Tuesday 18 October 2011

Beko servisi noktları

Beko beyaz eşya, modern ev için büyük bir hat üretmektedir. Malların çeşitli bilinen edilirken, buzdolabı serisinin özellikle sağlam. Bu makale, bugün pazarda mevcut Beko buzdolabı derin dondurucular, tüketici farklı türde ele alacaktır.

aeg servisi

beko servisi

siemens servisi

Frigidaire Servisi

White Westinghouse Servisi

General Electric Servisi

altus servisi

indesit servisi

regal servisi

Kadıköy

Ortadağ

Kadıköy

Ortadağ

Maltepe

Önce Beko buzdolabı büyük özellikleri bazı değineceğim. Bekos soğutma sanatçısını modellerinin çoğu, her zaman mükemmel bir enerji verimliliği derecelendirme, toplam bedelin büyük bir bölümünün aylık işletme maliyeti olacak bu gibi bir cihaz içinde önemli bir faktör var. Beko aletleri, göz almak için etkinleştirmek için büyük bir çeşitlilik tamamlandıktan en uygun mutfak - beyaz, siyah, gümüş, paslanmaz çelik. Şimdi, bize ayrıntılarını ele alalım.

Evinize çok büyük bir mutfak varsa, o bir Amerikan tarzı buzdolabı sizin için doğru olabilir. Beko, ürettiği çeşitli yan yana donduruculu buzdolabı, one of the best AP930 modeli. Bu ünite gibi kapalı bir buz ve su sebilleri gibi özellikleri, sıvı dökülmelerine dayanıklı raflar, et soğutucu bölge ve diğerleri ile yüklenir. 20 yılı aşkın bir kübik feet bu büyük Beko buzdolabı biridir, ama alanınız varsa büyük bir uyum sağlar.

Birçok kişi, geleneksel tarzı buzdolabı altında aşırı tercih ediyor. Bu insanlardan biri iseniz sizin için harika bir haber var. Beko TDA735 top mount buzdolabı hala cömert hacmine sahip olan bu tasarım kompakt verir. 15 yılı aşkın bir kübik feet, buzdolabı, onun tarzı için son derece cömert bir kapasiteye sahiptir. Geri dönüşümlü kapı, hemen hemen her orta büyüklükteki mutfak köşeye bu buzdolabı Tuck nispeten kolay hale getirir.

Beko CDA659F bir alt montaj buzdolabı. Biraz daha küçük, TDA735 daha güzel, bazı ek özellikler var. Bunlardan en çok dikkat çeken, önceki modeline yok depolanan su sebili içinde ek olarak. Tüm aletleri, şimdiye kadar kombinasyonu donduruculu buzdolabı olmuş tartışıldı. Beko, aynı zamanda, özel buzdolabı ve adanmış dondurucular yapar. Sözetmek, onların karşı buzdolabı altında ve karşı derin dondurucular altında. Bu nispeten küçük birimlerdir mutfaklar mevcut kabini ile entegre olarak, çok sağduyulu paketleri sağlar.

No comments:

Post a Comment