Tuesday 25 October 2011

Modern Yıkama Makineleri Yeni Özellikler

Çamaşır makineleri, tüm ev aletleri arasında en güvenilir olarak kabul edilir. Dayanıklılığı, modern evlerde kullanılan diğer tüm mekanik cihazlar üstündür. Son makineleri, minimum ya da düzgün kullanıldığı takdirde hiçbir bakım gerektiren sıfır bakım makineleri olarak adlandırılabilir.

Onun icadından bu yana, çamaşır makinesi, mükemmelliği ve çok yönlülüğü ile çağdaş bir cihaz haline uzun bir yol geldi. En yeni ürünler, pek çok yenilikçi özelliklere sahip. Dijital ekran ve tek bir dokunuşla kontrol çamaşır makinelerinin en son modelleri, modası geçmiş çevirir ve butonlar yerini almıştır. Güncel teknolojinin bir sonucu olarak, çamaşır makineleri artık daha kullanıcı dostu. Her iki yarı ve tam otomatik makinelerde, dokunmatik kontrol özellikleri ile mevcuttur.

Bugün piyasalarda mevcut çamaşır makineleri birçok marka ve modeller bulunmaktadır. Son derece rekabetçi bir ortamda, pazar lideri makinelerin performansını artırmak ve verimliliği artırmak ve pazar paylarını yakalamak için çalışıyoruz. Ortamı için evrensel bir endişe ile uyumlu olarak, tüm yeni makineler, enerji ve su tüketimleri ile ilgili yasal standartları onaylamak için yapılır. Makinenin A + değerlendirme, performans ve sıkma devri, yıkama, enerji konusunda standartlar öngörülen içinde sınırlı olduğunu göstermektedir. Rating etiket makineleri optimum verim elde etmek için mükemmel olduğunu tüketicilere sağlamak için vardır.

Yıkama öncesi-setleri, sofistike modelleri mümkündür. Farklı ayarları ince dokuları pamuklu kumaşlar, ince malzeme ve kıyafet için önceden tespit edilebilir. Sonuncusu, yıkama işlemi uygulanan bakım ve dikkatli göstergesi ön ayar el yıkama seçeneği yapılır. Tüketiciler şaşkın olmamalıdır. Elle yıkama anlamına gelmez. Gecikmeli başlama zamanlayıcı, çevirmeli kontrol, dijital ekran, elektronik dokunmatik, program sonu göstergesi, bulanık mantık ve kalan süre göstergesi gibi birçok diğer yenilikçi özellikleri, yeni sürümleri dahil edilmiştir. Su sıcaklığı 30 derece ile 60 santigrat derece santigrat gerektiği gibi ayarlanabilir. Düşük sıcaklık, ekonomi yıkama için devam edecektir. Yıkama işlemi yoğunluğu da değişir.

Kullanıcılar, acil gereksinimleri için hızlı yıkama elde etmek için makine ayarlayabilirsiniz. Kirli elbise, inatçı kir ve lekeleri çıkarmak için yoğun yıkama tabi tutulabilir. Tam yük yıkama için yeterli giysiler mevcut değilse Makineleri yarım yük üzerinde çalışmak üzere ayarlanabilir. Çamaşır makineleri dahil bir roman özelliği ütü daha kolay olacaktır, böylece giysi ufalanan ortadan kaldırmak için anti-kırışıklık seçeneği. Devir, yıkama ve kurutma kalitesi karar bir başka faktör. Modern makineler 1200 ila 1800 rpm dönüş hızları ile sağlanmaktadır. Daha hızlı dönüş hızı, yıkama daha kaliteli çıkış yanı sıra daha hızlı kuruma teslim edecek. Hızlı dönüş hızları ile makinalar genellikle daha pahalıdır.

Tüketiciler, çamaşır makineleri, çamaşır makineleri ile ilgileniyor özel web sitelerinden yeni özellikler hakkında bilgi faydalanmak mümkün olacak. Özel web siteleri, tanınmış üreticilerin çamaşır makineleri mevcut tüm marka ve modeller hakkında ayrıntılı bilgi verilmektedir. Fiyat karşılaştırma siteleri, çeşitli markalarda alırken alışveriş maliyet avantajı anlamak için yardımcı olacaktır. Ürün değerlendirmeleri, farklı ürünlerin olumlu ve olumsuz yönleri ile tüketicilere vermek düzenli olarak yayınlanmaktadır.

altus servisi
indesit servisi
regal servisi

No comments:

Post a Comment