Friday 21 October 2011

Medyum olmakla is bitmez

Eğer benim ve kavramlar bilginiz varsa, o zaman zaten pek çok kişi, psişik ve ne yaptıkları hakkında bazı olumsuz görüşlerini değiştirmeye yardımcı olmak için çalışıyor olduğunu farkında olabilir. Bazı diğer maddelerinde bu yönlerini kaplı olduğundan bir medyum makul bir psişik okuma öğrenmek için beklemek ne olmalı ve ne hakkında daha fazla odaklanmak istiyorum.

Ruhun mükemmelliğe doğru büyümeye ve gelişmeye; bir "psişik" danışman olarak benim için bu yolculuğun başında benim bilinci giren en derin kavramı, bir şeyler öğrenmek için burada fikir oldu. Gerçek bir psişik işini yapıyor, psişik tavsiye ararlar yaşamın bazı yönlerini bir farkındalık size yardımcı. Bunu hayatınızın gün için günlük faaliyetleri ve olayları kapatıyorsun karışmış olabilir, çünkü aksi halde farkında olmayacağını hayatınıza çok ihtiyaç duyulan bir fikir verebilir, çünkü psişik tavsiye bu kadar güçlü olabilir nedeni kendi sezgi ve Yüksek Benlik erişmek için kendi yetenek. Medyumlar doğada görünmeyen unsurlar erişen; hepimiz belirli kehanet araçları kullanımı ile son derece gelişmiş ruhsal sezgi ve / veya kişiler daha kolay erişebileceği bir gizli, anlaşılır kod var ancak içinde. Bu kişiler ya doğal bir hediye ve / veya geliştirdiği doğmuştur.

Ben doğru yolu buldum, bu benim görevim, kendi iç dünyasında gücü bulmak ve, manevi pratik üzerinden Yüksek Bilinç erişmek için arayanlara yardımcı olmak için yapmaya karar verdi. A (gerçekten benim için ne doğru açıklayıcı değil bir dönem) psişik, kendinize yardımcı olmak için gerekiyordu. Bu kendiniz için yapabileceğiniz göstererek kendi iç güçler, anlayışlar ya da hüküm yer alamaz. Gerçek bir sezgisel psişik rehberlik için kullanılması gerektiğini ve okuma anda kanalize olduğu enerji dayalı olası sonuçlar verir. , Bunu değiştirmek için güç var, çünkü bir tahmin birisi olur bir şey söyler ama hangi değiştirmek gücüne sahip, özellikle sonra değiştirebilirsiniz, bkz. Danışman bir durum olası bir olumsuz sonuç gördüğünde bu yararlıdır. Bu gerçeklik, düşünce, aksiyon, reaksiyon veya bir durumla ilgili inançları değiştirerek bu olasılığı değiştirmek için bir fırsat. Her çatışma, düşünce ve eylemleri dayalı enerji uyumlu hale getirmek için bir fırsattır. Her sonucun mutlaka önceden rütbesi ve sabit değildir.

Birçok insan, yetenekli bir, psişik otantik, kontrol edilemeyen durumlarda etkilenen karşı hayatınızda neden özgür irade yerine daha fazla olanaklar açıyor konuşma kendi yolunu bulmak için yardıma ihtiyacım var. Hayata Derin derin anlayışlar bilincinizi üzerinde güçlü bir etkiye sahip ve istediğiniz şey, güçlendirme ile ilgili getirebilir. Bugünlerde çok lanse kelime, ama gerçek. Bu spiral mükemmellik yukarıya doğru seyahat gibi bütün ruhlar (onlar bunun farkında olsun veya olmasın) doğru hareket olduğunu keşfetmektir.

Bütün bunlar, ne bir medyum söyleyebilirim çeşitli söyledikten sonra. Öncelikle, ne tür bilgi arıyorlar kurmak zorunda. İkincisi, kim size bu bilgiyi sağlayabilir sağ psişik bulmak zorunda. Şimdi, tüm medyumlar eşit oluşturulur ve bu makalede size ev ödevi yaptık ve bir profesyonel ve etik bir uygulayıcısı birlikte çalıştığınız kurduk varsayar.

Sizin Psişik Know - Farklı Medyumlar Farklı Uzmanlık Alanları Var

Onlar bir medyum olduğunu,% 100 doğru olduğu iddiası, tüm söyleyebilirim, her şeyi bilir, orada bazı medyumlar, bir orta, bir astrolog, kristal okuyucu, reiki ustası vardır, vb her şey olduğunu iddia eden bu medyumlar bulabilirsiniz herkes için, büyük olasılıkla muhtemelen profesyonel ne de etik değildir. Senin psişik en iyi ne özel olarak öğrenin! Birçok profesyonel medyumlar ne anlatacak ve yapamaz. Örneğin, bir orta, bir medyum olabilir ama tüm medyumlar ortamlar değildir. Yani geçmiştir sevilen bir iletişim kurmak isteyenler eğer, o zaman özgün bir psişik orta almalısınız. Tüm medyumlar ortamlar DEĞİLDİR. Bazı medyumlar durugörü (net görme anlamına gelir) ve vizyonları var. Benim durumumda, ben gerçekten vizyonlar "görmek" mümkün olan pek çok durugörü medyumlar ile konuştuk, dünü, bugünü ve geleceği yoktur. Aynı başkasının duyguları "hissediyorum" empatik birisi için de geçerlidir. Bazı medyumlar hem de yapabilirsiniz, ancak bazıları sadece bir veya iki uygulama alanları çok iyi yapabilirsiniz.

Farklı Medyumlar Farklı Yöntemlerle Var

Senin psişik, durugörü clairaudient, empatik, telepatik, orta olsun, I Ching, hatta numeroloji ve astroloji, Tarot, Runes gibi, size belirli bir bilgi ve deneyim esas alınacaktır için ölçüde, kehanet araçlarını kullanır el sanatları, beceri, bilgi ve doğal hediyeler. Tüm bu unsurlar, okuma sırasında doğru psişik bilgi almak bir rol oynayan ve daha yüksek bir bölge kanalize dayalı yardımcı olmak için mümkün olacak eğer özellikle bilgili birini istiyorum. Bazı medyumlar araçları kullanmak, bazı yoktur. Psişik bir işçi hediye keşfetti ve bunu nasıl pratik var, onların beceri düzeyini belirlemek nasıl bağlı. Bu aslında insanların ruhsal izmaritleri (evet, kendi behinds) okumak nerede ben televizyonda bir program görmek hatırlıyorum. Onu onların izmaritlerini gösteren insanlar gerçekten ve onları okurdum. Rakam git. Hiç kimse daha yüksek bir bilinç ile bir kişinin bağlandığı ne hakim olmalıdır. Diğerleri izmaritleri olabilir bazıları için Tarot olabilir, ama manevi hediyeler hayır cinas amaçlanan, tüm şekil ve boyutlarda gelir. Bu bizi ilgilendirmiyor gereken ustalık. Psişik ustalık başka bir şey ve psişik tavsiye isteyen herkes, başkalarına yardım etmek amacıyla belirli bir dereceye kadar hediye hakim biri istesin gibi bir bilim dalıdır.

Bazı Yaygın Tuzaklar için Watch Out

Ben bazı şeylerin belirli türleri görebilirsiniz medyumlar, durugörürler vb kullanarak uzun yıllar boyunca bulduk ama bu endişeleri size ne de size yardımcı olmak için mümkün olmayabilir. Örneğin, durugörü olduğunu iddia eden ve sevgilisi ile bir uzlaşma olacak ve o yeni bir köpek yavrusu olduğunu görür ve sarı bir eşarp ve darmadağın olup olmadığını bilmek istediğiniz birini aramak bu bilgileri. Vay be, inanılmaz. O, emin bir hediye - bunu ve kişinin görme ya da bilmeden olduğunu görmek mümkün. Yani çok sıradan insanların psişik hediyeler var ama o mutlaka özel yardım veya gerçek psişik cevaplar almaya deneyimli ve bilgili ve yetenekli, zanaat biri gerektirir hayatınızda ciddi bir durum ile size yardımcı olmak onları yetenekli yapmaz Yüksek gelen için Bilinç.

Şimdi o belirli durugörü giyen ve yeni bir köpek yavrusu olduğunu görmek mümkün olsa da açık ve derinden aradığınız yanıtları görmek anlamına gelmez. Yeteneklerini, endişelerinizi bir maç olmayabilir. Ben gibi küçük, küçük şeyler hayran olan insanlar, gerçekte onların hediye durugörü "Siz" fiziksel ve mükemmel bir yetenek, fiziksel çevrede, ne olduğunu görmenin bir hediye söylediği her şeyi inanma eğiliminde olduğunu buldular uzaktan izleme olarak adlandırılan ANCAK, uzlaşma soru ya da kariyer soru için bir beceri maçı değildir. Okuma belirli türleri için bir metodoloji gibi gelişmekte olan değerdir. Ama deneyimsiz bir psişik tavsiye arayanlar için, bu kişinin "her şeyi" görebilirsiniz hatalı belirlemeyi yapmak için neden olacak kadar şaşırtıcı çünkü o noktadan itibaren her şeyi "inanmak" eğilimi çok güçlüdür. Ve bu nedenle pek çok kez üzerinde söz konusu değildir. Peki tüm bunlar aradığınız veya tam olarak ne kendi uzmanlık heceleyerek temas ve bu sizin için bir psişik olduğunu belirlemeyi yapmak olabilir, psişik sormak.

Psişik bir empatik ise, onlar başka bir duygu / duygular "hissediyorum". Psişik bir telepatik ise, onlar başka bir düşünceleri bilir. Psişik bir durugörü ise geçmişte, vizyonlar vasıtası ile bugünü ve geleceği görebilirsiniz. Psişik bir clairaudient ise, aldıkları / bilgi bile onların aklında sesleri duymak. Psişik bir clairsentient ise, aslında siz veya bir kişi hakkında soran ile ilgili fiziksel duyumları aracılığıyla bilgi yakalayabilir. Her uygulayıcısı beceri düzeyi farklılık olacak ve bu bilgileri hakkında bilgi almak için istediğiniz başka bir bit olduğunu aklınızda bulundurun. Ne çok deneyim var mı?

Tek başına tüm bu yeteneklerin eğitimsiz olması ya da başlangıç ​​aşamasında size yardımcı olabilir, ancak eğitim, deneyim ve bilgi birikimi ile kombine edildiğinde, otantik bir sezgisel danışman ile en benzersiz bir deneyim olacak güçlü yollar size yardımcı olabilir. , kişisel bir güçlenme olarak size yardımcı soruları ve olası sonuçları için kolay anlaşılır cevaplar vermek. Unutmayın, sonuçlar, okuma saati ve bir şüphe olmadan çevreleyen değiştirebilirsiniz mevcut enerji dayanmaktadır. Birçok insan yanlış algı altında olması gerektiği, o zaman size bir şey değiştirmek için yapabileceği bir şey olmadığını. Gerçekten karmik borçlarını nedeniyle ruhunuzun büyüme için hayat ya da çok, pek çok durumda yer almalıdır belirli adeta önceden belirlenmiş olaylar ve ortaya çıkan dengesizliklerin tarafından oluşturulan düzeltme nedeniyle olması mukadder olan her hayatında ortaya çıkan bazı şeyler vardır önceki yaşamlarda bazı enerjilerin yanlış. Sonra, serbest oyun ve test ediliyor şey çok karar veya eylem diğer yaşam deneyimleri vardır. Böylece psişik bir okuma deneyimi atlamak için ruhunuz bu varoluş düzlemine "mola" ne tamamlamak için bu gerekir tabi çünkü anlamına gelmez, ancak bir uzman psişik okuma ya da göründüğün bazı noktalarda eluding olduğunu belirlemek için yardımcı olabilir eksik ve doğru yönde bir işaret yardımcı olabilir. Ya da psişik bir blok ya da karmik desen sorun ile ilgili bir tespit. Bazen anne ve baba çocukları olarak bize ne değil. Bazen sadece kendisi ve güçlendirici kendinin farkında olmak için. Güdümlü manevi güçleri ile önemli bir şeyin farkına varmak için bir kişi üzerinde ezici bir etkisi olabilir. Bu hayatınızda bir dönüm noktası olur o an olabilir. Bu şekilde size yardımcı olabilir eğer gerçek psişik ruhani danışmanı iyi bir iş çıkarmış. Ama deneyimi için bir alternatif değildir ve bir profesyonel, etik, psişik onlara bağımlı hale deneyin asla.

Psişik Siz söylemek olmamalıdır Gerekenler

Ayrıca, tersine, bir medyum söylüyorum ne bir göz almalıdır. Bir medyum hangi kararlar için söylüyorum olmamalıdır. Her zaman hayatınız hakkında kendi kararlarını yardımcı okuma güçlendirici elemanlar take away. Etik ve sorumlu psişik ölüm tahmin asla. Onlar sizin için büyü yaptığını olayların seyri değişecek ya da başka bir kişi veya sizin yararınız için sözde başka bir hayatı olumsuz etkileyecek teklif etmemelidir. Bu tür faaliyet yapan sadece size negatif karma ve bu psişik hakkında getirecek ve karmik sonuçları yıkıcı olabilir. Bu tamamen etik değildir. Bir medyum alenen yanlıştır, çünkü bir şey sizin için ne yapabilir ki size asla. Hiç kimse "psişik bir danışman senin kaderin ya da başkalarının davranışını kontrol etmek için herhangi bir özel güçleri olmadığı için bir şey sizin için ne yapmak". Psişik danışmanları, ruhen gelişmiş yeteneklerini kullanarak başkalarına yardım etmek için seçilen, ancak kendi ego artırmak için bu yeteneklerini kullanmak için seçerken asla manevi insanlar varsayalım, bir başkasının kontrolü, ya da psikolojik olarak bağımlı hale. Bu tip orada. Onlar, büyük bir maliyetle uzun meditasyonlar ile size "enerji çalışması" gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacağı size medyumlar dikkat edin. Onlar size söyleyecektir Eğer olumsuz bir blok veya bu azılı psişik bir aldatmaca olduğunu laneti. Psişik yeteneğe sahip görünüyor olsa bile, böyle bir psişik karşılaşırsanız, kendinize bir iyilik yapın ve asmak veya hemen bırakın. > Nasıl bu alanda bilginizi genişletmek için bir Fake Psişik Spot "benim yazı http://www.cherrysage.com/how_to_spot_a_fake.html okumak isteyebilirsiniz.

Yani, psişik bilmek, size en iyi seçim yapmak şekilde bilmeniz gereken ne olduğu hakkında net bir fikir var. Kimsenin herşeyi uzmanlaşmıştır çünkü ne uzmanlaşmış senin psişik sorun. Onlara bildiklerini sopa veya hangi geleni yapıyoruz. Ve onlar, eğitim ve deneyime sahip olduğundan emin olun. , Birinden bile özel bir şey doğru gelişmemiş ve nitelikli bir hediye olabilir, onlar ne yaptığını bilmiyor psişik okuma daha kötü bir şey yoktur. Ev ödevlerini yapmak, doğru soruları sormak ve psişik bir uygulayıcısı sınırlamaları gerçekleştirmek. Hiç kimse ama Tanrı her şeyi bilen ve% 100 doğru. Bu tür iddiaların yapar herkes yoksay. Bu sadece aptallığın ve bilgisiz.

Kiraz Adaçayı bugün internet üzerindeki en kaliteli psişik web sitelerinin sahibi ve işletmecisi. Onun ana odak noktası, özgünlük, dürüstlük ve bütünlük. Mevcut "İmitasyon Medyum" paradigma değiştirmek için ona misyonlar biri gerçek psişik okumaları ya da tarot okumaları için arayan herkes sertifikalı özgünlük ve kaliteli hizmet bulmak mümkün olacağından emin olun. Onun birçok taraftar, onun tavsiye ve onu doğru tahminler güven. Kendi web sitesi http://www.cherrysage.com üzerinde yüzlerce ilham referansları okuyabilirsiniz

Kiraz Sage profesyonel eğitimli bir ana psişik, tarot kartı okuyucusu ve Numerolojist. O bir yazar, o Spin Magazine Uzman kolonu Sunulan Uzmanı oldu. Halen, kendi canlı yayınlanan haftalık radyo programı ve büyüyen müşteri tabanına istisnai hizmetler vermeye devam etmektedir. Psişik bilgilendirilmiş tavsiye ve up-to-date psişik dünya ile ilgili ciddi arayanlar tutmak için çok faydalı makaleler bulacaksınız onun web sitesini ziyaret ediniz.

medyum nuska
nuska yazimi
soğutma büyüsü

No comments:

Post a Comment