Wednesday 26 October 2011

Kalorifer Kazanı: Kondens Kombi-Kazan - indesitservisleri.com

Yoğunlaşmasına kombi-kazan sistemi, kazan ve ısıtma sistemi oluşan bir kalorifer kazanı. Bu, ihtiyacınız olduğunda anlık su vererek, aynı zamanda su ve ev hem ısıtır. Bu kombi-kazan olarak diğer işlevler için yanmış olduğu enerji kullanır yeniden yüksek verimli olduğu kanıtlanmıştır.

"% 90 verim Above"

Enerji verimliliği SEDBUK BAND derece vererek çalıştı ve Ekim 2010 tarihinden itibaren sadece SEDBUK Band artık evlere monte edilebilir bir değerlendirme (% 90 enerji verimli yukarıda).

"Daha önce A Bad Name"

Kombi-kazanlar çok güvenilmez ve onarımı zor olan, ancak son 10 yıl içinde, Worcester-Bosch Glow solucan ve Vaillant gibi üreticileri, hem de modeller daha güvenilir hale getirmek ve onların sonra sağlanması üzerinde çalışıyor olduğu gibi daha önce kötü bir adı vardı bakım hizmeti hiçbiri ikinci.

"Kolay Fit"

Tüm Avrupa Ülkeleri kombi-kazan ev sahipleri için popüler bir seçim olmuştur. Ancak, İngiltere yoğunlaşmasına kombi-kazan verebilir avantajları pamuk yavaş olmuştur. Örneğin lojistik uygun ısıtma mühendisleri tarafından daha kolay ve şimdi tavanarasında, havalandırma dolap ya da mutfak dolabı gibi küçük alanlarda sığacak kadar kompakt. Hatta onlara müstakil garaj monte gördük!

"Loft Hayır Daha Sıcak Su Silindir Su Depoları"

Selefi gerekli geleneksel kazan tam aksine, ev yerlerde muhafaza olabilir, çünkü daha fazla insan sadece verimlilik değil, aynı zamanda Kombi-kazanı, yürüttüğünü sıcak su silindirli, su depoları çatı ve kazan kendisi. Kombi-kazan silindir sağlar ve tanklar yedekli ve sadece cihazın kendisi, evinize, evinizi ve su (anında) ısıtmak için gerekli. Su için kombi-kazan kazan düz musluk yarı anında (5 saniye kadar) sıcak su sağlar ısıtmak için beklemek gerek yoktur.

"Mülkiyet Kriterleri Maç mı"

Eğer yeni bir ısıtma kazanı ihtiyacı ve mülkiyet kriterleri (2 / 3 yatak odası, 1 banyo) ile eşleşir Yani eğer o zaman iyi bir Worcester-Bosch Greenstar 24i ile başlayan üzerinden gidiyor Kombi-kazan gaz ısıtma vermek önermektedir. Seyirci.

Buzz Birleşik Krallık'ta Şirket Buzz Isıtma için çalışır ve evlerine ve mülklerine ısıtmak için kullanılan ev ısıtma ve ısıtma sistemleri tutkuyla ilgileniyor. 15 yıldır sanayi içinde çalıştı.

No comments:

Post a Comment