Sunday 2 October 2011

Vip araç kiralama

ııu I» Hil«Wı

TilcTa^V 1
Ağustos 2011

Yama Günlüğü

Microsoft her ay Salı gûnu yayınladığı güncelleme eelene£mı Dj ay da oozmadı. 9 Ağustosta yayınlanan yeni güncelleme üçü kritik dnak üzere 13 oçtğı kapatıyor. Kacatten ilk önemli acık internet Cxdorer'daki kritik olarak nitelendirilen zaaf Kanatılan tklro bir açık ise Windows sunucu ijJetım sistemlerinde bukıruyo-Ka&3t ön son kritik açık ise Microsoft Office Viso ile agili.

Katta son açıkla ılgıl açıkla-ı kontrol eden firmalardan Qualys' n 'Başka Visio açıklan da yakmadık vc kuianıcılanrııza bir an ön ce etrcellene ysomalarını ya 03 yazılımı sistemlerinden kaldırmalarım öneriyoruz.* 5ekl1r.de bir açıklaması da bjlınjyor. Qi2 de ûu av gerçekleşmiş geleneksel Salı günü güncellemelerini halen yapmadıysa nız kaçırmaman zı ya da geciktirmemenizi tavsiye ediyoruz.
mağazası takımının s*ariığından bahsetti Bu şekilde takımın varlığı da İlk kez resmen duyurulmuş olda

Uygulama mağazasının nasıl çalışacağı, neye benzeyeceği, platformlar arasında nasıl işleyeceği henüz bilinmiyor. Sö2ü geçen hlog gönderisinde. Windnws 8 için bir araya gelen bir çok takım da listeleniyor. Windows 8 hakkında çok daha fazla bilgi için EylUl ayının başlannda dtızenlcnccck BU IH» konferansım beklememiz gerekiyor Son söylentilere gore Microsoft un bu et klnllkte. Windows 8'in beta sürümü de yayınlanabilir.
Vip araç kiralama

Windows bölümü başkanı Steven Si-nofsky, bloğunda yayınladığı yazıda Windows S in brta sürümünün öniımiı/deki aylarda* gelebileceğinden de bahsediyor. Sınofsky, Windows S ın özelliklerinin tim diye dek pek açığa çıkarılmadığı ekştırıle-rlne bloğunda cevap verirken. "Şimdiye dek Windows 8 hakkında cok az şey söylediğimiz hakkındaki şikayetleri duyduk Hiç şüphe yok kı onları gerçekkştirebileceği-mfe konusunda sağlam bir kavrayışı sahip olmadan konuşmak hakkında bazı dersler aldık * şeklinde manidar bir cümleyi de ya zısına eklemeyi unutmamış

No comments:

Post a Comment