Monday 24 October 2011

Yeni Kazan Maliyet veya Old Kazan Bakım Maliyetleri?

Yükseltme veya yeni bir kazan kazan arıza nedeniyle gerektirip gerektirmediği, soru, yeni bir model satın almak veya mevcut olanı korumak için maliyet etkin olup olmayacağı olacaktır. Peki ne kadar yeni bir kazan maliyeti ve ne kadar mevcut olanı korumak için alacak?

Yeni bir kazan türü, büyüklüğü ve kapasitesi bağlı olarak 2500 ile 9000 dolar arasında mal olacak. Eski birimlerinin kurulum, imha ve yerel otoritelerden oluşan sertifikasyon masrafları ile ilgili yeni sistemin genel fiyat yükseltmeye ek masraflar vardır. Aynı zamanda, sizin için yeni bir kazan yüklemek için bir profesyonel almak için bir gerekliliktir. Kazan olmayan bir profesyonel tarafından yüklenen 5000 dolar para cezası ödemekle sorumlu yapabilir. Profesyoneller genellikle kendi hizmetleri için yüksek maliyetli tırnak.

Bakım mevcut ısıtıcı nispeten düşük miktarda satın almak ve yeni bir kazan yüklü olsaydı daha maliyetli olabilir. Oranları olsun tırnak ve gerekli bakım onarım veya düzeyine bağlı olarak farklı olacaktır. Bu kazan hala bazı birkaç yıl içinde sol olup olmadığını anlamak için profesyonel almak akıllıca olacaktır. Kazanlar genellikle birkaç yıl için etkin işlev görür. Bu nedenle, bunların yerine yüksek masrafın daha maliyet onları korumak için etkili olacaktır. Ayrıca kazan düzeltmek için gerekli olan yedek parça bulmak ya da kolay olmadığını öğrenmeniz gerekir. Bulmak zor ise, kazan bakımı tamamen yeni bir kazan satın almak için olsaydı daha pahalıya mal olabilir.

Bu kazan erişim ve uygun mevcut kazan korumak veya yeni bir kazan almak gerekip gerekmediğini danışmanlık için güvenilir bir profesyonel almak akıllıca olacaktır. Genel olarak, yeni bir kazan, mevcut olanı korumak için çok daha fazla maliyeti.

Kombi bakımı

Şişli kombi servisi

Beyoğlu kombi servisi

No comments:

Post a Comment