Monday 24 October 2011

Kombi ve gaz onarımı

Bayrampaşa kombi servisi

Zeytinburnu kombi servisi

Fatih kombi servisi
Doğalgazlı kombi tamir çekerken, bir kişi almalıdır çok temel adımlar vardır. Su kazanı, gaz yakıtlı kazan bakımı yol açabilir birçok sorun olduğu bilinmektedir. Bunlar genellikle hidronik ısıtma sistemi için kullanılan ve evde bulunan borular aracılığıyla eşit olarak dağıtılır. Burada, ısı, oda boyunca yayılır. Yeni evleri eski evleri, dökme demirden yapılmış radyatörler ise genellikle çelik radyatör var. Yeni evleri de süpürgelik konvektörler veya nesneleri bir fin-tüp olarak adlandırılan kullanmak bilinmektedir. Sıcak su süpürgelik fin-tüp çevirici ısıtır radyatör çalışır. Bu bir kez oluştuğunda, sıcak su, daha sonra orijinal konumuna (kazan) geri döndürülür. Kazan döndürülür su ısıtılması ve döngü tekrar devam eder. Bu, çoğu gaz kazanlarının nasıl çalıştığını temelde. Sistem sık sık, radyant zemin ısıtma diğer sistemleri ile kullanılır.

Onlar, ya gaz özellikleri veya fuel-oil (yakıtlı enerji olabilir). Petrol yakıtlı kazanları sık sık karşı parçası yanma bileşenleri daha fazla gaz yakıtlı kazan bakım gerektirir. Yağ filtresi ve üfleyici özel dikkat verilmelidir. Temel bir sıcak su kazanı bileşenleri, vanalar ve gerçek fırın oluşur. Bu gaz kazanları çok daha güvenilir olduğunu unutulmamalıdır.

Sıcak su temini için, bileşenleri içerir; besleme suyu vana, hava havalandırma, genleşme tankı, basınç tahliye valfi, aquasat, vana ve brülör ve su besleme hattı vanasını. Gaz yakıtlı kazan onarımı söz konusu olduğunda, bu önemli bileşenleri sık sık dikkat. AQUASTAT bir termostat kullanarak kazan ısısını düzenler. Gaz valfi ve brülör su haznesi ısıtır. Akış kontrol valfi sistemin içine sıcak su akışını düzenlemek için vardır.

Diğer bileşenler, sıcak su dönüş tarafında yer veriliyor. Bazı parçaların tahliye vanası ve sirkülatör içerir. Bazı temel sorunlarından bir onarım neden olabilir kazanı hiçbir güç olabilir. Su seviyesi çok düşük olabilir ve bir termostat arıza olabilir. Elektronik ateşleme bakım gerektirecek bir arıza olduğunu da mümkündür.

Gaz yakıtlı kazan onarımı , devre kesiciler sabitleme ya da yanmış sigorta yerine içerebilir. Su seviyesi de en az 12-15 psi basınç yükseldi gerekebilir. Doğalgazlı kombi bakım, sıcaklık ayarı da kontrol olabilir. Kazanı, basınç düşürme vanası yoksa, sonra vanaları elle açılması ve su ile beslenen gerekebilir. Diğer onarımlar (pilot ışık olur) ayakta Pilot relighting içerebilir. Hiçbir durağan pilot varsa, elektronik ateşleme sabit gerekebilir. , Termostat, ısı modu 'ayarlı olup olmadığını görmek için kontrol edin, bir çok problemle de kurtulabilirsiniz. Termostat çentikler bir çift taşındı ya da aşağı olan yararı olabilir.

No comments:

Post a Comment