Monday 24 October 2011

Klima Servisi Nasıl Yaptırılır

Yılın ilk sıcak gününde hava con açtığınızda bu birim, oda serin mücadele, ya da daha kötüsü, hiç çalışmıyorsa olduğunu bulmak için sinir bozucu olabilir. Yıllık emlak bakım parçası olarak bir klima hizmeti tamamlamak için profesyonel bir mühendis tavsiye ederken, arasında klima sorunsuz çalışmasını sağlamak için yapabileceğiniz birkaç basit kontroller de vardır.

Air con birim temiz tutun

En klima hataları temizlik eksikliğinden kaynaklanan, ancak sadece düzenli delikleri tozlanmayı birim yaşam için büyük bir fark yaratabilir. Basit hijyen hava con sistemi geliştirmek için yapabileceğiniz başka bir şey, filtreleri kaldırmak için, antibakteriyel sprey ile onları sprey ve ılık su ile durulayın. Birim tutmak daha temiz, daha az sıklıkla bir klima servisi olması gerekir.

Filtreyi değiştirin veya temizleyin

Hava con sistemi bir filtre nedenle hem iç mekaniği korumak yanı sıra, ev veya ofis içindeki havayı temiz tutmak. Bu filtrenin temiz değilse, hava con sistemi daha çok çalışmak ve daha az verimli enerji faturası anlam, iyi bir sağlık ünitesi tutmak için yeterli olmayabilir yüksek olacak ve yıllık klima servisi yapıyoruz. Bazı hava con filtrelerin temizlenmesi yerine değiştirilmesi gerekir ve bunun tersi. Elektrostatik filtre, bir tek cam elyafı veya kağıt filtre oldukça düzenli olarak değiştirilmesi gerekir iken, temizlenir, her yerde, ayda bir kez arasında ve yılda iki kez, bölgenizdeki hava kalitesi bağlı. Sizin değişen ne sıklıkta olmalıdır belirlemek için düzenli olarak kontrol edin. Değişen ihtiyaçlarını filtre tozu ile tıkanmış bakacağız.

Kompresör ünitesi tıkalı olmadığından emin olun .

Yoğuşmalı birimi dışında oturur ve içeri hava çeker bu yabani otlar, ölü ya da buna karşı kaydetmiş hatta dış mekan mobilyaları tıkalı olursa hava con sisteminin bir parçası, klima gibi olmayabilir yapabilirdi. Düzenli mülkiyet bakım ünitesi parçası çevresindeki alanın temizlenmesi olun. Aynı zamanda bir klima servis önce bunu yapmak için iyi bir zaman bir mühendis tarafından ücret önlemek için temizlik geçirdi ve yanlış tanı birimi düzgün çalışmıyor neden önlemek için.

Iç ve dış ünitesindeki hava akımı kontrol edin

Kompresör ünitesi herhangi bir engelleri kaldırdıktan sonra, hava akımı Her iki ünite de güçlü ve tutarlı olup olmadığını kontrol edin. Hava akımı zayıfsa bu klima sistemi engellenen bir bobin veya başarısız hayranı olduğunu gösterebilir. Çoğu durumda, profesyonel bir hava con mühendisi arama ve sorunu araştırmak için bir çözüm sağlamak için gerekli olacaktır.

Isıtma ve soğutma modları arasında geçiş

Bu hava con sistemi kullanılan istiyorum çünkü bir süre varsa, bir DIY klima servisi yapmak iyi bir fikirdir. Isıtma ve soğutma modları arasında geçiş yapabileceğiniz bir gerçekten kolay bir şey denemek için. Bir ayar klima takılıp ise, normalde geri valfi ile ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Bu durumda profesyonel bir mühendis aramak gerekir.

Herhangi bir pas veya korozyon Onarım

Pas ve korozyona karşı herhangi bir işaret, özellikle dış ünite, hava con sistemi üzerinden kontrol edin. Hasar az ise, genellikle üzerinde su geçirmez çelik boya ile boyayarak tamir edebilirsiniz. Pas veya korozyon daha şiddetli ise, bir özellik bakım profesyonel araması gerekir. Mühendis klima hizmetini tamamladıktan oksidasyon belirtileri kontrol etmek için isteyin

Arçelik klima servisi

No comments:

Post a Comment