Tuesday 18 October 2011

Büyücülük hakkında bilgiler

Eğer benim ve kavramlar bilginiz varsa, o zaman zaten pek çok kişi, psişik ve ne yaptıkları hakkında bazı olumsuz görüşlerini değiştirmeye yardımcı olmak için çalışıyor olduğunu farkında olabilir. Bazı diğer maddelerinde bu yönlerini kaplı olduğundan bir medyum makul bir psişik okuma öğrenmek için beklemek ne olmalı ve ne hakkında daha fazla odaklanmak istiyorum.

Ruhun mükemmelliğe doğru büyümeye ve gelişmeye; bir "psişik" danışman olarak benim için bu yolculuğun başında benim bilinci giren en derin kavramı, bir şeyler öğrenmek için burada fikir oldu. Gerçek bir psişik işini yapıyor, psişik tavsiye ararlar yaşamın bazı yönlerini bir farkındalık size yardımcı. Bunu hayatınızın gün için günlük faaliyetleri ve olayları kapatıyorsun karışmış olabilir, çünkü aksi halde farkında olmayacağını hayatınıza çok ihtiyaç duyulan bir fikir verebilir, çünkü psişik tavsiye bu kadar güçlü olabilir nedeni kendi sezgi ve Yüksek Benlik erişmek için kendi yetenek. Medyumlar doğada görünmeyen unsurlar erişen; hepimiz belirli kehanet araçları kullanımı ile son derece gelişmiş ruhsal sezgi ve / veya kişiler daha kolay erişebileceği bir gizli, anlaşılır kod var ancak içinde. Bu kişiler ya doğal bir hediye ve / veya geliştirdiği doğmuştur.

Ben doğru yolu buldum, bu benim görevim, kendi iç dünyasında gücü bulmak ve, manevi pratik üzerinden Yüksek Bilinç erişmek için arayanlara yardımcı olmak için yapmaya karar verdi. A (gerçekten benim için ne doğru açıklayıcı değil bir dönem) psişik, kendinize yardımcı olmak için gerekiyordu. Bu kendiniz için yapabileceğiniz göstererek kendi iç güçler, anlayışlar ya da hüküm yer alamaz. Gerçek bir sezgisel psişik rehberlik için kullanılması gerektiğini ve okuma anda kanalize olduğu enerji dayalı olası sonuçlar verir. , Bunu değiştirmek için güç var, çünkü bir tahmin birisi olur bir şey söyler ama hangi değiştirmek gücüne sahip, özellikle sonra değiştirebilirsiniz, bkz. Danışman bir durum olası bir olumsuz sonuç gördüğünde bu yararlıdır. Bu gerçeklik, düşünce, aksiyon, reaksiyon veya bir durumla ilgili inançları değiştirerek bu olasılığı değiştirmek için bir fırsat. Her çatışma, düşünce ve eylemleri dayalı enerji uyumlu hale getirmek için bir fırsattır. Her sonucun mutlaka önceden rütbesi ve sabit değildir.

Birçok insan, yetenekli bir, psişik otantik, kontrol edilemeyen durumlarda etkilenen karşı hayatınızda neden özgür irade yerine daha fazla olanaklar açıyor konuşma kendi yolunu bulmak için yardıma ihtiyacım var. Hayata Derin derin anlayışlar bilincinizi üzerinde güçlü bir etkiye sahip ve istediğiniz şey, güçlendirme ile ilgili getirebilir. Bugünlerde çok lanse kelime, ama gerçek. Bu spiral mükemmellik yukarıya doğru seyahat gibi bütün ruhlar (onlar bunun farkında olsun veya olmasın) doğru hareket olduğunu keşfetmektir.

Bütün bunlar, ne bir medyum söyleyebilirim çeşitli söyledikten sonra. Öncelikle, ne tür bilgi arıyorlar kurmak zorunda. İkincisi, kim size bu bilgiyi sağlayabilir sağ psişik bulmak zorunda. Şimdi, tüm medyumlar eşit oluşturulur ve bu makalede size ev ödevi yaptık ve bir profesyonel ve etik bir uygulayıcısı birlikte çalıştığınız kurduk varsayar.

Sizin Psişik Know - Farklı Medyumlar Farklı Uzmanlık Alanları Var

Onlar bir medyum olduğunu,% 100 doğru olduğu iddiası, tüm söyleyebilirim, her şeyi bilir, orada bazı medyumlar, bir orta, bir astrolog, kristal okuyucu, reiki ustası vardır, vb her şey olduğunu iddia eden bu medyumlar bulabilirsiniz herkes için, büyük olasılıkla muhtemelen profesyonel ne de etik değildir. Senin psişik en iyi ne özel olarak öğrenin! Birçok profesyonel medyumlar ne anlatacak ve yapamaz. Örneğin, bir orta, bir medyum olabilir ama tüm medyumlar ortamlar değildir. Yani geçmiştir sevilen bir iletişim kurmak isteyenler eğer, o zaman özgün bir psişik orta almalısınız. Tüm medyumlar ortamlar DEĞİLDİR. Bazı medyumlar durugörü (net görme anlamına gelir) ve vizyonları var. Benim durumumda, ben gerçekten vizyonlar "görmek" mümkün olan pek çok durugörü medyumlar ile konuştuk, dünü, bugünü ve geleceği yoktur. Aynı başkasının duyguları "hissediyorum" empatik birisi için de geçerlidir. Bazı medyumlar hem de yapabilirsiniz, ancak bazıları sadece bir veya iki uygulama alanları çok iyi yapabilirsiniz.

medyum
medyum hoca
soğutma büyüsü
vefk
büyü çeşitleri
soğutma büyüsü
ayırma büyüsü

No comments:

Post a Comment