Monday 24 October 2011

İş Kazan Bakım ve Onarımı

Sadece araba gibi firmanızın kazan, hem verimli ve güvenli bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir olduğunu sağlamak için zaman zaman bakım gerektirir.

Şu anda piyasada bulunan ürünlerin ve hizmetlerin yardımcı olabilir (kazan kazan için sürekli bakım ve yıllık hizmetinden) bir dizi size huzur verir.

Bir yıllık kazan servis ürünü neler dahil?

Kazan hizmet ürünün bir parçası olarak gelen bir takım şeyler vardır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

- Kazanı Gaz Servis Kurulum ve Kullanım Kuralları ile uyumlu olmasını sağlamak için tam bir denetim. Brülör gövde bileşenleri yürütülmektedir ile güvenlik kontrolleri.

- Baca Emniyet kontrol edin.

- Kazan ve yanma testi Performans testleri.

- Üreticinin talimatları ile doğrultusunda cihazın Servis çalışır. Bu, temizlik, ayarlama ve yağlama kazanı önemli parçaları içerebilir.

- Gaz tesisatı boru çalışması ve sayaç sızdırmazlık testi.

- Tam bir değerlendirme sistemi ve tüm kusurları bir rekor.

- Işin ayrıntılarını tam Gaz Emniyeti Tutanak, herhangi bir arıza gibi herhangi bir önerilen düzeltici çalışma yürütülmektedir.

Ek özellikler

Teklif arıza ve bakım hizmetleri satmak Bazı enerji tedarikçileri, hüküm ve koşullara tabi 'sınırsız çağrılarıyla' ve 'parça ve işçilik', gibi ek yararlar da içerir.

Sınırsız çağrılarıyla:

Bu seçenek, bir hata ve bir kazan çıkması ve kazan hizmet uzmanı talep rapor, bu kez sayısına bir sınırlama yoktur anlamına gelir.

Yedek parça ve işçilik

Bu hizmet, birinin başarısızlığı bakmak ve hataları düzeltmek için parça ve işçilik sağlayarak kazanı tamir ve restore etmeye iş gönderilecektir anlamına gelir.

Unutulmaması gerekenler

Bir yıllık hizmet sözleşmesi olması ancak Gaz Emniyeti kayıtları (tüm şirketler için zorunlu) güncel tutulmasını emin olun gerekecektir olduğunu hatırlamak önemlidir kazanı olarak mümkün olduğu kadar güvenli ve verimli bir şekilde çalışmaya devam yardımcı olacaktır.

Gaz Emniyet kayıtları hakkında ek yasal bilgiye ihtiyacınız varsa, Kamu Sektörü Bilgileri (OPSI) Office ziyaret edin.

British Gas İş Pazarlıksız fiyat enerji sözleşmeleri, kombi ve merkezi ısıtma hizmetleri, online bir iş sigorta karşılaştırma hizmeti ve yeni enerji kaynakları, dönüşümleri ve yükseltmeleri için bir bağlantıları ve ölçüm hizmetleri de dahil olmak üzere, iş piyasası için özel ürünler ve hizmetler, bir dizi sunuyoruz.

Kombi servisi

Klima servisi

No comments:

Post a Comment