Orta ölçekli aileler ve insanlar genellikle dondurucu kullanmayın. Bu tip buzdolabı buzdolabında yiyecek bir göz seviyesinde kolay erişim sağlayan ve 'arıyor' sorun bir çok kaydedebilirsiniz.

Yaşam Tarzı Buzdolapları

Açıklama: Bu büyük boy (450 litre 800 litre) ya iki ya da birden fazla kapı ile buzdolabı vardır. Onlar özellikleri ve tasarımcı görünüyor bir bolluk ve yüksek fiyatlı.

İdeal: Bu buzdolabı, siz de gerçekten büyük bir aile ve büyük bir bütçeye sahip, sadece sizin için. Eğer kişi genellikle büyük partiler atmak için seviyor ve mağaza ve içecek soğuk dondurulmuş / soğutulmuş gıdaların farklı tipleri vardır tür buzdolabı Bu kategoride bakmak gerekir.

Özelliği Mükemmel

Bir kere, bir buzdolabı ve aileniz için ideal boyut ihtiyaçlarını sıralama ile yapılır, bugün buzdolabı, bu yüzden mükemmel bir buzdolabı arıyoruz giderken, pek çok özelliği bir bakmak isteyebilirsiniz Ne istediğinizi ve ne biliyorum.

Çocuk Kilidi: güvenliğini istenmeyen açılış ve kapanış Buzdolabınızın

Koku ve Freshonizer: kötü koku ortadan kaldırır ve buzdolabında zararlı bakterileri öldürerek taze gıda tutar.

Açık Kapı Alarmı: Yüzükler bir alarm kapı uzun süre aralık bırakılırsa

Dondurucu Lamba: karanlık içinde beceriksiz kaydetmek için ışıklı dondurucu verir.

Hızlı Dondurma: çok daha hızlı alınması, normal süreden daha buz yapar

Buz ve Su Sebili: kolaylık sağlamak için ayrı bir su / buz dispenseri dışarıdan verilir

Sıcaklık Kontrol Raflar: Bunlar, buzdolabının geri kalanından farklı bir sıcaklık için ayarlanabilir raflar.

Otomatik Defrost otomatik olarak size güçlük tasarruf defrostlar.

Otomatik Güç Tasarrufu: Belli bir zamana kadar sıfır buzdolabı işlemleri nedeniyle yokluğunda algılar ve otomatik olarak kaydetmek kendisini iktidara geçer.

Multi Medya Özellikleri: Cool, bir LCD ekran veya buzdolabı kapıya bağlanmış bir dijital resim çerçevesine gibi özellikler çok yakında, bir yaşam tarzı buzdolapları olağan hale gelmiştir. Gelecekte bu

Ayarlanabilir Raflar ve Ayırıcılar: uzun şişe ve kavanozlar için bir oda oluşturmak için silinebilir kapı cepleri vardır. Öte yandan Ayırıcılar birbirinden ayrı besin öğeleri saklamak yardımcı olur.

Günün sonunda bir buzdolabı satın almak acele yapılan bir karar olmamalıdır. Bu çok iyi düşünülmüş her yönüyle sizin için en faydalı olan bir mal verecek fazla olmalıdır. Yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları üzerinde dikkatle düşünün ve ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde uygun bir buzdolabı sonuçlandırmak.

No comments:

Post a Comment