Tuesday 18 October 2011

Fotoğrafçılık hakkında bilgiler

profesyonel fotoğrafçı
bebek fotoğrafçılığı
düğün fotoğrafçılığı
kişisel fotoğraf çekimi
Doğum fotoğrafçılığı

Alan fotoğrafları deneyimleri hakkında son gezi fotoğrafları, arkadaşlarınızın ve ailenizin ve yerlerin fotoğrafları ziyaret etti. Ayrıca aile ve yakın arkadaş ve deneyimlerimizi paylaşmak için bu fotoğrafları paylaşmak istiyorum. Bu yazıda tam da bunu yapmak için birkaç seçenek üzerinde devam edecek.

Fotoğraf paylaşımı için bir kaç yöntem vardır. Dijital çağın paylaşımı fotoğraf baskı ve fotoğraf albümleri düzenlenmesi yapıldı önce. Daha sonra aileniz ya da arkadaşlarınızla bir araya zaman her fotoğraf görüntüleme ve onların deneyimleri hakkında konuşurken bu albüm üzerine gidebiliriz. Posta yoluyla uzakta fiziksel vardı insanların fotoğrafları paylaşmak için başka bir yol oldu. Basılı fotoğrafları bir zarfa koymak ve gönderilecek.

Dijital çağda çok daha kolay ve neredeyse anında fotoğraf ve deneyim paylaşımı yaptı. Örneğin, dijital fotoğrafçılık, dünyada herkes ile çekilen bir fotoğraf örneği paylaşmak.

Dijital fotoğraflarınızı paylaşmak için birkaç yol vardır:

E-posta yoluyla paylaşımı:

Fotoğraflar bilgisayar dosyaları ve herhangi bir diğer dosya gibi e-posta alıcıları herhangi bir sayı için bir e-posta eki olarak gönderilebilir. Sadece e-posta üzerinden bir fotoğraf paylaşmak için yeni bir e-posta oluşturmak, fotoğraf paylaşmak istediğiniz insanların e-posta adreslerini girmek, e-posta vücutta küçük bir açıklama yazmak ve ardından fotoğraf dosyaları eklemek.

E-posta ile fotoğraf paylaşımı dikkate alınması gereken bir kaç şey vardır. Çoğu ISS'ler ve ücretsiz e-posta hizmetleri gönderilebilir ekleri boyutunu sınırlayabilir. Birçok sınır sadece birkaç megabayt. Bazı sağlayıcılar, e-posta posta kutusu boyutunu sınırlamak ve böylece çok sayıda büyük fotoğraf dosyaları göndererek alıcının posta kutusu yapışmasına neden olabilir.

Bizzat alıcı bilmedikçe büyük ekleri e-posta 'ok' olarak kabul edilir ve o ya da o böyle bir e-posta almak için bekliyor değildir. Bu çok, e-posta ile göndermeden önce fotoğrafları yeniden boyutlandırmak tavsiye edilir. Çoğu durumda alıcı sadece bilgisayar ekranında fotoğrafı görüntülemek için dosyaları kullanacağız. Bu amaçla bir fotoğraf, 640X480 çözünürlük veya 800x600 fazlasıyla yeterli ve düşük çözünürlüklü dosyalar çok daha küçük olacaktır. Sonra alıcı fotoğraf yazdırmak ihtiyacı varsa, yüksek çözünürlüklü sürümü gönderilecektir olmalıdır.

Çevrimiçi paylaşım hizmetlerini kullanarak Paylaşımı:

Ücretsiz fotoğraf paylaşımı sunan birçok çevrimiçi hizmetler vardır. Hizmeti kullanarak ya da özel bir kişi ya da kamuoyu ile paylaşmak fotoğraf grubu ile fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Http://www.flickr.com veya http://www.shutterfly.com gibi siteler çok popüler paylaşım sitelerine. Ek olarak fotoğraf paylaşımı, fotoğraf baskısı gibi birçok diğer hizmetler sunuyoruz. Bu hizmetlerin kullanımı basittir: hizmetlerin tek bir hesap oluşturmak ve fotoğraflarınızı yükleyerek başlayın. İşiniz bittiğinde sadece sitenin bağlantı ile fotoğraflarınızı paylaşmak istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Paylaşımı fotoğraflar bu şekilde çok kolay ve verimli. Sadece bir kez ve kim siteye kendi kez giriş yapabilirsiniz ile fotoğraflarınızı paylaşmak, fotoğraf yüklemek ve albüm görüntülemek gerekir. Çoğu site fotoğrafı yeniden boyutlandırmak ve hızlı görüntüleme için çözünürlüğünü azaltın. Ancak izleyiciler orjinal tam çözünürlüklü dosya indirmek için izin vermeyecektir. Çoğu durumda bu kullanıcıların paylaşım sitesine direkt olarak baskı siparişi gibi bir sorun değildir. Orijinal yüksek çözünürlüklü dosya gerekmiyorsa her zaman ayrı ayrı e-posta ile onlara gönderebilirsiniz.

FTP veya diğer dosya transferi yarar Paylaşımı:

Bu yöntemde sadece bir FTP sunucusuna yüklenir. Ile fotoğrafları paylaşmak istediğiniz insanların FTP sunucusuna giriş ve fotoğrafları indirmek. Bu aynı zamanda, kullanıcıların herhangi bir dosya yüklemek ve daha sonra diğer kullanıcılar bunları indirmek için izin online depolama hizmetleri kullanılarak yapılabilir. Fotoğraf paylaşımı hizmetleri bu hizmetleri dosya paylaşımına izin. Bu kullanıcıların tam çözünürlüklü fotoğraf dosyaları indirirken sınırı yok ama onlar da kolayca fotoğraf albümleri ile tarama ve hızlı bir şekilde düşük çözünürlüklü fotoğrafların önizleme avantaja sahip. Genellikle FTP sunucuları, profesyonel ya da aralarında büyük miktarda veri paylaşmak için ihtiyacı olan şirketler tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca profesyonel baskı hizmetleri bazen bir FPT sunucu barındırmak ve kullanıcıların baskı için bu sunucuya tam çözünürlüklü fotoğraf dosyalarını yüklemek olacaktır.

No comments:

Post a Comment