Tuesday 18 October 2011

Motorlar hakkında geniş arşiv

Hidrofor
Hidrafor
Hidroforlar
Hidrofor sistemleri
Elektrik motoru
Elektrik motoru fiyatları
Gamak motor
Bugün dünyanın pek çok farklı elektrik motorları vardır. Hepimiz bunun farkında olmadığını, motorlar ile güçlendirilmiş ekipman bakın. Bu kaseler veya kurşun kalem yapmak için kullanılan bir woodshop bir torna için bir yüzme havuzu ile bu güçler su havuz pompası, olabilir. Bu boyutu yaklaşık 5 HP motorlar genellikle ortalama. Sonra araç motorları, uçak motorları gibi büyük elektrik motorları vardır. Ve siz, fabrika veya depo bulabilirsiniz gibi ticari ve endüstriyel elektrik motorları ve güç büyük makineleri için kullanılan yaygın, bugün iş dünyasında kullanılan elektrik motorları duyarsınız. Elektrik motorları, işletmeler ve fabrikaların nasıl güçlendiriliyor büyük bir parçasıdır, ama her şey bugün olduğu gibi, bir şeyler yanlış gider ve parçaları, motor tamir veya değiştirilmesi gerekir zamanlar olacaktır.

Elektrik motoru onarımı genellikle elektrikli motor onarımı uzmanlaşmış kalifiye tamir ya da şirketler tarafından yapılması gerekir. Özellikle büyük ve ağır elektrikli bir motor varsa, motorlu hareket edebilmek için, vinç gibi, tamir atölyesi ile gerekli donanıma sahip olduğunu doğrulamak için ihtiyacınız olacak.

Kuru havuz pompa motoru çalışır ve size havuz teknisyen çağırabilirsiniz biliyorum kadar yakar ve o sizin için sorun tamir edecek ya da elektrikli bir motor herhangi bir ahşap işleme makineleri tamir gerekiyorsa, genellikle çalışan bir tamirci aramak küçük makineler. Daha büyük ve güçlü motorlar geliştirmek ve parça ve onarım çalışmaları gerektiğinde genellikle endüstriyel ve ticari makine motorlar özel şirketlerde bulunan büyük ölçekli motor onarımı bölümü gerektirir.

Bu şirketler, A / C motor ve hem de D / C motorların yanı sıra daha yüksek bir beygir gücü var motorlar. Üzerinde çalışan yetenekli tamir ve teknisyenleri sahip olma eğilimindedir Ayrıca bozulmamış bir devlete geri motor onarımı için gerekli tüm alet ve ekipman olacak. Birçok büyük ölçekli elektrikli motor tamir atölyeleri, onarılan öğeleri yüksek yapılı epoksi reçine tedavi koymak için yeteneği gibi yapmak Core kaybı testi ve titreşimleri elektrik motorları ve tamir parçaları test yapabilirsiniz ekipman olacaktır.

Zamanlarda sık sık, çok fazla ısı yalıtım zarar veya sarma sarılır gerekecektir ki, kesilmiş çünkü senin motor, böylece bozuk haline gelmiş olacak. Neredeyse tüm elektrik motor tamir atölyeleri bu test etmek için gerekli olan ekipman ve motor yeniden sarma hizmetleri sunabilir. Pek çok dükkan, A / C ve D / C motorlar için motor gibi tüm türleri ve boyutları, geri sarmak için edebilmek için yeteri kadar deneyim sahibi olmalıdırlar. Herhangi bir elektrikli motor onarım çalışmaları yapılması ile, mağaza tipi motor üreticisi için bir fatura garanti onarım tesisi kontrol ettiğinizden emin olun. Makine hala garanti kapsamında ise, motoru sertifikalı onarım çalışmaları yapabileceğiniz bir dükkan kullandığınız çok önemli oluyor.

No comments:

Post a Comment